Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Zawody skionline.pl

Homar

Rekomendowane odpowiedzi

Ok godzinę temu w Polsacie była relacja z ubiegło sobotniej imprezy na Harendzie(bo daleki bym był od nazwania tego imprezą Skionline).

W sumie każdy z nas co tam był gdzieś się tam przewinoł.

Oczywiście gwiazdą reportażu był nijaki(jak dla mnie) Waldemar Błaszczyk, choć sam nie jestem wielbicielem seriali to pozostałe postacie świata aktorskiego będące tam raczej znałem nie zawsze z imienia i nazwiska ale np. z granych roli przez te osoby. Natomiast W. Błaszczyka to musiałem w wikipedii szukać bo ni cholera gościa nie kojarzyłem, a on sam widzę że ma ogromne parcie na szkło - parokrotnie zdarzyło się jak prowadzącym imprezę Herendzianą niemal wydzierał mikrofon z rąk żeby coś powiedzieć:D

Ok godzinę temu w Polsacie była relacja z ubiegło sobotniej imprezy na Harendzie(bo daleki bym był od nazwania tego imprezą Skionline).

W sumie każdy z nas co tam był gdzieś się tam przewinoł.

Oczywiście gwiazdą reportażu był nijaki(jak dla mnie) Waldemar Błaszczyk, choć sam nie jestem wielbicielem seriali to pozostałe postacie świata aktorskiego będące tam raczej znałem nie zawsze z imienia i nazwiska ale np. z granych roli przez te osoby. Natomiast W. Błaszczyka to musiałem w wikipedii szukać bo ni cholera gościa nie kojarzyłem, a on sam widzę że ma ogromne parcie na szkło - parokrotnie zdarzyło się jak prowadzącym imprezę Herendzianą niemal wydzierał mikrofon z rąk żeby coś powiedzieć:D

A było widać banerki ... w szkle?

Banerków nijakich nie widziałem, nasze pyski gdzieś się tam przewijały, w reportażu to te gwiazdy były najważniejsze, choć ja i Ci co tam byli wiem/wiemy że było inaczej;), a reasumując to żebyś więcej JC naszego elitarnego grona nie łączył z taką pospółą :mad:

Maciuś D. robił wywiad z Lewińską(sąsiadka) i ona mówiła że jeździ już na nartach 30 lat- no to pomyślałem: to ty stara dupa już jesteś;):D

• Like 1

Banerków nijakich nie widziałem, nasze pyski gdzieś się tam przewijały, w reportażu to te gwiazdy były najważniejsze, choć ja i Ci co tam byli wiem/wiemy że było inaczej, a reasumując to żebyś więcej JC naszego elitarnego grona nie łączył z taką pospółą

Dwoma rękami podpisuję się pod tym tekstem. WITUŚ!!!

• Like 1

Banerków nijakich nie widziałem, nasze pyski gdzieś się tam przewijały, w reportażu to te gwiazdy były najważniejsze, choć ja i Ci co tam byli wiem/wiemy że było inaczej, a reasumując to żebyś więcej JC naszego elitarnego grona nie łączył z taką pospółą

Dwoma rękami podpisuję się pod tym tekstem. WITUŚ!!!

Hmmm, JC wspomniałem o tym w poście zaraz po powrocie.

Mało było skionline.pl widać.

My siebie widzieliśmy, ale nas?

To jest tak jak kupujesz nowy samochód - nagle tyle ich na ulicach :)

Pajączki juz nie są modne a to już wiadomo ze jak ktoś zapierdziela jak sciekły lata organizuje (JC) to potem po dupie dostaje wiem sam po sobie

ale cóż pytanie a były tam jakies gwiazdy?????? żadnej prawie nie załem tylko jedna MD jedo wzrok mi utkwił w pamięci bo chyba patrzył na mnie ale nie jestem tego pewien.

Ale my i tak wiemy swoje:D

pozdro Barti:D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

W ośrodku narciarskim Alpendorf-Wagrain moglibyśmy zorganizować zawody i to zupełnie tanio żadnego wynajmowania trasy, żadnego ustawiania tyczek - wszystko tam jest, potrzebne są tylko jednoeuruwki(monety), a biorąc pod uwagę że z trzech by przyjechało to można nawet 10 przejazdów zrobić a nie 2:D

A zapomniałe pudła nie ma - to nie problem z śniegu ulepimy:D

Trasa wygląda tak:xx_220_small_.jpg

Sławku ales gut a mam pytanie :D to co jest po prawej stronie od trasy z tykami konkretniej pod wyciągiem to jakaś traska Fr czy tak tam popołudniu trasy wyglądały :eek: :eek:

W tym dniu od 6 rano zaczoł sypać śnieg i spadło go ok 15-20 cm i mimo że ratraki jeździły to nie udało się tego urobić. Może na zdjęciu to wygląda niezbyt ciekawie ale jeździło się po tym bardzo dobrze:)

• 1 month later...
Bugi, to się tyczy Was obu, nie piję tylko do Ciebie.

Wydaje mi się, że tutaj powinien nastąpić koniec tego tematu zarówno z jednej, jak i z drugiej strony.

Pozdrawiam

heh no powinien a powstał caly temat o mnie :-)

ale co mam robert robic jak sie tylko bronie co mam dac sie poniżać jakimś niedorobom?

Spaskudziliście wątek, ktory był wizytowką forum. Nam sie kojarzyl z fajną zabawą na Harendzie, spotkaniem skionline.pl; a tu teraz kwas - jest opcja uzytkownik ignorowany - nie czytam postów osob, które mi nie odpowiadają. Proponuje użyć - mnie się sprawdza.

Ta a przyjechać to nie było komu ale pokrzyczeć to i owszem...