hucu Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Niestety luty w moim przypadku zdecydowanie odpada,a chetnie bym sie spotkał z wieloma z Was, moze wiec udalo by sie zebrac na wspólne nartowanie w jakims styczniowym terminie pod egida skionline? Tak po prostu bez zawodów troche pojezdzić a wieczorem lekki ''reset'' organizmu. i tak kazdy z nas gdzies sie nate narty wybiera.Chociaz zdaje sobie sprawe, że moze byc cieżko o mobilizacje. Tak czy inaczej czekam na jakies propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 moze 12 małe ciche: zawody z cyklu snowmania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Może bliżej wschodu ?? Wierchomla ?? ja bardzo chetnie tylko jak to z tym resetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Jak dla mnie pasuje.Program ciekawy,więc pewnie sie zamelduje tak czy inaczej. W miedzyczasie Homar sie dopisał ,ale chodziło mi o snowmanie.Obawiam sie tylko,że bez odgornej ingerencj kazdy bedzie ciagnął w swoja strone.Ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 snowmania ok, będę wtedy w Zakopcu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 moze 12 małe ciche: zawody z cyklu snowmania:) co to za zawody bo na necie mało znalazłem jakies fajne nagrody ?? Jak znajde transport i nocleg ( mam jakies namiary nawet to bedzie łatwo ) to b.możliwe że sie tam pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Nie wiem gdzie szukałeś Homar, ale tutaj jest według mnie wystarczajaca ilosc informacj. Sponsorzy są więc i nagrode jakas napewno dostaniesz:) .Ja moge dodac cos od siebie. Na teczke materiału już nie wystarczy(hotrok był pierwszy),ale na rekawiczki,pasek badz pokrowiec na okulary wystarczy:D ). Czyli wstepnie Małe Ciche 12-go? http://www.snowmania.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 kurde chyba nie dam rady:( , ale do konca jeszcze sie nie przekreslam, moze kogos uda sie dokoptowac, to w koncu ze 400 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Takie nieoficjalne spotkanie to bardzo dobry pomysł Choć pewnie ciężko będzie dogodzić wszystkim z miejscem i terminem to mam taka propozycję: niech każdy kto wybiera się gdzieś na narty podrzuca info na forum, zawsze kilku osobom spasuje i będzie można razem rekreacyjnie pośmigać a wieczorkiem pogadać i może jakiego trunka wspólnie wypić... Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Jastem za!! czwartek lub piątek Białka od rana pod warunkiem że w środę stwierdzę że nie ma tam extremy w postaci 40 minut. kolejki do kolejki:mad: Kto się pisze?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Dla mnie każdy styczniowy termin pasuje.W czasie urlopu jestem bardzo czasowy.Zresztą i tak zamierzałem gdzieś się wybrać w okolicach czwartku,piątku choć akurat myślałem o hotrokowych okolicach( myślę,że tam łatwiej pojeżdzić niż postać.)Białka jest bardziej medialna więc i ludków więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 to wkońcu kiedy jest to oficjalne spotkanie i to nieoficjalne?? bo musze zobaczyć harmonogram sesji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 Nieoficjalne bądzkiedy: poprostu wybierasz się na nary to meldujesz o tym na forum, a nuż ktoś się tam wybiera, albo jak ci ma zamiar wp* spuścić to go zmobilizuje do tego aby się wtedy wybrać ..... no i już. A oficjalne nie ma narazie ustalonej daty jednak nie będzie to wcześniej jak w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 dziękuje za pomoc Sławku to co chcesz mi wpier**:D:D hehe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 dziękuje za pomoc Sławku to co chcesz mi wpier** hehe:P No nie powiem Ci bo nie przyjedziesz:D , a jak się chcesz przekonać to czwartek albo piątek będę w Białce... widziałeś na nowych rękawizach to prawie że kastet mam:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 to teraz musisz bardzo uważać bo Sławek w kasku jździ a na zdjeciu jest bez, to poznasz go jak zobaczysz zblizajacą się rękawice :D przynajmniej znasz jej wyglad to nie bedziesz zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2008 to teraz musisz bardzo uważać bo Sławek w kasku jździ a na zdjeciu jest bez, to poznasz go jak zobaczysz zblizajacą się rękawice :D przynajmniej znasz jej wyglad to nie bedziesz zaskoczony aaaa i tu się Marcin mylisz działanie z zaskoczenia to moja specjalnośc:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 To melduję wszem i wobec że dzisiaj, jutro i może też w piątek od 17-tej będę śmigał w Laskowej, chętnych zapraszam do wspólnego nartowania Z Krakowa planuję wyruszyć ok 16, powrót jakoś 22-22:30, miejsce w aucie jeszcze jest i jutro na 100% powtórka. SB jak byś się wybierał do białeczki to może odwiedź Laskową? Ludzi na pewno mniej będzie i warunki dobre, a i może Hotrok też będzie...? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Bede na 100%, za chwile wyjezdzam:) SKIer juz dzwonil nawet, jestesmy umowieni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Z Krakowa planuję wyruszyć ok 16, powrót jakoś 22-22:30, miejsce w aucie jeszcze jest i jutro na 100% powtórka. Jak ja Wam Krakusy zazdroszczę! Ja wczoraj 9h spędziłem za kółkiem bo musiałem na godzinkę wpaść do Krakowa. A gdzie jeszcze do gór - nawet ich nie widziałem. No ale już, tuż tuż - w sobotę Karyntia, to nieco nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Ja jutro jade do Białki z Wiusiem Figo już tam jest będę od rana do ok 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 No wlasnie wrocilem ze wspolnego smigania ze SKIer'em w Laskowej. Bylo naprawde super, no i warunki do jazdy - REWELACJA. Pusty stok, dobrze przygotowana trasa. Hucu, wybierz sie w piatek bo naprawde warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Wybiore sie. A Ty pomyśl o Witowie. Miejsce w samochodzie mam więc nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 hehe, Hotrok mnie uprzedził. Potwierdzam zatem jego słowa, było extra, zero kolejek, stok dobrze przygotowany i ludzików jak na lekarstwo. Naprawdę sobie pośmigaliśmy, aż uda bolą . Polecam wszystkim takie popołudniowe wypady na tygodniu. Jurto na 100% jadę tam jeszcze raz. Gdyby ktoś był chętny - zapraszam Pozdrowionka Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 Sławek co do tego kastetu to jeszcze bandaż podspod i rękawica bokserska ze wzmocnieniami:), kurde czemu ja musze mieć sesje....i poprawki akurat teraz:D wy na nartach a ja w kodeksach bleeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi