Boogie Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 Ktoś wie coś więcej o tych nartkach niż to co pisze ich producent? Mój "przyszł teść" kupił je mojemu "przyszłemu" szwagrowi, który no nie ma co owijać w bawełnę nie jeździ zbyt rewelacyjnie, tzn, pokręci dupką i na kreche nie wiem może dzięki tym nartom łapnie trochę techniki?? macie jakieś swoje opinie na temat tej nartki?? acha chodzi mi o nartę z tego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=kolekcje_narty&sezon=07/08&producent=Atomic tu piszą że ostatnie gs 9 były w sezonie 05/06, co do poprawienia techniki to jak nie bedzie chciał to obojętnie na czym to i tak nie pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 to mnie teść w bambuko zrobil:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 to może teściowa? a swoją drogą to ten twój szwagier chyba nie za wielki jest gabarytami ;D czy poprostu junior? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 chopok on mo dopiero 10 lot;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 nie no teraz kupiona to z tego sezonu musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 nooo i teraz problem czy mi sie szwagier na niej nie polamie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 moja córa w sobote bedzie jexdzic na nordicach k9 (juniorskie gigantówki) a ma 8 lat myslę że da rade, w nowy rok widziałem małego tak z 10 lat jak jeździł na omeglasach a raczej zjeżdżał bo więcej było na prost i tylko trochę "dupka"pokręcił ale dawał rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 wezme go ze soba kiedys i zobacze co to on na tych nartach wyprawia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 A kask ma ?? Mam taki ładny Nerve dla juniora Tanio się pozbędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 A kask ma ?? Mam taki ładny Nerve dla juniora Tanio się pozbędę Nie ma to jak reklama, zawsze i wszędzie Wstaw w post jakiś filmik o glebach bez kasków to wszyscy będą od razu kupować od ciebie. Sorry za wtrącenie nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2008 kask ma sam mu go zasponsorowalem:d to jest typ narciarza poruszam 3 razy zadkiem a poźniej krecha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi