SB Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Ok godzinę temu w Polsacie była relacja z ubiegło sobotniej imprezy na Harendzie(bo daleki bym był od nazwania tego imprezą Skionline). W sumie każdy z nas co tam był gdzieś się tam przewinoł. Oczywiście gwiazdą reportażu był nijaki(jak dla mnie) Waldemar Błaszczyk, choć sam nie jestem wielbicielem seriali to pozostałe postacie świata aktorskiego będące tam raczej znałem nie zawsze z imienia i nazwiska ale np. z granych roli przez te osoby. Natomiast W. Błaszczyka to musiałem w wikipedii szukać bo ni cholera gościa nie kojarzyłem, a on sam widzę że ma ogromne parcie na szkło - parokrotnie zdarzyło się jak prowadzącym imprezę Herendzianą niemal wydzierał mikrofon z rąk żeby coś powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Ok godzinę temu w Polsacie była relacja z ubiegło sobotniej imprezy na Harendzie(bo daleki bym był od nazwania tego imprezą Skionline). W sumie każdy z nas co tam był gdzieś się tam przewinoł. Oczywiście gwiazdą reportażu był nijaki(jak dla mnie) Waldemar Błaszczyk, choć sam nie jestem wielbicielem seriali to pozostałe postacie świata aktorskiego będące tam raczej znałem nie zawsze z imienia i nazwiska ale np. z granych roli przez te osoby. Natomiast W. Błaszczyka to musiałem w wikipedii szukać bo ni cholera gościa nie kojarzyłem, a on sam widzę że ma ogromne parcie na szkło - parokrotnie zdarzyło się jak prowadzącym imprezę Herendzianą niemal wydzierał mikrofon z rąk żeby coś powiedzieć A było widać banerki ... w szkle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Banerków nijakich nie widziałem, nasze pyski gdzieś się tam przewijały, w reportażu to te gwiazdy były najważniejsze, choć ja i Ci co tam byli wiem/wiemy że było inaczej;), a reasumując to żebyś więcej JC naszego elitarnego grona nie łączył z taką pospółą Maciuś D. robił wywiad z Lewińską(sąsiadka) i ona mówiła że jeździ już na nartach 30 lat- no to pomyślałem: to ty stara dupa już jesteś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Jakie gwiazdy, takie Hollywood! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Banerków nijakich nie widziałem, nasze pyski gdzieś się tam przewijały, w reportażu to te gwiazdy były najważniejsze, choć ja i Ci co tam byli wiem/wiemy że było inaczej, a reasumując to żebyś więcej JC naszego elitarnego grona nie łączył z taką pospółą Dwoma rękami podpisuję się pod tym tekstem. WITUŚ!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Jakie gwiazdy, takie Hollywood! Takie z nich GWIAZDY jak z koziej dupy trąba:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Banerków nijakich nie widziałem, nasze pyski gdzieś się tam przewijały, w reportażu to te gwiazdy były najważniejsze, choć ja i Ci co tam byli wiem/wiemy że było inaczej, a reasumując to żebyś więcej JC naszego elitarnego grona nie łączył z taką pospółą Dwoma rękami podpisuję się pod tym tekstem. WITUŚ!!! Hmmm, JC wspomniałem o tym w poście zaraz po powrocie. Mało było skionline.pl widać. My siebie widzieliśmy, ale nas? To jest tak jak kupujesz nowy samochód - nagle tyle ich na ulicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Takie z nich GWIAZDY jak z koziej dupy trąba:p A wszyscy w pajączkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Pajączki juz nie są modne a to już wiadomo ze jak ktoś zapierdziela jak sciekły lata organizuje (JC) to potem po dupie dostaje wiem sam po sobie ale cóż pytanie a były tam jakies gwiazdy?????? żadnej prawie nie załem tylko jedna MD jedo wzrok mi utkwił w pamięci bo chyba patrzył na mnie ale nie jestem tego pewien. Ale my i tak wiemy swoje:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 A ja Racecerrwerkowi strugałem Elany 5,5h i wielka żić z tego. SB mie opierd... że cieńko jechały , następnym razem mu towotem posmaruja! To tyle o demnie co do zawodów Skionline.... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 A ja Racecerrwerkowi strugałem Elany 5,5h i wielka żić z tego. SB mie opierd... że cieńko jechały , następnym razem mu towotem posmaruja! To tyle o demnie co do zawodów Skionline.... Pzdr Kurde, a ja tylko smar TOKO zwykły i byłem zaraz za sławami portalu W czepku urodzonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 W ośrodku narciarskim Alpendorf-Wagrain moglibyśmy zorganizować zawody i to zupełnie tanio żadnego wynajmowania trasy, żadnego ustawiania tyczek - wszystko tam jest, potrzebne są tylko jednoeuruwki(monety), a biorąc pod uwagę że z trzech by przyjechało to można nawet 10 przejazdów zrobić a nie 2:D A zapomniałe pudła nie ma - to nie problem z śniegu ulepimy:D Trasa wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 Sławku ales gut a mam pytanie to co jest po prawej stronie od trasy z tykami konkretniej pod wyciągiem to jakaś traska Fr czy tak tam popołudniu trasy wyglądały :eek: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 Sławku ales gut a mam pytanie to co jest po prawej stronie od trasy z tykami konkretniej pod wyciągiem to jakaś traska Fr czy tak tam popołudniu trasy wyglądały :eek: :eek: W tym dniu od 6 rano zaczoł sypać śnieg i spadło go ok 15-20 cm i mimo że ratraki jeździły to nie udało się tego urobić. Może na zdjęciu to wygląda niezbyt ciekawie ale jeździło się po tym bardzo dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Bugi, szczerze mówiąc, jak dla mnie: to nie jest usprawiedliwienie ... http://www.um.sosnowiec.pl/Default.aspx?docId=9114&newsId=2127&templId=1 tu masz ważniejszy powód:D bo jak by się pokazać i z młodym SB przegrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 kapa kapa sprawiło ci to przyjemnosc podnieciłeś się juz- cieszę sie niezmiernie zobaczymy czy coś innego Ci sprawi przyjemnośc chcesz prać brudy?? ok sam zaczołeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Panowie, zakończcie proszę tą drętwą gadkę. Macie coś do siebie, to piszcie na gg, PW lub naszej-klasie To tyle, potem będą ostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Robert no sory ale nie dam sie pomawiac, koleś mi tu moje priv wyciąga i co mam patrzeć tak na to obojętnie?? no sory bardzo ale nie będe dał sie w ciu*** robić przez jakiegoś koleszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Bugi, to się tyczy Was obu, nie piję tylko do Ciebie. Wydaje mi się, że tutaj powinien nastąpić koniec tego tematu zarówno z jednej, jak i z drugiej strony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Panowie, zakończcie proszę tą drętwą gadkę. Macie coś do siebie, to piszcie na gg, PW lub naszej-klasie To tyle, potem będą ostrzeżenia. Zdaje się , że naszym dwóm "kolegom" najbardziej pasowałby portal " nasza piaskownica"................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Bugi, to się tyczy Was obu, nie piję tylko do Ciebie. Wydaje mi się, że tutaj powinien nastąpić koniec tego tematu zarówno z jednej, jak i z drugiej strony. Pozdrawiam heh no powinien a powstał caly temat o mnie :-) ale co mam robert robic jak sie tylko bronie co mam dac sie poniżać jakimś niedorobom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Sluchaj, nie o to chodzi. Czasem lepiej ugryzc sie w jezyk. Wierz mi, tez sie tego nauczylem, bo kiedys to MOJE zdanie musialo byc zawsze ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 ale ja nawet nie chce zeby moje było ostatnie :-) po prostu jak ktoś na mnie nadaje to czemu mam to zostawic od tak sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Spaskudziliście wątek, ktory był wizytowką forum. Nam sie kojarzyl z fajną zabawą na Harendzie, spotkaniem skionline.pl; a tu teraz kwas - jest opcja uzytkownik ignorowany - nie czytam postów osob, które mi nie odpowiadają. Proponuje użyć - mnie się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Spaskudziliście wątek, ktory był wizytowką forum. Nam sie kojarzyl z fajną zabawą na Harendzie, spotkaniem skionline.pl; a tu teraz kwas - jest opcja uzytkownik ignorowany - nie czytam postów osob, które mi nie odpowiadają. Proponuje użyć - mnie się sprawdza. Ta a przyjechać to nie było komu ale pokrzyczeć to i owszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi