szparaa Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 Tak patrze na te zdjęcia i mi tak trochę smutno że mnie tam nie było... Nie wiem czy się za późno o tym dowiedziałem czy jakoś umknęło to mojej uwadze ale jakbym wiedział dzień wcześniej o tej imprezie to bym tam prosto z Soelden przyjechał... Dla mnie wszyscy jesteście zwyciężcami!! Super się bawiliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 no to widze że SB junior wujka odstawił bez jakich kolwiek problemow no no no albo Figo wstydz sie albo SB junior rosnie nam w siłe na mega dobrego narciarża:) Łukasz już tak śmiga,że wujek ma kondycyjne problemy aby mu nadążyć. W Schladming jak stawałem odpocząć chwilę to Łukasz krzyczał :"wujek no jedźże" na co mu odpowiadałem,że wujek ma stare nogi a na nowe nie ma pieniędzy. a to,że był lepszy o de mnie to mnie tylko cieszy nie tylko mój piruet mu w tym pomógł,on po prostu narty czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Od lewej: Racecarwer, Zbyszek, Figo, SB, ta czorno z TVN z tańca z gwiazdami nie pamiętam jak się nazywa i Wituś o dziwo ma ręce z przodu:D ta czorno to Iwona Pavlovic,czarna mamba tańca z gwiazdami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 3 minuty po zawodach dojechał jeszcze SKIer z żoną, po porstu przegrał z Zakopianką...... ... to prawda, tak się cieszyłem na te zawody a poległem na zakopiance to co się tam działo w sobotę można jednym słowem tylko określić: masakra!!!! Wyjechaliśmy z domu ok 8.15, na zakopiance byliśmy już ok 8.30 i jazda do Zakopca, a tu już w Libertowie ok 30 minut korek, dalej Myślenice 35 min, Lubień 10 min, Skomielna z godzinę, Rabka 10 min, Nowy Targ jakoś poszedł i Poronin 30 min!!! Łączny czas przejazdu 4 godziny!!!! Myślałem że mnie szlag trafi!! Na harendę dojechałem w momencie przejazdu ostatniego zawodnika, a 3 minuty po tym zaczęto składać bramki giganta Wystartować się nie udało ... na pamiątkę pozostał tylko numer startowy, który trzymała dla mnie żona Sławka, w nadzieji że zdążę dojechać i wystartować. Wielkie dzięki Niemniej miło było choć na parę minut spotkać się live z tymi co byli. Pozdrwaiwm Was wszystkich serdecznie. Żeby korków było mało to z Harendy przez ok 1h 20min przedzierałem się przez Zakopane w stronę Chochołowa. DRAMAT!! W radio mówili że już więcej samochodów miasto nie jest w stanie przyjąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 w drodze powrotnej do B-B zrobiliśmy eksperyment ja z Witusiem pojechałem przez Nowy Targ,Czarny Dunajec,Jabłonkę,Zubrzycę Górną,przełęcz Krowiarki,Zawoję i dalej normalnie Maków Podhal.itd SB zaś tradycyjnie zakopianką chciał jechać w kierunku Skomielnej Białej i dalej Jordanów,Maków Podhal.itd rozjechaliśmy się w Nowym Targu kiedy my przekroczyliśmy Krowiarki i dojeżdżaliśmy pod Mosorny Groń w Zawoii to SB pokonał dystans kilku kilometrów i ciągle jeszcze był na "czterech pasach" w Nowym Targu. wykonał w możliwym do tego miejscu nawrót i podążył naszym śladem kiedy my byliśmy na miejscu to familia SB była pod Mosornym Groniem w Zawoii ok. godzina stracona a gdyby tak dalej liczył,że zakopianka ruszy to nie wiadomo na którą ściągnęliby do domu ja zaś gdybym nie miał odnośnika w postaci informacji od SB co tam się dzieje miałbym uczucie,że źle zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Ja tam byłem miód i wino piłem (z termosu) PANOWIE ŻAŁUJCIE !!!!!!!!!!!!!! KIJ Z TYMI ZAWODAMI ale atmoswera SUPER!!!!!!!!!! i tak jak koledzy pisza te gwiazdy z tvn zostawały w naszym cieniu (zadnej nie znałem bo nie ogladam tasiemców:( hahahahah jak by tam był de niro to owszem ,ale cóż juz znam) ps. w tym tygodniu dam zdjęcia co porobiłem Pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Figo, a nie macie bliżej przez Słowację na Korbielów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Bobek do mnie jest bliżej ja znów biłem na jabłonkę lipnice wielka(winiarczykówka) i korbielów pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Też tak jeżdżę - dla mnie też bliżej do Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Figo, a nie macie bliżej przez Słowację na Korbielów ? Jest minimalnie dalej, w "normalnych warunkach" przez Słowację jedzie się zdecydowanie dłużej, więc na Witów owszem warto tą drogą pojechać ale na Herendę nie bardzo. ......hahahahah jak by tam był de niro to owszem ,ale cóż juz znam.... Bartek a kto to jest De Niro:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Wczoraj wracając z Rohacy też wybrałem alternatywną drogę, by ominąć Zakopiankę. Podobnie jak Figo, w Jabłonce odbiłem na Zubrzycę, Zawoję dalej do Suchej Beskidzkiej, Sułkowice, doleciałem do Zakopianki i tak jak zobaczyłem korek, tak zrobiłem w tył zwrot i poleciałem przez Skawinę. Z Chyżnego do Krakowa niecałe 2 godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Sławek ale widoki sa lepsze De Niro hm..... on chyba grał koziałka matołka z tego co pamiętam ps.dla mnie nie liczą sie kilometry tylko ta uciecha i widoki czasami lepiej nadrobic pare kilometrów i nacieszyć oko piękntmi górami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 A ja dojechalem bolidem do dwóch pasów w NT .... Postalismy chwilę i pierwszym możliwym zawrócilismy "pod most" na Jabłonkę. Potem Chochołów -> Korbielów. Pusta droga, ale biała do Trsteny. Wszyscy wlekli się po 30-40 a my jak zwykle ile fabryka dała oponom przyczepności. Wyjechaliśmy chyba o 15:30 (stwierdzając, że może mamy już dośc), w domu (Sosnowiec) bylismy okolo 18.30 z przerwa oczywiście na tankowanie po drodze i hotdoga na statoilu. Oczywiście droga BB - Katowice do Tychow zawalona WPR, EL itp ....Jeden plus tego - lewy pas srednio jechał w okolicahc 140km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Też tak jeżdżę - dla mnie też bliżej do Warszawy gdybym prosto do Bielska jechał to oczywiście jechałbym na Korbielów ale Witusia musiałem odwieźć do Hecznarowic a to koło Kęt i dlatego chciałem przez Wadowice jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Figo, a nie macie bliżej przez Słowację na Korbielów ? gdybym prosto do Bielska jechał to na pewno jechałbym przez Korbielów musiałem jednak Witusia do wsi odstawić a to koło Kęt więc wolałem przez Wadowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Zapomniałem dodać. Przed zawodami dwóch facetów miało "przedzjazd". Jeden z nich w zawodach zjeżdżał jako pierwszy i wykręcił, któryś z chyba pierwszych wyników. To w sprawie gry fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 ten przed zjazd miał "mistrz świata"ze szkoły narciarskiej Harenda Ski, to służyło jako czas kontrolny konferansjerzy całej imprezy mieli do czego nawiązywać jak się im wątek tracił;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Figo przeciez nas prosili żeby nie pojechać szybciej nie pamietasz??? a konfeansjerzy to nie tylko watek gubili i krzywo chodzili:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Figo przeciez nas prosili żeby nie pojechać szybciej nie pamietasz??? pamiętam,pamiętam widziałeś przecież żeby nie spieszyć im wszystkiego na trzeciej bramce zakręciłem się wokół własnej osi i wszystko gra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 ten przed zjazd miał "mistrz świata"ze szkoły narciarskiej Harenda Ski, to służyło jako czas kontrolny konferansjerzy całej imprezy mieli do czego nawiązywać jak się im wątek tracił;) Figo, zaraz po przyjeździe widziałem tego samego gościa zapierniczającego z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 na trzeciej bramce zakręciłem się wokół własnej osi Figo, miała być fota z tego przelotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Galeria z zawodów Wstawiłem pełną galerię zdjęć z zawodów: http://www.skionline.pl/galerie/index.php?ids=&co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=455&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 jakie pikne mają foto SB i Figo ( na samym początku zdjęć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Jednak Kolega w sombrero jest zdecydowanie man of the match Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 To nasz piękny Rejskajwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi