JC Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Wraca temat trzymania się wątku. Przykład: Odlo test. Niby wszystko ok, ale jak się wczytać to owszem wypowiedzi dot. bielizny, ale już nie testu Odlo. Dlatego moja gorąca prośba, aby zaczynając pisać o innej marce zaczynać nowy wątek. Łatwiej będzie później odszukać ciekawe tematy dot. konkretnych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 popieram ja przyznaje się do błędu że to ode mnie zaczoł sie bałagan w poście o odlO:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Z tym że nie wiem czy tylko u mnie ale znalesc cos w wyszukiwarce (na forum) graniczy z cudem, a drugą sprawa jest to że jak niektórzy popadną ze skrajności w skrajność to za niedługo nie ogarniemy ilości tych wątków ale ogólnie pomysł bardzo dobry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 A ja bym polemizował. W końcu te inne marki w jakimś sensie, nawet jezeli w opozycji, są pokazywane w konwencji porównawczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 no tutaj z witkiem się akurat po częśći mogę zgodzić bo tam aż takiego dużego OT nie było po prostu polemika na temat bielizny termoaktywnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 A ja bym polemizował. W końcu te inne marki w jakimś sensie, nawet jeżeli w opozycji, są pokazywane w konwencji porównawczej. Jest w tym wiele racji co mówisz, ale ... Chodzi mi o to, że tematem mojego wątku był test Odlo, Wasze opinie, komentarze itd. Natomiast jeżeli dyskusja zaczyna odbiegać od głównego tematu i dobrze byłoby stworzyć drugi wątek pt. "porównanie bielizny" albo "wasze opinie na temat ..." proponuję to zrobić. Wprowadziłoby to dużo porządku na forum. Nie jest moim celem tworzenie wątku z każdą nową wypowiedzią! Chcę uniknąć sytuacji przykładowo, w której: Zaczynamy np. o bieliźnie, ktoś odpowiada, że jeździł w niej na Tuxie, a następny pisze wtedy, że Tux jest super i jechał tam samochodem, który się zepsuł i teściowa zaczęła mu nadawać i .... kończymy watek dyskusją o teściowych. I co z tego wynika, że teściowa nawet w dobrej bieliźnie będzie nadawać Proponuję i proszę, aby "stara gwardia" starała się pilnować porządku na forum (brzydko to brzmi) i proponowała nowe wątki. Jaki to problem "przerwać" dyskusję odbiegającą od tematu linkiem do nowego wątku w którym będzie kontynuowana? Proszę o Wasze sugestie i propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 OK JC sie robi:) twoje życzenie jest dla nas rozkazem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi