MB Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Prawie Ci się udało; powinno być RUHE __________________ no właśnie na takim poziomie jest mój niemiecki:o:o:o a pierwotnie tak właśnie napisałem ale coś mi nie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Alfredoo wrzuć na luz proszę, bo sytuacja robi się napięta, a posty, nie tylko Twoje, również innych robią się mało kulturalne. Na razie to takie ostrzeżenie, jak nie poskutkuje, będzie reagował Admin. Pozdro i udanych szusów dla Wszystkich na zawodach ! Tez dolaczasz do w/w grupy? Moje posty sa na luzie a Admin czytac umie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 alfredo czy ty chcesz wszystkich nastawic przeciw sobie Bobic cie prosi grzecznie o troche umiaru a ty ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 no właśnie na takim poziomie jest mój niemiecki:o:o:o a pierwotnie tak właśnie napisałem ale coś mi nie pasowało A ja myślalem już , że to jakiś skrót z angielskiego typu : ROTFL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Tez dolaczasz do w/w grupy? Moje posty sa na luzie a Admin czytac umie Nie dołączam, tylko ostrzegam przed chamskim zachowaniem. Głównie do ciebie, ale nie tylko. A, że Admin umie czytać, to nie wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 widze ze adrenalinka juz wystapila, a co bedzie jak sie spotkacie na zawodach :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Ja tam opuszczam takie posty więc kogo spotkam ze skionline to i tak będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 ja sie usprawiedliwiam bo mam dogrywke 19stego na uczelni, także jest juz nas 3 usprawiedliwionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 A w sombrero można startować?? pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Tak ale tylko z cohones - podlega weryfikacji przez JC przed startem Mam nadzieje ze moje usprawiedliwienie tez zostalo przyjete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Chłopaki no co Wy!! Lista usprawiedliwionych nieobecności została opublikowana i miała charakter od razu zamknięty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Tak ale tylko z cohones - podlega weryfikacji Ale Jacek z może oddelegować Agnieszkę.....hm do weryfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 :) Sprobujcie cos ponagrywac ze stoku prosze, szczegolnie towarzystwo z forum - pisze sie na zapis filmowy w kazdej z mozliwych opcji - jezeli tylko bedzie takowa dostepnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Jak bedziecie widzieć gościa z dupnym sombrero to to JAAAAA:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Pozdrowienia z Zakopanego Witam z Zakopanego. Uwaga na drogi miejscami było bardzo ślisko! I jeszcze jedno. Ciekawe co SB powie na to, że ja wyjechałem na narty i ... śnieg spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Co powiem: to było nie do przewidzenia : to było po prostu pewne!!!!!!!!!!!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Witam z Zakopanego. Uwaga na drogi miejscami było bardzo ślisko! I jeszcze jedno. Ciekawe co SB powie na to, że ja wyjechałem na narty i ... śnieg spadł i jeszcze ta temperatura piekny minus , a ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Jak bedziecie widzieć gościa z dupnym sombrero to to JAAAAA:D pozdro Barti:D Patrzcie za chopkiem i babkom w carrerach póół przeźroczystych. Babeczka na krótkich Blizzardach a ja na wiadomo Chyba se przeczepie jeszcze Shreka "czułki" do kasku to mnie rozpoznacie. ja sie usprawiedliwiam bo mam dogrywke 19stego na uczelni, także jest juz nas 3 usprawiedliwionych Bugi, szczerze mówiąc, jak dla mnie: to nie jest usprawiedliwienie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Z resztą jaki zawodowiec jeździ na Salomonach XW10 ?? !! prawie jak Rysiu Kalisz bedziesz wygladał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Po Harędzie ratrak jeździ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 No to Fajnie: na Harędzie widzę z 10 cm świeżego śniegu, a ja lułeczka letnie w autku:eek:: idę zmieniać koła do garażu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 No to Fajnie: na Harędzie widzę z 10 cm świeżego śniegu, a ja lułeczka letnie w autku:eek:: idę zmieniać koła do garażu:mad: Skończyłem- koszulka bawełna mokra- śmierdzi, bokserki bawełna -śmierdzą..... do prania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Bugi, szczerze mówiąc, jak dla mnie: to nie jest usprawiedliwienie ... dla mnie jest bo jak nie zdam to mnie wyjeb** film musi być a najlepiej jak by go Figo nakręcił, on to ma ręke do kamery oraz glos i teksty do komentarza;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 No i po zawodach. Pewnie jak wszyscy dojada do swoich komputerów to będzie szersza dyskusja A Mysiauek mam dla Ciebie dyplom, prześlij mi na PM dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Zawody bardzo udane! Uczestników było w sam raz, same zawody odbyły się sprawnie, choć nocne i ranne opady śniegu nie pozwoliły na idealne przygotowanie stoku. Nasi forumowicze dopisali (szacunek im za to, bo warunki jazdy były i są bardzo trudne). Nasza Dyrekcja - Agnieszka i Jacek czuwali nad wszystkim doskonale, aby Hareńdzianie z miejscowej szkoły narciarskiej nie rozpuścili się do końca. Mnie się gigant bardzo spodobał - po pierwszej w życiu próbie, chciałoby się pojechać więcej. Córka też zadowolona (dostała fajne nagrody - dzięki skionline.pl), choć temperatura -10 i wiatr wyłączył nam zwoje mózgowe na dłużej. To tyle na razie - jak reszta wiary wróci, to napiszą zapewne więcej. Ja na razie muszę "odtajać" nieco. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi