JC Napisano 4 Sierpień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2003 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Sierpień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2003 Bobic wróciłeś? Jestem, składam myśli i fotki. Tylko, że ich jakoś mało. Z nart nie mam żadsnej, bo nie chciało mi się jeździć z aparatem, ale będą graby z filmu, więc coś wrzucę. I tak rozmiar duży nie musi być. Ale powiem Wam w tajemnicy, że jadąc tam i z powrotem zahaczyłem jeszcze o Livigno Oj się działo. Wieczorkiem coś skreślę Jacku i podeślę Ci na maila. Pozdro 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 4 Sierpień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2003 Bobic wróciłeś? No ładny (skreślone) ;-)... ale bawcie się dobrze :-))))))))) Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2003 Bobic wróciłeś? Jeee, żebym ja to wiedział, że będziesz w Livigno! Muszę kupić nowy aparat i szukam niskiej ceny, a tam takowe się zdarzają. Popisz coś, to rzucimy na stronę co by ludziska wiedziały jak ta jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Sierpień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2003 Bobic wróciłeś? Jacku, powinienes wiedziec, ze wszystkie drogi prowadza przez Livigno Napisze cos do konca tygodnia, bo musze odrobic zaleglosci sluzbowe, a mam troche mlyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 6 Sierpień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2003 Bobic wróciłeś? już myślałem że jesteś jeszcze w szoku po-urlopowym i dlatego nie piszesz!!! ))) czekamy na relację....pzdr-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 11 Sierpień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2003 Bobic wróciłeś? miło bobic że opisałeś swój wyjazd i przedstawiłeś bardzo fajne fotki i opinie na temat blizzarda (mało popularnego w Polsce ) ,tylko jak tu wytłumaczyć szefowi że zdecydowanie przyjemniej się czyta Twoje relacje niz pracuje.....tysiąca tak udanych wyjazdów -muzin ps.absolut w takiej cenie???-nie mogę już dzis wogóle pracować !!! )))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Sierpień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2003 Bobic wróciłeś? Blizzard jest naprwdę fajną nartką. Szczególnie slalomka i gigantka Absolut w Livigno kosztuje 6.70 Euro w Cooperativo. Więc ok. 30 zł za litra!!!! Pracuj, pracuj muzin !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi