ANDISKI Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 czyli my narciarze Musimy pisac maile z POPARCIEM o OTWARCIE CZARNEGO GRONIA górna kanapa pocztą elektroniczną na adres e-mail: m.sordyl@andrychow.eu bez konieczności opatrywania ich kwalifikowanym podpisem elektronicznym. Moje zdanie jako nauczyciela WF - Górna kanapa jeżdzi to tata z córka i synem - hartuje swe ciało .Rodzina dba o kondycję. Użyję innego argumentu co lepiej górna kanapa -jeździ czy gry w escape room-Przepraszam za takie porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 Czarny Groń poniedzialek warunki dobre jak na jedną dobę ocieplenia 8C. Dziś pewnie twardo. Można zjechać na parking ale końcówkę ostrożnie bo w lesie śniegu ubyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 A tak w między czasie o czym chyba nie wspominano na forum, a przynajmniej nie w tym temacie, oficjalnie ogłoszono, że w tym sezonie szybka szóstka nie ruszy. Wielka szkoda, bo lubię to miejsce, szczególnie gdy potrzebuję pojechać gdzieś na narty z dzieckiem. Mam nadzieję, że nie skończy się demontażem tej kolei i powolną śmiercią ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 2 hours ago, tresor said: A tak w między czasie o czym chyba nie wspominano na forum, a przynajmniej nie w tym temacie, oficjalnie ogłoszono, że w tym sezonie szybka szóstka nie ruszy. Wielka szkoda, bo lubię to miejsce, szczególnie gdy potrzebuję pojechać gdzieś na narty z dzieckiem. Mam nadzieję, że nie skończy się demontażem tej kolei i powolną śmiercią ośrodka. a @Mitek pisał, że nie ma żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 1 godzinę temu, Plywak napisał: a @Mitek pisał, że nie ma żadnego problemu Cześć W tym sezonie napisałem w temacie 3 posty. Proszę wskazać cytat w którym pisałem, że: "żadnego problemu nie ma". Jadę do Czarnego Gronia w drugi weekend marca. Do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 14 godzin temu, tresor napisał: chyba nie wspominano na forum, a przynajmniej nie w tym temacie, oficjalnie ogłoszono, że w tym sezonie szybka szóstka nie ruszy. Było w tym wątku 5 postów wyżej Dnia 25.01.2019 o 19:32, surfing napisał: Oświadczenie Zarząd i Pracownicy Spółki Czarny Groń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 26 minut temu, surfing napisał: Było w tym wątku 5 postów wyżej Faktycznie, nie doczytałem. Biję się w pierś 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDISKI Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Co poniedziałek. 50 procent taniej......a w Walentynki .....całus koło kasy i karnet drugi na 4 godz za freee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Czarny Groń, teoretycznie cieplej niż Szczyrk i Wisła ale trasy solidnie zmrożone trzymały do południa. Kolejek brak, dobre miejsce na zatłoczoną niedzielę. Zaliczony zjazd z Łamanej Skały Możliwy zjazd na parking, mapka 7 postów wyżej. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kardek Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 (edytowane) hej, oddam za darmo 2 vouchery całodniowe do wykorzystania m.in. na Czarny Groniu . Z tego co widzę na kamerkach, jutro można jeszcze pojeździć. Jeśli ktoś zainteresowany proszę o informację Edytowane 14 Marzec 2019 przez kardek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 Górna kanapa chodzi czy nadal nie??🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 Nie chodzi i w tym sezonie nie ruszy 😪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 18 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2019 Czarny Groń + 20C Szkoda że wczoraj nie było Splash. Będzie w sobotę 23.03.2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 Latest news z tematu Czarnego Gronia: http://www.mamnewsa.pl/polityka/prezydent-dostal-donos-na-inwestora-z-gminy-andrychow-radni-oburzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 40 minut temu, Leszek napisał: Latest news z tematu Czarnego Gronia: http://www.mamnewsa.pl/polityka/prezydent-dostal-donos-na-inwestora-z-gminy-andrychow-radni-oburzeni Czyli szanse na działanie stacji w pełnym zakresie są w najbliższym czasie mizerne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 No mogli by otworzyć ten wyciąg w końcu. Nie może być tak żeby grupka oszołomów blokowała atrakcje z której korzystają tysiące ludzi. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 14 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2020 2 czerwone bestie od @pistenbullyworld już na trasach szykują warun na nocną jazdę https://www.czarnygron.pl/kamery-online 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 14 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2020 W dniu 4.12.2019 o 00:02, Mitek napisał: Cześć No niestety ***** podniosło znowu głowę i jak widzisz stara się wykorzystać sytuację. Pozdrowienia A teraz gdzie @JC są Twoje blokady użytkowników? Takie słowa powinny spotkać się z najwyższą krytyką i potępieniem niezależnie pod jakim adresem są kierowane.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 10 godzin temu, shuger napisał: A teraz gdzie @JC są Twoje blokady użytkowników? Takie słowa powinny spotkać się z najwyższą krytyką i potępieniem niezależnie pod jakim adresem są kierowane.... Tu się z Tobą zgadzam. Post został usunięty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagronie Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 W kamerze Cz Groń wygląda nieźle. Wartwa śniegu sztucznego jest spora. W tej leśnej dziurze dobrze to rokuje na następne tygodnie. Mimo zbliżającej się wiosny Zachorowałem, który to już raz, na krótkie slalomowe skręty. Nartkę mam odpowiednią do tego celu. W dodatku mój ulubiony stok się już przeciera. Prognoza dwutygodniowa nie wskazuje na opady, nawet sztucznego śniegu. Stąd przestałem sie gniewać na CG, po ostatnich podwyższkach. Wrócę czasem rankiem, gdy równo i twardo i z minimalną liczbą ślizgających się po stoku. Wróćę, by twardo eliminować, to co jest do wyeliminowania. Co poprawi ciagłe moje niezadowolenie. Przydałby się obserwator i towarzysz do dyskusji na krzesełku. Wymagania dla takowego mam spore. Musiałby starać się coś zauważyć(czego nie wiem sam) u "zawodnika", który nie ma szans na to, nawet gdyby chciał zostać takowym. Ale którego bawi jazda na stoku ukierunkowana na ciągłe jej doskonalenie. Dwie godziny(trzy) z rana. Jest ktoś chętny na próbę? Mogę przy okazji być samoistnym instruktorem. Choć raczej wolałbym być kursantem. Zagronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 1 godzinę temu, Zagronie napisał: W kamerze Cz Groń wygląda nieźle. Wartwa śniegu sztucznego jest spora. W tej leśnej dziurze dobrze to rokuje na następne tygodnie. Mimo zbliżającej się wiosny Zachorowałem, który to już raz, na krótkie slalomowe skręty. Nartkę mam odpowiednią do tego celu. W dodatku mój ulubiony stok się już przeciera. Prognoza dwutygodniowa nie wskazuje na opady, nawet sztucznego śniegu. Stąd przestałem sie gniewać na CG, po ostatnich podwyższkach. Wrócę czasem rankiem, gdy równo i twardo i z minimalną liczbą ślizgających się po stoku. Wróćę, by twardo eliminować, to co jest do wyeliminowania. Co poprawi ciagłe moje niezadowolenie. Przydałby się obserwator i towarzysz do dyskusji na krzesełku. Wymagania dla takowego mam spore. Musiałby starać się coś zauważyć(czego nie wiem sam) u "zawodnika", który nie ma szans na to, nawet gdyby chciał zostać takowym. Ale którego bawi jazda na stoku ukierunkowana na ciągłe jej doskonalenie. Dwie godziny(trzy) z rana. Jest ktoś chętny na próbę? Mogę przy okazji być samoistnym instruktorem. Choć raczej wolałbym być kursantem. Zagronie Cześć Zazwyczaj w dobrych porach jeździ tam paru zorientowanych kolegów. Od razu będziesz wiedział o kogo chodzi. Wystarczy zagadać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 9 godzin temu, JC napisał: Tu się z Tobą zgadzam. Post został usunięty Cześć Nie zgadzam się z Twoim postępowaniem Jacku. Określenie - w rozumianym przeze mnie sensie - jest zdefiniowane w słowniku języka polskiego PWN i nic tam nie ma o obraźliwości a jedynie o pogardzie, którą mam prawo wyrażać.https://sjp.pwn.pl/sjp/scierwo;2527686.html Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 Mitku szanuje Cię Ale nie obracaj kota ogonem Ps.Zdefiniowanie nie ma nic do tego KONIEC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 Godzinę temu, marcinn napisał: Mitku szanuje Cię Ale nie obracaj kota ogonem Ps.Zdefiniowanie nie ma nic do tego KONIEC. Cześć Ja nie mam zwyczaju owijania w bawełnę. Czy byłeś już w tym roku w Czarnym - bo chyba tam bywasz dość często? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi