magelan Napisano 17 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2009 Kamerki na Pracicy: http://www.webcamera.pl/rzyki.php Tylko mnie nie dziękujcie, bo to nie ja wynalazłem;) Widać że prywatne po 23 a pracują że ho ho:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_prezes Napisano 17 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2009 (edytowane) Pracica Warunki super, rozpoczęcie sezonu już w tę sobotę. Ja wybieram się na Praciaki w środę, może będzie ktoś z Was wtedy, to będzie można napić się herbatki? Pozdrawiam, 23.46 a chłopaki robią robią śnieg Edytowane 17 Grudzień 2009 przez wojtek_prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 A zna może ktoś cennik bo na stronce pisze że zamieszczą wkrótce a chciałbym się jutro wybrać. Chyba że na otwarcie jest za free?? Wie ktoś coś może na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_prezes Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Pracica cennik Witam. Cennik: 8-12,10-14,12-16 w dni powszednie 25zł, 18-22 40zł 8-12,10-14,12-16 w soboty, niedziele i święta 30zł,a wieczorem 40zł lub 50zł, nie pamiętam już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Czyli w sumie nic się nie zmienia. Dzwoniłem tam to mi powiedzieli ze cennik nie jest jeszcze ustalony ale dzwoniłem koło 20.00 powiedzieli jedynie żebym rano sprawdził. A nie ma jakiejś promocji z okazji otwarcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_prezes Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Pracica Witam serdecznie. Ten cennik który podałem niżej jest nieaktualny, jest z zeszłego rokui Ten zaktualizowany przedstawia się następująco: 1h - 15zł 2h - 25zł 4h - 40zł 10 przejazdów - 30zł Odnośnie karnetów czasowych, to czas liczy się od 1wszego odbicia karnetu. Co do kolejki to jest to 6osobowa kanapa Doppelmayr zakrywana osłonką z przodu Planowane uruchomienie kanapy - po Nowym Roku. Czekają najprawdopodobniej na odbiór techniczny. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na Pracicy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Jutro jadę miałem jechać na rusiński wierch ale troszkę daleko i dam swoim zarobić Czekam jeszcze tylko na krzesło do parkingu bo to może być druga fajna stroma trasa na Praciakach. Może za rok ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Sześcioosobowa? Jeśli jeszcze to będzie taka szybka jak na Czantorii,to niewątpliwie będzie jedyna taka w Beskidach!Ten Inwestor wie co robi,chyba dobrze zna nasze oczekiwania... Oby więcej takich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Sześcioosobowa? Jeśli jeszcze to będzie taka szybka jak na Czantorii,to niewątpliwie będzie jedyna taka w Beskidach! Będzie co najmniej tak szybka jak na Czantorię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Będzie co najmniej tak szybka jak na Czantorię WOW!Nie mogę się doczekać uruchomienia! Moja ekipa kieruje się głównie sentymentami(czytaj przyzwyczajeniami itp.),więc pewnie będą ciągli głównie na Skrzyczne :eek: ,jednak zamierzam w tym roku docenić(być) te stacje,gdzie coś się dla Nas robi,więc... nie muszę mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsa Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Dla tych co jeszcze nie mieli okazji zobaczyć jak to obecnie wygląda to podsyłam kilka fotek http://www.skionline.pl/forum/gallery/files/8/4/3/3/na_g_rze.jpg http://www.skionline.pl/forum/gallery/files/8/4/3/3/stacja_dolna.jpg http://www.skionline.pl/forum/gallery/files/8/4/3/3/dolna.jpg 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Piękna kanapa:eek::eek: Jaka długość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsa Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 jest na 6 osób to bedzie około 3 metrów, później rzuce fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 (edytowane) Piękna kanapa:eek::eek: Jaka długość?? jest na 6 osób to bedzie około 3 metrów, później rzuce fotki Dobre! Tak że spoko Fanatyk będziesz się mógł położyć A tak na poważnie to długa jest ok 1 km. Ale jak to ni ma grzote zica to porażka:D Toż ta kanapa jest tyle warta co całe Rzyki i 4 wioski otaczające je:D Edytowane 20 Grudzień 2009 przez SB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Piękna kanapa:eek::eek: Jaka długość?? jest na 6 osób to bedzie około 3 metrów, później rzuce fotki Ta odpowiedź powinna być - w " Trochę do śmiechu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsa Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 znalazłem taką fotę na sieci i coś takiego to będzie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/68/Chair_lift_in_Bad_Hofgastein_Austria.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 To pozwólcie że zapytam się o takie coś czy są podgrzewane siedzenia?? W Zieleńcu jest prawie identyczna i ma podgrzewane fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 W Zieleńcu u Rycha, czy Żdzicha to poważne dupy z rządu są wożone , a w Pra... jeszcze nie, ...chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Jak nie jak tak ostatnio delegacje z zagranicy były w Andrychowie bo basen mamy piękny nowy http://www.basen.andrychow.pl/basen/ a za niedługo będziemy mieli kurort narciarski z 6 osobową kanapą dziś nawet ją oglądałem i już nie mogę się doczekać pierwszej jazdy. Jeszcze tylko żeby zrobili 2 6 od parkingu to bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek1987 Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 hehe... no wlaśnie, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 A czy podgrzewana kanapa ma jakikolwiek sens na takich wysokościach w jakich będzie pracować w Praciakach? Jeszcze tam nigdy nie byłem, ale czy aż tak bardzo tam wieje i pizga, że potrzebny jest full service (grzanie + osłona). Moim zdaniem zbędny gadżet w takim miejscu. Dobrze, że jest to 6 bez grzania, niż 4 z grzaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Piękna kanapa:eek::eek: Jaka długość?? jest na 6 osób to bedzie około 3 metrów, później rzuce fotki To jest klasyk! Kanapa zamiast schodów do domu... hehe... no wlaśnie, chyba Chyba to się łódka na wodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Tak przeglądają informacje na temat tej inwestycji dziwił mnie spokój pośród naszych ekoterrorystów, no i się doczekałem: "Nielegalny wyciąg „Czarny Groń” w prokuraturze" http://pracownia.org.pl/aktualnosci,602 Napiszę tylko to co już wiele razy tu postulowano, brać strzelbę i strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 No właśnie podejrzana była ta sprawa, że wyciąg nie ruszy w tym sezonie i wygląda, że rzeczywiście nie ruszy, jeśli rzeczywiście inwestor nie miał jak podaja na stronie: decyzji o uwarunkowaniach środowiskowych, pozwolenia wodnoprawnego, pozwolenia na budowę oraz zezwolenia na wyłączenie gruntów leśnych z produkcji leśnej, to o tym, że kiedykolwiek ten wyciąg ruszy można zapomniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Mi się widzi że ruszy może nie w tym sezonie ale ruszy jak by gość te wszystkie papiery załatwiał to by nigdy nie wybudował zapłaci kary i już. A ekolodzy to się sadzą robią szum i co potem biorą w łapę i sprawy nie ma. Tak naprawdę ekolodzy robią świetny biznes na ochronie środowiska a nie chronią je. Taka smutna prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi