Boogie Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 gdzie można jechać jutro na narty??? pilsko odpada to gdzie?? na stożek dużo luda a v,racza?? byl ktoś jakie warunki?? od razu mowie że z rejonu katowic jestem:) pomożcie bo sam juz nie wiem i mam z kolegami dylemat gdzie wyruszyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 ja jutro jadę do wisły na rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 stożek? czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 jutro tylko nowa osada na 3 godzinki w tym pierwsza za darmo potem trzeba wracać (od 8 do 9 jest za free) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi