scibior Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 witam mam pytanie odnosnie bialego krzyza?? czy jest tam zamykany stok na noc? czy tylko wyciagi sa nieczynne? bo chcialbym sie wybrac kolo 23 a niewiem czy bede mogl jezdzic?? albo moze znacie miejsca gdzie mozna o tej godzinie posmigac w szczyrku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6243 jak raz napiszesz to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 szlabanu nie stawają ale jak komus bedziesz po łące jeździł to możesz widłami zarobić albo cie jakiś pies stróżujący pogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scibior Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 ale mi chodzi o zwykly stok gdzie jest oswietlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Mam dziwne wrażenie że wraz z wyciągiem wyłączają oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scibior Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 no wlasnie ze nie! oswietlenie napewno dziala dluzej ale niewiem czy cala noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Szczerze mówiąc nie spotkałem jeszcze stoku czynnego 24h(chyba, ze to stok Tesco:) ).Dlatego troche dziwi mnie to pytanie.Skoro widzisz palące sie tam swiatło rozumiem,że jestes gdzies w pobliżu,więc co za problem przejsc sie i zorientowac sie w sytuacji.Powodów palacego sie swiatła może byc wiele.Ktos mógl go wynajac po godzinach,moga ratrakować,itp. Osobiscie watpie by swiało paliło sie tam dla spragnionych nocnej jazdy za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Hucu ma racje. Oswietlenie stoku jest wlaczone dluzej niz czas dzialania wyciagow a jest to zwiazane glownie z przygotowywaniem stoku na nastepny dzien (ewentualnie przed sezonem). Na pewno nie jest to zwiazane z dzialaniem wyciagow. Wiem z wlasnego doswiadczebia. Mam widok na jeden ze stokow i wiem ze swiatlo swiecilo sie na nim dwa tygodnie przed otwarciem i bylo to zwiazane z przygotowywaniem stokow przed sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi