JC Napisano 21 Lipiec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2003 Właśnie wróciłem z Włoch (z nart oczywiście). To co zastałem w Maso Corto było załamujące. Najstarsi górale nie pamiętają tak małej ilości śniegu. Okraślenie `jazda na lodowcu` nabrało dosłownego znaczenia. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Lipiec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2003 Jazda po lodzie... A ja wybieram się w piątek wieczorem do Les 2 Alpes. Ciekawe co tam zastaniemy ??? Aż się boję. Ale opisz Jacku, czy była znów sesja mody dla FTV i Playboya, bo te rzeczy mnie bardziej interesują niż jazda po "lodzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Lipiec 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2003 Jazda po lodzie... ... a no była!!! Tym razem dla Playboya. Na jesieni będą fragmenty w TVN-ie. Do Maso oprócz modelek zjechali Kuroń, Milowicz, Zelt, Gąsowski, Śleszyńska, Norbi, Reni Jusis, Zubilewicz, Rozmus i jeszcze parę mniej lub bardziej znanych osób. Do tego kilkudziesięciu dziennikarz. Oj działo się, działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Lipiec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2003 Jazda po lodzie... Bo to były Dzni Polski w Maso Corto, tak ?? I VIPy też jeździły na nartach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Lipiec 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2003 Jazda po lodzie... No... tak, Piotr Zelt śmigał i to całkiem, całkiem. Z Piotrkiem Rozmusem też walczyliśmy z lodem. Piotr Gąsowski walczył na desce, Dyląg i Milowicz ujarzmiali narty. Z Piorkiem Zeltem ścigaliśmy się w zawodach, tym razem okazałem się szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 24 Lipiec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2003 Jazda po lodzie... i Twój post mnie załamał a dokładnie wyjazd do Les deux Alpes!!! Strasznie mi sie tam podoba ale niestety nie prędko tam wyjadę ..trzeba tyrać((((( Udanego wyjazdu !!!!!-muzin ps. dobij nas relacja z pobytu jak wrócisz...))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Lipiec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2003 Jazda po lodzie... Pożyjemy zobaczymy. Na pewno zrobię jakieś fotki dla blizzarda, bo jestem do teg ozobligowany. A może na skionline, będzie można napisać recenzje do testowanych nartek ?? Pozdro 4 all i 3majcie kciuki za waruki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 24 Lipiec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2003 Jazda po lodzie... jeśli nie dopiszą warunki to wymoczysz tyłek w basenie ,poszalejesz na rodeo pod Orionem a na koniec poszurasz kapciem w Brasilianie...a fanki są tam całkiem całkiem więc nie powinieneś się nudzić...))))zresztą komu ja to piszę ??? to Ciebie (starego wygę białego szaleństwa) powinienem dopytać co tam można jeszcze wykombinować...))udanej zabawy na i po nartach-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Lipiec 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2003 Jazda po lodzie... Oczywbiuście, że można. Jak wrócisz przyślij tekst i fotki. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SL9.12 Napisano 3 Sierpień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2003 Jazda po lodzie... Ale masz problmy... 38 stopni w sloncu, ludzie sie smaza i tesknie spogladaja na sprzet. Moim skromnym zdaniem powinienes byc raczej bardzo szczesliwy nawet jesli na tamtejsze warunki bardziej odpowiednie bylyby lyzwy. Ja w kazdym razie ci zazdroszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 4 Sierpień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2003 Jazda po lodzie... bobic!!! jesteś tam??? czy może lawinka Cię zatrzymała na dłużej??? napisz jak było....pozdro-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi