SB Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 pozdrawiam z prawie samego szczytu Planai w Schladming. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 temu to dobrze:P a co ty tam robisz święta?? pomóż mi link w podpisie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 Zazdroszczę Planai, jak z ludziskami? Ja dzisiaj "tylko" w Małem Cichem - spoko, bez tłoku, miła jazda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 no właśnie napisz coś konkretnego jakie warunki - chyba też dojadę ale dopiero 29-XII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 a co ty tam robisz święta?? SB próbował zabić karpia na święta karp wyśliznął się mu z rąk i........ tak go gonił aż znalazł się na Planai:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 To wesołych Sławku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 wesołych jak wesolych:) ale też z całego serca życze byś sie najeździł za całe zielone miesiące (zielone- bez śniegu:P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Bardzo dziękuję wszystkom za życzenia:) A teraz postaram się napisać/odpisać na Wasze pytania: Pogoda przez cały tydzień była wymarzona:utrzymywało się zjawisko zwane inwersją czyli w dolinach panował srogi mróz -10, a czym wyżej w górach to cieplej ok. -2-3 i do tego piękne bezchmurne niebo, bez jakiego kolwiek wiatru. Jeśli chodzi o ludzi to wigilja i święta pusto, a potem tendencja zwyżkowa: do wyciągów max 5 minut stania, jednak na stokach nie panował tłok ala białczański, czy taki który spotkałem w Marilewie w marcu. Biorąc pod uwagę że to jest najwyższy szczyt sezonu z możliwych bo cała Austria na wolne do 6 stycznia, można mieć punkt odniesienia jak tam może wyglądać poza tym okresem. Trasy oczywiście.... przygotwane, choć dość twardo od 2 tygodni śnieg tam nie padał, ale jest go sporo i tego naturalnego i sztucznego. Muszę przyznać że jednak jest tam większośc tras czerwonych, tych niebieskich jak na lekarstwo, lecz szerokość ich rekompensuje stopień trudnośći. Dowodem na to że każdy sobie tam poradzi jest moja 6 letnia córka, która dzielnie walczyła tam przez 6 dni od rana do popołudnia. Na pomiarze czasu uzyskała max. wynik 44 km/h:p Mieliśmy okazję również zobaczyć trening pokazów jazdy na nartach, zjazd na butach czarną trasą do Olimpia Stadion w Schladming i szaleńczy wyjazd na motorze krosowym tą że trasą:eek: : dodam tylko że trasa(czarna) jest niemal piomową ścianą była "zmęczona" całodzienną jazda narciarzy!! Nie zabrakło również polskiego akcętu: w II dzień świąt uczestniczyliśmy w mszy w naszym ojczystym języku, bo w kościele w Schladming jest polski ksiądz. Gorąco polecam wszystkim Schladming Tauern jest to bardzo blisko z Polski z BB to jest 655 km ja od siebie z domu(670km) bez szaleństwa dojechałem w równe 7 godzin. A jeśli chodzi o karpia to był tam z nami, pojechał w cebulce, jednak nie wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawe Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Odemnie pełen respekt za takie spontaniczne akcje Niestety mimo pracy w rodzinnej firmie nie moge sobie na takie pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Zdjęcia SB z wyjazdu do Schladming: http://www.skionline.pl/galerie/index.php?ids=&co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=443&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi