witek52 Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Bawcie się dobrze na Sylwestra i jeszcze lepiej w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Spadam na impreze:D Wszystkim zycze szampanskiej zabawy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Ja również zaraz zmykam Dziekuje Witku i wzajemnie Spędzał ktoś kiedyś sylwka na stoku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Ja właśnie uciekam na imprzę . Szczęśliwego Nowego Roku Everyone ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Również zycze wszystkim udanej imprezki. Homar mnie się zdarzyło na sylwestra stoczyć nie raz , ale to chyba nie o to chodziło:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 i ja wam zycze snieznego poczatku roku i wszystkiego dobrego oby nie byl gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi