wojtus81 Napisano 26 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 Witam wszystkich mam pytanie chce sie wybrac w sobote na narty tylko pytanie dokad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 26 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 tylko pytanie DOKĄD.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 Witam wszystkich mam pytanie chce sie wybrac w sobote na narty tylko pytanie dokad Powiedz przynajmniej jakie regiony Cię interesują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 najlepiej beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 Może Korbielów ? ale musisz poczekać aż chłopaki z tamtych regionów coś napiszą i poradzą. Ja tylko sugeruje bo wiem że dużo osób lubi tamtejsze stoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 wisła nowa osada, ustroń czantoria (z czantorią to do końca nie wiem jakie bedą warunki ale w 2 dzień świąt dzialało), stożek, soszów a korbielów sobie podaruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 No widzisz i do dobrze że mnie nie posłuchałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldemort Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 A co myślicie o G. Żar. Może ktoś ostatnio był, jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 na stronie piszą że warunki bdb ale właścicielem jest pkl a na kasprowym też podobno warunki bdb, co mozna przeczytać w relacji jaką zdał hucu :D tak że ja bym nie ryzykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Wlasnie teraz w telewizorni mowili o warunkach narciarskich na G.Zar. Warunki bardzo dobre a jezeli zdjecia byly z tego sezonu (a nie zawsze tak jest) to wygladalo to dosc sensownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi