MB Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 właśnie wróciłem z szybkiego i nie planowanego wyjazdu do Schladming. w drugi dzień świąt w czasie powrotu z rodzinnych biesiad brrrrrr... w samochodzie wymyśliłem,że muszę to odreagować jak również zrobić komuś poświąteczną niespodziankę. zakomunikowałem żonie ,że za 5 godzin czyli o 1 w nocy 27 wyjeżdżam w Alpy. obliczyłem bowiem,że za 7 godzin jazdy czyli na 8 rano będę w Schladming. śmiało jechałem bo SB tam bawi z rodzinką i poinformował mnie,iż apartament ma obszerny i wygodny. ja nie poinformowałem zaś Jego o moich zamiarach tylko ruszyłem zgodnie z planem o 1-szej w najwłaściwszym i najpiękniejszym kierunku naszego globu. dojeżdżając do Schladming mniej więcej koło 8 rano wykonałem telefon do SB z zapytaniem czy jest w domu,bo jadę do niego na poranną kawę. usłyszałem,że owszem jest w domu ale w Schladming na co mu odpowiedziałem to stawiaj wodę bo za 20 min. jestem tylko podaj adres kopara mu opadła tak:eek: a teraz do rzeczy miasto przepiękne trasy jednak wszędzie są dość mocno nachylone co przy dość sporym obłożeniu już po dwóch godzinach powoduje brak pełnego komfortu na nich. mnie a właściwie nam najbardziej przypadł do gustu Reiteralm z pośród wszystkich dostępnych kompleksów. pogoda była wymarzona ,słoneczne dni przy kilku stopniowym mrozie,bezwietrznie. zaliczyłem wszystko poza Fageralm.nie wszystkie trasy oczywiście bo w trzy dni to nie możliwe powiedzcie czy ja teraz będę miał chęć gdziekolwiek u nas jechać na narty. ale głowa do góry 12 stycznia jedziemy do Marilewy,tylko jaka będzie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Nooo to Ty jesteś pozytywnie zakręcony! To mi sie bardzo spodobało. BRAWO! PS A z tym powrotem w nasze góry to ... będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 To był faktycznie świetny pomysł.Zona SB też pewnie była wniebowzięta:D . Nie próbowała Cię czasem w locie wysadzić z krzesełka lub gondoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 nie dlaczego, przywitała go gorącą kawą wylaną na spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 ależ Wy gościnni jesteście:D do Was to nawet człowiek na szybkie nartowanie by się nie mógł podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 ależ Wy gościnni jesteście:D do Was to nawet człowiek na szybkie nartowanie by się nie mógł podłączyć Do mnie wręcz przeciwnie zawsze wsztyskich zapraszam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 a jesteś gdzieś w Alpach? dam tylko Rajbi nartki przeserwisować,bo po ostatnich manewrach wymagają pełnej legalizacji jak mawiał pan Płonka. a potem tylko tankowanie autka i ... heja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6258 tak podkarpackie ALPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Figo - chcialem sie delikatnie uklonic w Twoja stone i spytac czy masz cos przeciwko aby byc czyims Guru p.s. pytanie dodatkowe - czy moge swoja zone podeslac do Twojej na "przeszkolenie" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Figo - chcialem sie delikatnie uklonic w Twoja stone i spytac czy masz cos przeciwko aby byc czyims Guru p.s. pytanie dodatkowe - czy moge swoja zone podeslac do Twojej na "przeszkolenie" ?? Już jestem w domu:mad: My z Figo już próbowaliśmy resocjalizacji żony naszego kolegi, lecz nasze porady mało nie doprowadziły od rozwodu:eek:, a walizki to prawie na progu stały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Rozumiem, ale np. w sprawie kasku Twoje fluidy pomogly - moja ma juz na glowie takie tam cos; poza tym wole aby to zona Figo dokonywala tego "uswiadomienia dziejowego" niz Ty z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 wiecie było jakieś takie hasło w dziejach Polski " Praca u podstaw" nie wiem w jakim momencie dziejów dokładnie ale myśmy to przenieśli w nasze czasy. bo reformowanie jak widzicie choćby po gospodarce naszej bardzo różnie wygląda ale praca u podstaw daje z naszymi kobietami ( moja i SB) pozytywne efekty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Tak jestem sobie w stanie wyobrazić jak ta wasza (SB+Figo) resocjalizacja przebigała;) . A może trzeba było przez pierwsze dwa dni ''zwierzyne'' necic,zagłaskac i komplementowac achami i o ochami a pózniej gwałtownie przykręcić srubke.Zanim by sie zorientowała nowy statut rodzinny został by przyjety,a kolega miałby nawet weksel in blanco podpisany przez żone:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 niby to wszystko,nawet ta resocjalizacja związane jest z wyjazdami....,nawet w Alpy ale coś mi się wydaje,że nam temat zbacza i za chwilę będzie reprymenda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 do SB SB, czy jest szansa na namiar na Twoja baze noclegowa o ile to nie secret ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi