szparaa Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 Ma ktoś z Was jakieś doświadczenie z butami firmy Dalbello? Dziewczyna chce kupic Dalbello Aspire 60 i nie wiemy czy warto:) podobno buty Dalbello sa bardzo wygodne a system Walk/Ski podobno działa zmieniajac twardzośc buta 45-65 flex Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 Moja pani juz trzeci sezon śmiga w butach tej marki. Nie pamiętam nazwy tego modelu - jest nieco sztywniejszy - tak kolo 70-80. W każdym razie jest bardzo zadowolona. U niej system walk/ski jest trzy stopniowy - walk/soft/hard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 mój tata już ma chyba 4 dalbello i bardzo sobie je zachwala. wkładka jest miękka nie uwiera, formowana na gorąco a i wykonanie butów dalbello jest bardzo dobre, no i ta cena za nimi tez przemawia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 Dzięki za pomoc:) pewnie się zdecydujemy na te butki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 wydaje mi się że to dobry wybór ale pamiętaj warto przymierzyć butki dedykowane na kobiece stopy:) jednak jest różnica (moja mama tak mowi- a ja jej wierze:P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 sprawa pewnie wyglada tak: dziewczyna chce kupić - znaczy się podobają jej się i juz zdecydowała - a ty tylko pytasz tak żeby było że masz jakiś wpływ na to ja kupowałem zonie i córce to wiem coś o tym najważniejsze to musi się podobać a następnie pasować kolorystycznie i być ogólnie ładne potem wygoda i na końcu zdanie innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 przerabiałem ten sam temat z moją rodzicielką mowie jej mamo te buty mają takie fajne miękkie w środku są dla kobiet itd itp no babie nie przetłumaczysz:D bo za dużo tego a te klamry to by ciemniejsze mogły być dobrze że w dzień zakupu butów dla mamy miałem stalowe nerwy bo nie wiadomo co by było gdyby było inaczej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 hahaha:) tak zle nie ma jak Marcin napisał kolor, wyglad i czy jest ładny czy nie to juz zostało wybite ze slicznej główki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 Najgorsze,ze ''śliczne głowki'' maja czeste nawroty tej przypadłosci i cały czas trzeba byc czujnym. Inaczej cała terapia psu w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buszu3001 Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Zgadzam sie z wami wszystkimi mam hehe codziennie po 50 takich klientek co mówia a mnie sie nie podoba a tatus czy mamusia na to a nie ma pan czegoś ładniejszego zeby sie córce czy żonie podobało a ja wtedy mówie ze nio niestety albo poprostu wołam kolege zeby jego pomęczyli a ja ide na przerwe hehe co do Dalbello słyszałem tak jak mówicie ze swietne buty i zgadzam sie z tym wszystkim ze dla kobiet ze wygodne i fajne ja znam je tylko od strony technicznej i wyjatkowo musze przyznac ze w niektórych modelach te przejściówki regulowane w 3 pozycjach działają WYJĄTKOWO bo w niektorych butach jak to sie mów chłyt małketingowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi