wojtus81 Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Witajcie bylem dzis na NOWEJ OSADZIE i warunki byly super zadnych przetarc stok twardy idealny do jazdy choc okolo poludnia ludzi juz bylo nie na moje nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 więcej trzeba było napisać no ale dzięki za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Witajcie bylem dzis na NOWEJ OSADZIE i warunki byly super zadnych przetarc stok twardy idealny do jazdy choc okolo poludnia ludzi juz bylo nie na moje nerwy Napisz więcej. Jak z parkingiem, czy płatny, jakie wyciągi, ile kosztują, jak z gastronomią i ...WC no wiesz praktyczne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 dwa parkingi bezpłatne, jeden prywatny z burakiem który kasuje, wc toy toy, gastronomia ok dwa barki w stylu alpejskim trzy budki z grillem, ceny 30 za 10 zjazdów minus to brak karty terminowej, od 8 do 9 za darmo codziennie wyciąg działa od 8 do 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 wyciągi orczyk ok 1000m i tależyk ok200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 mogłeś edytować wcześniejszego posta marcin no ale coż stało się pamiętaj na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 przepraszam was ze tak malo napisalem info o calym zapleczu itd. ale wszystko napisal juz marcin1973 nastepnym razem sie poprawie a dla zainteresowanych dzis tez tam bylem i warunki sa rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 też dzisiaj tam byłem ale tylko do 12 bo się duża kolejka zrobiła:) jutro też jade rano:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 ja tez po 12 sie zebralem a miales taka zolta kurtke i kask z naszywka skionline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 tak kask mam charakterystyczny z tyłu naszywka, z przodu nalepka i zielony listek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi