JC Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Przepraszam zawody będą w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Byc moze zawracam troche dupsko, ale kiedy bedzie wiadomo kiedy ?? 9-16/02 mam rezerwacje na Hintertuxie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Po nowym roku. Ale obawiam się, że trafisz ... tzn zawody będą właśnie w tym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 zajebis..., czyli tzw. trafiony zatopiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 i choc nieletnosc jak u Homara mi nie przeszkadza ?? nie wiem co ma do tego moja nie letność... soczek - jednego mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 ?? nie wiem co ma do tego moja nie letność... soczek - jednego mniej brak zobowiazan zawodowo - rodzinnych - czasami "ulatwia zycie"; a z soczkiem - jednego mniej - to mozemy sprawdzic przy stole - a nie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 brak zobowiazan zawodowo - rodzinnych - czasami "ulatwia zycie"; a z soczkiem - jednego mniej - to mozemy sprawdzic przy stole - a nie na forum Sory troche innaczej Cie zrozumiałem, masz racje czasem ułatwia sprawe np jak bym mieszkał w krakowie to żaden problem wsiasc w busa i dostac sie do zakopca ale jak mieszkam w rzeszówku to sprawa sie komlikuje bo tłuc sie najpierw do krk a puzniej dalej to mi nie odpowiada, a przy stole, kiedyś możemy sprawdzic nie watpie że jestes w tym "mocny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Ja mieszkam w Gdańsku i mam 800 km do Zakopca a i tak z chęcią przyjade na te zawody jeśli tylko pozwoli mi na to szkoła. Co do resetu po nartowaniu też jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 jesli luty to i ja sie raczej pokusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Ja mieszkam w Gdańsku i mam 800 km do Zakopca a i tak z chęcią przyjade na te zawody jeśli tylko pozwoli mi na to szkoła. Co do resetu po nartowaniu też jestem chętny No, o ile jak to JC mnie pocieszyl, nie bedzie sie ta historia dziala w trakcie moich Alp, niestety Homar, w klasie mistrzowskiej nie chodze, ciut za mala waga (76), ale mysle ze w tej konkurencji akurat kilka lat treningu przewagi mam nad Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Homar, w klasie mistrzowskiej nie chodze, ciut za mala waga (76), ale mysle ze w tej konkurencji akurat kilka lat treningu przewagi mam nad Toba spoko na papierze masz przewage wagową bo ja 65 i wiekową ale w praktyce nigdy nic nie wiadomo trzeba spróbować to sie dowiemy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Easy,easy...A jak to się ma do ustawy o wychowaniu w trzezwosci:D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Easy,easy...A jak to się ma do ustawy o wychowaniu w trzezwosci:D :D ma siema ;D ale nikt tu nic nie robi to tylko pomówienia zwykło sie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Czyli rozumiem,ze powołujemy sie na nie istniejace prawo górskie, ktorego pierwszy punkt mówi,że w/w ustawa nie obowiązuje na wysokościach 400mnpm i powyżej:D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 hahahaha Hucu wpadłem na piekny pomysł my może wymyslimy i wprowadzimy na tym spotkaniu własne prawo górskie , oczywiscie ponad 400 n.p.m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 troche off topic Co prawda to watek o czym innym ale mam drugi punkt prawa górskiego ''Jadąc na narty koniecznie poinformuj Figo gdzie się wybierasz'':D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 skionline.pl - narciarskie forum > pogadajmy > Tematy narciarskie - ten dział forum chyba do tego służy 3. "Po powrocie koniecznie napisz na skionline.pl jak było" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 sorry, jescze na koniec raz poza tematem - ja caly czas jestem ponad 400 mnpm, wiec wiecie..... ale nie ma co pitolic na papierze jak slusznie Homar zauwazyl, oby tylko byla okazja na live w tematach narciarskich i przynarciarskich, to zobaczymy to i owo czego serdecznie zycze Was i sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 A władza ciągle milczy:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 A władza ciągle milczy:confused: I ma racje niech milczy, ma sie przejmowac glosami paru nieletnich. Mlodzi jak to bywa, czesto gniewni gonia do rywalizacji a jak przyjdzie do rzeczy to kasy nie ma, sesja egzaminacyjna czy wywiadowka w szkole. Pojedziesz do Zakopca na piwo? bo ja chyba nie. Kiedy jedziesz w Alpy, tam sie mozemy nie tylko przy piwku spotkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 I ma racje niech milczy, ma sie przejmowac glosami paru nieletnich. Mlodzi jak to bywa, czesto gniewni gonia do rywalizacji a jak przyjdzie do rzeczy to kasy nie ma, sesja egzaminacyjna czy wywiadowka w szkole. Pojedziesz do Zakopca na piwo? bo ja chyba nie. Mi chodziło o to, że Jacek nabrał wody w usta co do tego czy to się wogle odbędzie tak jak to było zaplanowane (5.01). Skoro się powiedziało A należałoby również powiedzieć B. Co do "nieletnich", w gruncie rzeczy takie pohukiwania i powarkiwania młodych wilczków są w sumie bardzo symapatyczne (młodzieży nie obrażać się proszę) Dla mnie to rzeczywiście za daleko. Prędzej wybiorę się tydzień później na Family Cup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Mi chodziło o to, że Jacek nabrał wody w usta co do tego czy to się wogle odbędzie tak jak to było zaplanowane (5.01). Skoro się powiedziało A należałoby również powiedzieć B. Przeciez Jacek napisal, ze zawody zostaly przesuniete na luty tzn. ze powiedzial tez B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 No szkoda, bo już się szykowałem na 5-go, nawet żonę przekonałem że jedziemy na zawody Ale jak to sie mówi co się odwlece to nie uciece Czekam z niecierpliwością na info o nowym terminie i miejscu. Jacku liczymy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Przeciez Jacek napisal, ze zawody zostaly przesuniete na luty tzn. ze powiedzial tez B. Rzeczywiście, jakoś przegapiłem, przepraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 I ma racje niech milczy, ma sie przejmowac glosamiparu nieletnich. Mlodzi jak to bywa, czesto gniewni gonia do rywalizacji a jak przyjdzie do rzeczy to kasy nie ma, sesja egzaminacyjna czy wywiadowka w szkole. Pojedziesz do Zakopca na piwo? bo ja chyba nie. Kiedy jedziesz w Alpy, tam sie mozemy nie tylko przy piwku spotkac. Brawo!! Bijmy prawo i nieśmy pokłony !! Nieletni jestem ja... i tylko ja wiec jeden nie paru, myślałem że wam to nie robi róznicy i na forum nie ma równych i równiejszych - poza admem. A co do "gonienia" to ja tu nic nie pisałem że trzeba przekładać albo nie przekładać tych zawodów wiec nie mam sobie nic do zarzucenia ale na kogoś musiałeś zwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi