JC Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Pooglądajcie i pogadajcie: http://video.google.pl/videoplay?docid=8296097691998084172 Dla mnie bomba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Niezle !!! fajnie sie chlopaki bawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 No nawet nawet. Zawsze warto brać kamerę albo aparat na stok, bo często wychodzi z tego coś śmiesznego albo ciekawego Podobał mi się pomysł z jazdą na tyłach pod innym kolesiem Chętnie przejadę tak pod jakąś pługującą, początkująca panienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Wszystko fajnie, ciekawie sie to oglada ale kaski to mogli by zalozyc, ewentualnie jakies czapki nawet. Gole lepetyny na nartach - zgroza.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawe Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Mnie ostatnio zaczął kręcić freestyle (narazie tylko podziwiam, ale przymierzam się do zakupu nart) i trafiłem na taki filmik: Jak dla mnie to najlepszy filmik narciarski jaki widziałem (zwróćcie uwage na montaż względem muzyki. Poprostu mistrzostwo). http://pl.youtube.com/watch?v=pcp9NyW-KkQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Rzeczywiście filmik naprawdę bardzo fajny i super zmontowany. Podziwiam kolesi co tak latają na hopach. Najbardziej podobało mi się jak jeden koleś wywalił w pewnym momencie parapet i przesiadł się na narty. Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Pierwszy film jak dla mnie kaszana, zero ciekawej jazdy a 100 razy pokazywane to że potrafią na tyłach przejechać pod kimś to dla mnie za mało drugi film SUPER z tym że już był na forum a niejaki Kostek Strzelski to nasz kolega forumowicz o nicku Kostek, który ostro działa w polskim freestylu ten film naprawde ciekawy, kolesie maja jaja jak by ktoś lubiał latać too ma dużo wzorów ;D http://www.ski2die.pl/materialy/pliki/livigno07_ski2die.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Pierwszy film jak dla mnie kaszana, zero ciekawej jazdy a 100 razy pokazywane to że potrafią na tyłach przejechać pod kimś to dla mnie za mało drugi film SUPER z tym że już był na forum a niejaki Kostek Strzelski to nasz kolega forumowicz o nicku Kostek, który ostro działa w polskim freestylu ten film naprawde ciekawy, kolesie maja jaja jak by ktoś lubiał latać too ma dużo wzorów ;D http://www.ski2die.pl/materialy/pliki/livigno07_ski2die.wmv szczyty narciarstwa pokazane tam nie sa, ale nie o to do konca chodzi; chlopaki fajnie sie bawia, zrobili amatorski filmik, podlozyli fajna muze i jest ok; przy Twoim krytycyzmie to nikt by nosa z budy nie wysciubil na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 dla mnie bomba, fajnie zmontowane, widok z kilku kamer super, niezła muzyka i widać że zabawa przy robieniu filmu była przednia, ale do takiej jazdy na tyłach trzeba ważyć połowę tego co ja :-). Pozdrawiam całą ekipę i czekam na kolejny link będziemy podziwiać rozwój kolegów :-) filmowy i narciarski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Pierwszy film jak dla mnie kaszana, zero ciekawej jazdy a 100 razy pokazywane to że potrafią na tyłach przejechać pod kimś to dla mnie za mało Homar .... dorośnij proszę! Przeczytaj co napisałeś 100 razy, a potem 100 razy inne wypowiedzi i zastanów się! Może załapiesz dlaczego to umieściłem na forum! PS Chłopaki może uda nam się go wyprowadzić na ludzi ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 Homar .... dorośnij proszę! Przeczytaj co napisałeś 100 razy, a potem 100 razy inne wypowiedzi i zastanów się! Może załapiesz dlaczego to umieściłem na forum! PS Chłopaki może uda nam się go wyprowadzić na ludzi ...! Nie okielzasz mlokosa. Rob JC te zawoody dostanie malolat po d..ie od wapniakow to sie moze uspokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 Uuuu chłopakom sie nie spodobała nie pozytywna opinia ... a myslałem że wolność panuje ja chciałem tylko powiedziec ze mi sie nie podoba i tyle a to że pomysł fajny jak już kazdy napisał to okej. Alfren nie wku***** mnie nawet z tymi zawodami co ześ sie mnie uczepił czy ja cos pisałem o tym żeby zmieniać przekładać?? jakiś nie zadowolony byłem ?? okej przyjade dostane i nic sie nie stanie dalej bede żył, to tylko zawody i miałem ochote wpaść spodkać sie ze wszystkimi a tu taki alfik szaleje... PS JACKU NIE WY JESTEŚCIE od wyprowadzania kogoś na ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 Wypada napisać - młodyś i głupiś! O wolności słowa to chyba musisz jeszcze z kimś porozmawiać, żeby Ci wytłumaczył na czym polega! Twoja forma zwracania się do Alfredoo nawet nie zasługuje na komentarz, bo nie ma co komentować chamstwa! Myślę, że sobie "poukładałeś" na forum. Ale mam nadzieję, że Forumowicze będą wyrozumieli, a Ty pewnego dnia zrozumiesz, o co nam chodziło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 Ahh tak forumowicze chyba Jacku ty i alf bardzo Was przepraszam że skrytykowałem ten ciekawy film a co do układania na forum to... ponoć z admem sie nie zadziera no a ja jednak to zrobiłem ale wcale nie zamierzam "penkać" i uciekać z tad niczym czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 Obejrzałem ten pierwszy filmik i mam od razu bardzo pozytywna energię. Co do umiejętności tam pokazanych to się nie wypowiadam bo przesłanie filmu było skierowane wyraźnie na "FUN" ale nie ten fun jaki jest w stylu narciarskim ale "FUN" jako "totalna" zabawa na śniegu, właśnie dla samej zabawy i frajdy. A tego w przedstawionym filmiku było doprawdy dużo. Ba, montaż całości też sprawia wrażenie niezłej "jazdy" a wbrew pozorom sklecenie czegoś co da się w ogóle oglądać wcale aż tak łatwe nie jest. P.S. Sam właśnie zaczynam coraz bardziej rozmyślać o nartach typu FS. P.S.2 Pomyślności w Nowym Roku dla całej załogi SKIONLINE oraz stałych i niestałych bywalców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 Puscilem ten filmik synowi, podskakiwal z radosci w trakcie ogladania. A np. na filmach Warrena Millera nie podskakuje, choc warsztatu filmowego i narciarskiego nie ma co porownywac. Niech to moze bedzie dodatkowym "przeslaniem" dla coponiektorych nad ocena filmu. Ja nie cierpie ogladac Feliniego ale jeszcze mi nie przyszlo publicznie powiedziec ze to kaszana. Z Noworocznym pozdrowieniem - Wszytkim Wszystlkiego Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 Co do meritum, czyli tego pierwszego filmu, to jedyne co da się powiedzieć, to jak to ująl juice: fajnie sie chlopaki bawiaMoże w jakimś sensie uzasadnione są aż tak mocne słowa jakich użył Homar: Pierwszy film jak dla mnie kaszana, zero ciekawej jazdy a 100 razy pokazywane to że potrafią na tyłach przejechać pod kimś to dla mnie za małofilmik na pewno byłby fajniejszy, gdyby był krótszy i nie byłoby w nim po raz "setny" powtarzany ten sam trik. Na pewno coś jest w tym co napisał alfred: Nie okielzasz mlokosa. Rob JC te zawoody dostanie malolat po d..ie od wapniakow to sie moze uspokoi. Ale czy rzeczywiście jest to najwazniejsze, ba ja na przykład bardzo chętnie bym Was spotkał: i nie chodzi o to, zeby udowadniać kto jest lepszy; ale usiąś przy piwku, czy Williamsbirne, czy czymkolwiek innym; na stoku zobaczyć jak to robią inni; zapytać: dlaczego Tobie to wychodzi, a mnie nie? albo odwrotnie pokazać jak ja to robię, a Ty też byś tak chciał; Jestem pesymistą, że się nie uda, ale bardzo bym chciał się pomylić!!! pozdrawiam witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 Co do meritum, czyli tego pierwszego filmu, to jedyne co da się powiedzieć, to jak to ująl juice: Może w jakimś sensie uzasadnione są aż tak mocne słowa jakich użył Homar: filmik na pewno byłby fajniejszy, gdyby był krótszy i nie byłoby w nim po raz "setny" powtarzany ten sam trik. Na pewno coś jest w tym co napisał alfred: Ale czy rzeczywiście jest to najwazniejsze, ba ja na przykład bardzo chętnie bym Was spotkał: i nie chodzi o to, zeby udowadniać kto jest lepszy; ale usiąś przy piwku, czy Williamsbirne, czy czymkolwiek innym; na stoku zobaczyć jak to robią inni; zapytać: dlaczego Tobie to wychodzi, a mnie nie? albo odwrotnie pokazać jak ja to robię, a Ty też byś tak chciał; Jestem pesymistą, że się nie uda, ale bardzo bym chciał się pomylić!!! pozdrawiam witek Witek dziekuje Ci bardzo jesteś bodaj jedynym który mnie zrozumiał ( nie chce nikogo urazic ) ale taka jest prawda nie miałem na celu powiedziec że co by ktos nie zrobił to jest zle ale to wg mnie jest mało twórcze - super chłopaki sie postarali ułożyli wszystko dograli muzyke i jest okej ale wg mnie to kaszana bo nie znalazłem tam nic co by mnie interesowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 Homar widzę że pewnie jesteś jednym z Tych którzy zdecydowanie przebijają umiejętnościami średniego zawodnika tego forum. Mnie na 100% pewnie ze dwa razy dopiero się uczę jeździć > nie ześlizgiwać. Ale powiem Ci jekieś 3 lata temu napisałem parę słów do Heli'ego i jak przeczytałem ostatnio to złapałem się za głowę że coś takiego "wyskrobałem" było tam pewnie ze 100 postów możesz wyszukać i poczytać. Dzisiaj na 100% nie napisałbym czegoś podobnego. Życie wygładza z czasem narwańców i napaleńców - ale to pewnie te cechy które powodują że startujesz w zawodach i jesteś naprawdę niezły w tym co robisz kwestia tylko troszkę pomyśleć żeby przypadkiem nie odwalić takiej kichy jak ja "zabawa na 100postów" Ja także chętnie bym sie spotkał i zobaczył np. Homara w akcji na tyczkach strasznie mnie to kręci i chciałbym się czegoś nauczyć chociażby o przygotowywaniu nart itd.. Przy okazji pozdrawiam Heli:D Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 To może JA Grunt to zabawa. Nie ważne jak, jaki sprzęt, współczynnik przyjemności jest najważniejszy. A drugie: właśnie moja kobita uczy się jeździć. Kupiłem jej super rossignolki, piepiękne. Ale co? Jeździ na starych poobrywanych big footach bo to jej sprawia radośc Trzecie: bezpieczeństwo. Chłopaki powinni mieć kaski, ale nie każdego stać. A kobicie wystarczy kupić ładny model i SAMA go zakłada bez jęków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 no to może jeszcze ja Dwa razy pozwoliłem sobie oglądnąć tych trzech chłopaków i z przyjemnością stwierdzam, że szfarny filmik zrobili. Mimo 4.5 minuty nie udało im się mnie uśpić, co jest sukcesem samo w sobie, a tu jeszcze nieźle skamerowene i bardzo przyzwoicie zmontowane. Bije z tej produkcji radość jakaś takowa. Mam nadzieję, że brak zakończenia to chyba błąd gogla, a nie brak weny. Z uwag pozafilmowych, to w dobie hełmów i bezpiecznych wiązań (tylko czasem nakręcanych przez amatorów między 11 a 14) bardzo ładnie prezentują się betonowe nieosłonięte słupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 szybka resocjalizacja i studia poza domem i będzie wsio ok:P nie no Homar jest ok:) można powiedzieć "zapomniał wół jak cielęciem był" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 :-))) właśnie przed chwilą odkryłem, że ten filmik to klip ze strony Rachowca... Mam nadzieję, że nie odkryłem ameryki :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 Wszystko fajnie, ciekawie sie to oglada ale kaski to mogli by zalozyc, ewentualnie jakies czapki nawet. Gole lepetyny na nartach - zgroza.:eek: Jak tylko zacząłem oglądać to samo mi przyszło na myśl. Zwłaszcza, że nieźle pop.....ją. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 :-))) właśnie przed chwilą odkryłem, że ten filmik to klip ze strony Rachowca... Mam nadzieję, że nie odkryłem ameryki :-)) A ja się zastanawiałem gdzie to było kręcone. Teraz już wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi