bever Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Witajcie! Szukam informacji na temat deski skwal. Widziałem kilka filmików z zawodów w skwalu we Francji, fajna sprawa. Dla niewtajemniczonych powiem, że chodzi o swego rodzaju deskę snowboardową (no właśnie tu się pojawia problem jak to określić) albo bardziej nartę tylko szerszą od zwykłych nart a stopy ułożone są jedna za drugą. Na stronie skionline też nic o tym nie znalazłem a myślę że jako nowość czy też inna forma jazdy po śniegu powinno sie znaleźć. Nawet internet ubogi jest w info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Niektórzy nazywali to także "shark" (?). Podobno nie jest to zbyt naturalne w jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 A czy nie chodzi przypadkiem o coś w rodzaju monoski o czym rozpisujemy się na nie dawno zaczęty wątku ? http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi