1973marcin Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Do JC: jest fajny sposób żeby reklamować skionline wszędzie tam gdzie się udajemy można by okleić box na dachu, jeśli odpowiada taki sposób reklamy to służę swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 ja mam naklejki z przodu i z tyłu kasku:D na polarze i na bluzie naszywki:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Ja już od dawna chciałem reklamować ski-online ale poczta polska daje du** i czekam na paczkę z koszulkami i naklejkami ponad 2 tyg. ! Uważam że wcześniej podany pomysł z kurtkami sygnowanymi przez ski-online byłoby świetnym sposobem promocji. W końcu trochę nas jest na tym forum i jeździmy po stokach całej europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 JC mowił że w marcu będzie kurtki zamawiał więc może na początku marca będziemy wiedzieć ile one mogą kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Ja już od dawna chciałem reklamować ski-online ale poczta polska daje du** i czekam na paczkę z koszulkami i naklejkami ponad 2 tyg. ! Koszulki zostały wysłane 17 grudnia. Jak nie dojdą w przyszłym tygodniu daj znać to złoże reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Do JC: jest fajny sposób żeby reklamować skionline wszędzie tam gdzie się udajemy można by okleić box na dachu, jeśli odpowiada taki sposób reklamy to służę swoim Bardzo dziękuję za pomoc w promocji Tobie i Wam wszystkim. Nalepki dołączam do każdej przesyłki. Mam też naszywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Mam nadzieje , ze nalepki,naszywki bedą dostepne na naszym spotkaniu-zawodach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 hucu obkleimy cię całego od stóp do głow będziesz chodzącą reklamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Koszulki zostały wysłane 17 grudnia. Jak nie dojdą w przyszłym tygodniu daj znać to złoże reklamację. Dzięki wielkie. Będę też z niecierpliwością czekał na ceny i ofertę kurteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 hucu obkleimy cię całego od stóp do głow będziesz chodzącą reklamą Naprawde dzieki za pamieć ,ale niestety dane w profilu troche sie zdezaktualizowały. Z powodu ptasiej grypy i spadku sprzedaży zacząłem reklamowac rodzinną ferme strusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 aha hehe czyli nie ma żadnej płaszczyzny reklamowej już ^^?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi