magres Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 W dzielnicy Myślęcinek 27 grudnia otwarto pierwszy raz w grudniu stok narciarski . W dniu dzisiejszym można było najeżdzić się do bólu . Zjazd 10 osób do wyciągu i tak w kółko . Dla osób którzy u nas nie śmigali długość zjazdu 220 m dwie trasy i dwa wyciągi talerzykowe . Kto nie może jechać obecnie w góry polecam Myślęcinek naturalnie jeżeli mieszkasz w okolicy. Karnet 3 godzinny 30 zł . Magres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_ts Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 220m po sladzie nart przy fun-carving'u - rowerem po prostej 180m i to do samej sciezki ale faktem jest na wieczorna jazde po pracy moze byc, szczegolnie, ze drugi w okolicy wyciag w Unislawiu troche dluzszy ale nie wiadomo w ktora strone jechac (przeciwnie do ruchu wyciagu jak na wiekszosci stokow, czy moze jednak zgodnie ) , a w Myslecinku chociaz jakies akceptowalne nachylenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 Super jest to że możemy codziennie śmigać . Szanowny SB zastanawia się dzisiaj może tu albo tu . Dla nas jechać na południe to tylko urlop . Cieszmy się z naszych 220 m bo mogliśmy mieć 0 . Magres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 Przepraszam zapomniałem napisać o Unisławiu ale tam moja córka 9 lat nawet tyłem nie chce jeżdzić. Magres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 co aż tak stromo tam macie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 to pewnie "marek" w istebnej to byłaby totalna extrema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 tamto to by sie na PŚ nadawało nie no nie ma sie co z kolegów śmiać bo u mnie na zagłębiu jest takie coś jak morsko:P taka górka że jak sie odbije kijami i skręce to jestem pod kasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 jeszcze tam niedaleko macie dsd całoroczne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 wiem u mnie w Sosnowcu jedno i 2 w radzionkowie tylko ze to u mnie od 2 lat nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 ale już niedługo będzie A1 i odległość w prawdziwe góry znacznie zmaleje . Pierwszy korek bedzie dopiero w BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_ts Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 A1 nikomu raczej nie jest potrzebna, predzej S5 (S5+S3 na weekendy - 400km w 4h) no i kawalek A2 co go Kulczyk od kilku lat nie moze zbudowac, poprawka na B87 i B15 na A.. tez bym nie pogardzil a po pracy to i tak sie nie da nawet z wszystkimi planowanymi A/S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 ok temat zamknięty bo zbiegamy z głownego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 "Czyli dobrze że jest ale... " ja tam do Bydzi na narty sie nie wybieram ale warto wiedziec że cos takiego istnieje, jesli chodzi o wyciągi w miescie ( nie górskim) to i tak narazie Przemyśl wg mnie przoduje 2 mosty narciarskie 2 wyciągi krzesełkowe za sume miliona milionów a górka taka ze do nauki za płaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi