MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 jakie pikne mają foto SB i Figo ( na samym początku zdjęć) i jeszcze się załapała Asia żona SB (foto 3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Na zdjęciu nr 15 Figo wygląda, ze cho cho. Pełen profesjonalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Na zdjęciu nr 15 Figo wygląda, ze cho cho. Pełen profesjonalizm. a jeszcze pireuta nie widziałeś.......to była profeska:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 a i Sławek ma pare takich PRO fotek ogolnie kur**** szkoda ze mnie nie moglo być , zabawa widze 1 klasa:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Chłopaki jak już dyskutujecie o konkretnych zdjęciach to jest taka opcja wstaw obrazek albo przynajmniej linka zapodajcie do zdjęcia będzie to wtedy ciekawiej wyglądało:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Pierwsza klasa fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Fotki rzeczywiście fajne i widać że się supera bawiliście ale liczyłem na coś w tym stylu: P.S. Zwróćcie uwagę na reklamę na kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 dopiero po zawodach JC obdarował mnie naszywkami i naklejkami następnym więc razem będzie jak chcesz ale wierzaj waść na słowo wszyscy wiedzieli kto zacz dawaliśmy showa nieźle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Figo z twoim poczuciem humoru... nikt nie wątpi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Fotki rzeczywiście fajne i widać że się supera bawiliście ale liczyłem na coś w tym stylu: No to trzeba było przyjechać i pokazać jak się to robi, okazja pewnie następna będzie nie prędko, bo patrząc na frekwencję to nie ma dla kogo imprezy organizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Okazja już 8 marca w Białce - piszę o tym w wątku o carvingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Okazja już 8 marca w Białce - piszę o tym w wątku o carvingu. No to Ja mam w plecy po raz kolejny:rolleyes: Raz że będę na Podhalu tydzień po Harendzie (24.02) to i tydzień wcześniej (1.03) wyjadę przed Białką. Buuuuu, buuuuuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuuuuuuuuu. A mnie daleko jest z tego Gdańska, buuuuuuuuuuuuuuuu. Wszędzie daleko, no może poza plażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 czy te narty nie powinny być odwrotnie założone? tak żeby czuby schodziły się do środka? http://www.skionline.pl/galerie/index.php?ids=&g_rodzaj=&co=galerie&g_co=galeria&g_id=455&g_numer_zdj=26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 to służy do łapania tyczek... miedzy nogi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Okazja już 8 marca w Białce - piszę o tym w wątku o carvingu. Wyjąłeś mi to z ust! Proponuję spotkanie w Białce w trakcie FCC. I będzie można się sprawdzić w zawodach. Będzie gigant w sobotę o 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 No właśnie tak sobie pomyślałem, że to dobra okazja... ale zapadło takie milczenie, że już nie wiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 już się cieszę na następne spotkanie:D choć u mnie takie dalekie plany lubią się zazwyczaj skisić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 SB, gratuluję sportowej rodzinki . Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 to mnie ucieszyliscie bo ja mam juz zaklepany ten termin w Bialce od jakiegos czasu wiec teraz bede napewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 ps: Niech wszyscy przeglądną ten wątek cały od początku i przypomną sobie jak upominali się o zawody, co poniektórzy jak krzyczeli jeszcze 2 dni temu co to nie pokażą...... itd.... Świętą prawdę Sławku prawisz, cichutko dodam, że całą moją familię zmasakrowała grypa zwana jelitówką, nawet na forum nie zajrzałem Poprawię się 08.03 w Białce pozdr, ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Ja 8 marca nie dam rady, a tłumaczyć się nie muszę dlaczemu;), jak by to było w Karynti, Tytolu, Salburgenlandzie, Steiermarku....... to może bym sie skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 O! Był nawet stary etatowiec i łapnoł sie na pudło. Twardziel kurna, że mu się tak ciągle chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Tak pierdoły zamiast pisac to trza było jechać Jacku jak dociągne do marca (nie umrę) to mówisz masz i jestem i sie bedziemy bawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem że figo i stara kadra będzie a z pyskaczy kto, to sie okaże:D ps .show to MYYYYYYYY:D nie liczą sie wyniki liczy sie impra pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Może JC powinien założyć nowy temat: nastepne zawody Czy normalny burak jak ja bedzie sobie mogł też tam wystartować czy to tylko dla zawodowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Mysiauek my buraki tez bedziemy mogli startować tylko trzeba wźiąśc kierowce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi