Homar Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Witajcie wszystkie info oraz przemyślenia dot. zawodów piszmy tutaj aby nie zaśmiecać forum. Zimno Pozdrawiam MARCIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 O i super! Zmieniłem Ci temat bo data nie jest pewna jest. Natomiast zawody odbędą się na pewno!!! Nagroda czeka w moim biurku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 O i super! Zmieniłem Ci temat bo data nie jest pewna Natomiast zawody odbędą się na pewno!!! Nagroda czeka w moim biurku! sory że wytykam błędy ale fajne to powiedzenie:D jaka to nagroda?? JC pytanko kiedy jest ten "zjazd" w Białce?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 JC co sie odwlecze to nie uciecze. Nawet dobrze jakby zawody nie odbyly se 5 bo w ten wlasnie weekend pracuje:( Bugajson, ostatnio JC wspominal cos o Harendzie znowu:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Przepraszam bardzo ale dlaczego "znowu" ja nie słyszałem nic o opcji zawodów w Białce ?? może o czymś nie wiem :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Byla kiedys, kiedys wersja z Bialka, ale calkiem niedawno JC pisal jednak o Harendzie. Podejrzewam, ze sam Jacek pewnie jeszcze sam nie wie co i jak (chodzi glownie o stok) bo przeciez mielibysmy oficjalna informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 No i to jest dla mnie najgorsze... ja mam taki malutki problem - nie mam dojazdu (nie letnim jest) - musze znalesc i zarezerwowac jakas kwatere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Marcin jest proste rozwiazanie twojego problemu.Wieczorem w przeddzień zawodów zakładasz na nogi biegóweczki i na 7 rano meldujesz sie na Harendzie. 2 in 1 - dojazd i nocleg zapewniony:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 jak będzie w białce to bedziesz miał blizej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Bardzo ciekawy pomysł panowie ( coś dostaliscie za to sprawdzcie w panelu ) :D ale zbaczamy z głównego tematu ( muszę to hamować ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 jutro podeśle ci namiary na tanie noclegi w zakopcu blisko centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 homar a skąd jesteś?? mi też podeślij plis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 masz w profili - masz status "starej gwardii" a zachowujesz sie jak początkujacy jak chcesz sie zapytac o takie rzeczy to nie wal postow... tylko pisz PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 - nie mam dojazdu (nie letnim jest) GO RĄCYM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Tak mysiu, yyy Misiu raczej zminym boj. A wracając do tematu to mam jeszcze jedno pytanie wsumie mi to żadna róznica ale może to bedzie ktos sławny kto wie kogo Jacek wytrzasnie wiec kto to bedzie ustawiał - tego giganta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 nie badz taki do przodu bo cie z tyłu zabraknie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 aki gigant ? to ma być zjazd Wszyscy się zjedziemy - a potem się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Ale data średnia, bo PŚ w Szpindlu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 nigdy sie nie ugadamy tak żeby każdemu pasowało:) po prostu trzeba zrobić cykl spotkań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 aki gigant ? to ma być zjazd Wszyscy się zjedziemy - a potem się zobaczy Pewnie,ze sie zobaczy jak po kolei zjezdżamy z barowych krzeseł pod stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Z przykrością muszę poinformować, że zaplanowane na 5. stycznia zawody zostają przesunięte na luty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Z przykrością muszę poinformować, że zaplanowane na 5. stycznia zawody zostają przesunięte na luty. to znaczy kiedy będą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Z przykrością muszę poinformować, że zaplanowane na 5. stycznia zawody nie zostają przesunięte na luty. sorry za dociekliwosc, ale to znaczy ze beda niestety 5 stycznia, bo sie nie dalo przesunac na luty, czy tez beda w lutym Ja mam (podobnie jak Witek W-w) do waszych lokalizacji +/- 400 km, i choc nieletnosc jak u Homara mi nie przeszkadza (akurat moglaby pomoc) to sytuacja zawodowo - rodzinna wymagalaby miec jakas pewnosc w dacie PRZYNAJMNIEJ tydzien przed, jezeli chcialbym o czyms powaznie pomyslec; Witek, gdyby nam bylo "po drodze" w czasie i mozliwosciach w tym temacie to moze bysmy dograli wspolna podroz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Jezeli nie zostana przesuniete na luty to pewnie beda w styczniu:D A tak serio JC pewnie mial na mysli ze zostana przesuniete na luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Chyba masz hotrok racje.Moja maszyna deszyfrujaca rownież tak to odczytała:D .Troche szkoda,ale trudno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi