Boogie Napisano 26 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 Witam wszystkich:) byłem dzisiaj na stożku i pomyślałem sobie że dobrze by było podzielić sie z wami moimi odczuciami:) dojazd bdb byłem dzisiaj tam o 8 i jako jeden z 1 wyjechalem na góre, ku mojemu zdziwieniu przez cały dzień nie pojawila sie kolejka i ludzi też bylo jak na lekarstwo no ale teraz niestety ta mniej mila część postu warunki:) jazde zaczołem po mega ubitym sztruksie, który miejscami nazwał bym lodem vel śnieżnym betonem oczywiscie nie brakowalo tez przetarć i licznych kamieni wielkości pięści, zegarka itd:P no przeróżnych ogolnie pogoda super, słoneczko i temperatura kręcila się koło zera wypad oceniam jako udany lecz gdyby te warunki były lepsze, jeżeli nie nasypią tam więcej śniegu to nie ma tam po co jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 ja byłem na nowej osadzie od rana -10 potem trochę cieplej, warunki rewelaca bez przetarć całe ubite na beton jeździliśmy do 11 bez kolejki potem trzeba było postać ok.10 min, ogólnie rewelacyjna pogoda górka też nieźle przygotowana (w tym godzina za darmo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 gdzie ta nowa osada jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 Mam wyjazdy co roku z pracy na Nową Osadę - jest super. Oczywiście przydałoby sie żeby ten wyciąg był ciut szybszy - o kanapie nie wspomnę - ale trasa ZAWSZE idealnie przygotowana, na twardo i jeszcze kole 14 wywalali ratrak i potem wieczorem znowu. Na dole fajnie szeroko. Ogólnie - całkiem fajny wyciąg. Słyszałem tylko, że czasem w sezonie tyle ludzi przyjeżdża, ze trzeba z samego dołu podchodzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 gdzie ta nowa osada dokladnie jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 wisła na rondzie w lewo potem jak na cieńków za domem wczasowym rymera w lewo jest drogowskaz, kanapa może bedzie bo zaczęli coś robić przy poszeżeniu stoku http://wyciag_nowa_osada.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 hmm następnym razem tam powędruje dziękuje za info:D myślisz że w sobote będzie tam dużo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 rano zawsze jest mało a potem po 15 też my jeździmy na 8 do 12 albo po 15 do oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 a po tej 15?? jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 przy takiej zimie jak mamy teraz to może być różnie ale jeśli nie będzie jakoś bardzo ciepło to powinno być ok, ale jak będzie taka pogoda jak zapowiadają czyli plus po południu to ja bym nie ryzykował, ja się wybieram na 8 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 nie no musze tam jechać bo mnie korci musze przetestować tą górke:) oby tylko ludzi nie było dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 wisła na rondzie w lewo potem jak na cieńków za domem wczasowym rymera w lewo jest drogowskaz, kanapa może bedzie bo zaczęli coś robić przy poszeżeniu stoku http://wyciag_nowa_osada.republika.pl/ A mają sporo miejsca żeby poszerzyć. Będzie to bardo fajne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 tylko oby zainwestowali kaske:] bo w pl różnie bywa, ich myśl przewodnia to - przyjeżdzają teraz to i będą poźniej przyjeżdzac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 tam sie cały czas coś dzieje, jak bedziesz jechał to to zaparkuj na parkingu przy wyciągu jest za free:) , tam jest taki jeden oszołom co kasuje za parking pod swoja knajpką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Ręcze, że coś się ruszy z tą trasą. Znajomej rodzina ma tamten teren. Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi