MB Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 a ja nie robię rozgraniczeń wiekowych:rolleyes: stary był młodym a młody będzie starym :D:D wojtus81 do kiedy mozna wpisywac sie na liste bo jeszcze nie wiem czy dadza mi wolne w pracy co to znaczy "czy dadzą"? nima ważniejszej rzeczy jak nartowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Figo to ze nima to jo wiem problem jednak z tym ze milaem 2 tygodnie urlopu z ktorego wrocilem w ten wtorek i dlatego teraz ciezko u szefa o urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Mi tam młodzi nie przeszkadzają na forum praktycznie z każdym z nich zamieniłem jakieś słowo na privata i życzył bym sobie żeby przynajmniej mały odsetek młodzieży u mnie na wiosce miał tyle pasji- nie koniecznie do narciarstwa, do obojętnie jakiego sportu/hobby połączoną z wiedzą na ten temat co "młodzi" z naszego forum:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Przepraszam alfredoo ale śmieszą mnie te Twoje posty Masz bardzo wysokie ambicje jeśli Twoim głównym celem jest pokazanie młodszym jak się jeździ, gratuluje Życzę Ci wygranej w tych zawodach tylko nie zapomnij podkręcać innym wiązań żebyś przypadkiem nie przegrał P.S. Sławek ja bym uważał na Twojego syna bo może nie wyjść cały z konfrontacji z alfredoo Posty maja byc smieszne wiec jest dobrze, a ty Ambro przyjedziesz z ojcem czy z matka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Posty maja byc smieszne wiec jest dobrze, a ty Ambro przyjedziesz z ojcem czy z matka? Dosyć przegiołeś: i stanowczo protestuję, ja akurat nie wiem ile Ambro ma lat ale skoro jest nieletni to trudno żeby z drugiego końca Polski przyjechał sam bez opiekuna, a nawet jak by mu udało się namówić rodziców to żaden obciach/wstyd jak by przyjechał z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Posty maja byc smieszne wiec jest dobrze, a ty Ambro przyjedziesz z ojcem czy z matka? A co ty masz traume z dzieciństwa i wstydzisz sie rodziców ?? Taki jesteś do przodu to może skoro z ciebie taki "globtroter" to wpadnij najpierw do mnie do rzeszowa a pozniej pojedziemy do Ambra? co? Juz Ci kiedyś napisałem jak dla mnie jestes nikim... a teraz tylko to potwierdziłeś a no i Ambro jest pełnoletni wiec ogarnij sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Posty maja byc smieszne wiec jest dobrze, a ty Ambro przyjedziesz z ojcem czy z matka? Hehe, jeśli przyjadę to sam i samochodem Niestety nie mam jeszcze własnej rodziny a podejrzewam że Ty przyjedziesz z całą gromadą wnuków. Miło, taki rodzinny wypad z dziadkiem. Dzieciaki na pewno się ucieszą. Tak właściwie stawiam swój wyjazd pod dużym znakiem zapytana bo zawsze uczono mnie ustępować starszym i źle bym się poczuł przynosząc Ci wstyd przed rodziną Bez obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Alfredo a moze ty juz jestes w takim wieku ze masz dzieci dla ktorych pokazanie sie z toba to OBCIACH jesli tak to szczerze wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Powieksza sie liczba forumowych malolatow bez wzgledu na wiek dolaczyl Wojtus kto nastepny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 stary sie nie czuje a ze bede obchodzil 27 urodziny w sierpniu to moge byc i malolat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 RUHE!!! na pytanie jednego z forumowiczów co to znaczy objaśniam: chciałem napisać po niemiecku CISZA!!! może mi się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 I bardzo dobrze ! Lepszych 100 "małolatów" udzielających się na forum niż jeden zakompleksiony emeryt Nie wiem czy zauważyłeś ale to forum obeszło by się bez Twoich wrednych, nie związanych z tematem postów Panie alfredoo;) Nie zaśmiecajmy forum i wróćmy do tematu zawodów Przepraszam Wszystkich za tą idiotyczną dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Tyle krzyku było, a teraz ... Myślę, że zawody będą udane, a nagrody ... O wyjeździe w do Karyntii dla dwóch osób wiecie, ale jeszcze będzie bielizna Odlo, rękawice Reusch, akcesoria Vikinga, gogle Uvexa, torby, plecaki i koszulki Eurosportu. A co będzie dla najbardziej zabawnej pary, która, że tak powiem.... średnie ma umiejętności. Moja dziewczyna jeszcze nie zaliczyła 10 wyjazdów Ale jak pisałem: chce uczestniczyć i chce zjechać. Chociaż boi się, że w tyczkę uderzy Co do mnie: sami zobaczycie Z resztą jaki zawodowiec jeździ na Salomonach XW10 ?? Czy będą dla takich zawodników nagrody pocieszenia ?? Jacku, mam nadzieję, że oprócz nagród będzie FURA DOBREJ ZABAWY,SPORO JAZDY NA NARTACH I JESZCZE WIĘCEJ POWODÓW DO UŚMIECHU !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 SPORO JAZDY NA NARTACH to będzie jak zawody będą gdzieś w Alpach:p;) tu co najwyżej sporo stania do krzesła może być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 mam nadzieje ze dam rade do was chlopaki dolaczyc jesli mi sie nieuda to zycze krecenioa wspanialych czasow duzo zabawy i ubawu po pachy i zdac relacje po powrocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 I bardzo dobrze ! Lepszych 100 "małolatów" udzielających się na forum niż jeden zakompleksiony emeryt Nie wiem czy zauważyłeś ale to forum obeszło by się bez Twoich wrednych, nie związanych z tematem postów Panie alfredoo;) Nie zaśmiecajmy forum i wróćmy do tematu zawodów Przepraszam Wszystkich za tą idiotyczną dyskusje. Nie przepraszaj gowniarzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Jest taka przydatna funkcja w panelu użytkownika - lista ignorowanych. Proponuje z niej korzystać - unikniemy w ten sposób czytania postów osób, które uznajemy za bezwartościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 mi bardziej przydaje sie tutaj ten czerwony trójkącik może to coś da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Jest również opcja reputacji i niestety skorzystałem z tej mniej przyjemnej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 to będzie jak zawody będą gdzieś w Alpach tu co najwyżej sporo stania do krzesła może być Oj Figo Figo - jak zjadę 10 razy z tej górecki to i tak będzie dobrze Ja jezdem niedzielny narciarz. Mam nadzieję, że piwko grzane mają dobre Nie startuję bez takiej rozgrzewki !! To byłoby niehumanitarne i nie zdrowe startować na sucho !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 ja mam jutro znowu do lekarza:mad: , a jak się uda to nawet do dwóch (i może nie będzie gipsu) bo na razie to nawet buta narciarskiego nie umiałem ubrać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 RHUE!!! na pytanie jednego z forumowiczów co to znaczy objaśniam: chciałem napisać po niemiecku CISZA!!! może mi się udało. Prawie Ci się udało; powinno być RUHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 ehhhh, koledzy, zazdroszcze Wam jak jasna cholera... moze nastepnym - najblizszym razem... jakby nie rodzina to nawet te Alpy pizdnal bym na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 marcinie to pozytywnej diagnozy, nogi bez gipsu i szybkiego powrotu na stoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Posty maja byc smieszne wiec jest dobrze, a ty Ambro przyjedziesz z ojcem czy z matka? Alfredoo wrzuć na luz proszę, bo sytuacja robi się napięta, a posty, nie tylko Twoje, również innych robią się mało kulturalne. Na razie to takie ostrzeżenie, jak nie poskutkuje, będzie reagował Admin. Pozdro i udanych szusów dla Wszystkich na zawodach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi