Buszu3001 Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 Cześć !! mam przyjemność testować narte Firmy Wed'ze ( francuska firma ) Narty które będe miał przyjemność testowąc to WeD'ze SRX 900 ST / KZ12 i tu pojawia sie moje pytanie czy ktoś miał już przyjemność na nich jeździć i czy coś jeszcze moze mi o nich powiedzieć czego nie wiem od producenta Charakterystyka nart : SRX 900 ST / KZ12 Zaprojektowane dla dla narciarzy o zaawansowanym i zawodniczym poziomie jazdy, uprawiających slalom specjalny, ceniących precyzję i skuteczność. Łatwość prowadzenia Szeroki dziób zwiększa szybkość wchodzenia w skręt. Flex jednorodny. Skuteczność Konstr. drewniana i płyta tytanowa pozwalają na dosk. przyczepność, odbicie. Uniwersalność taliowania 80% wąskie skręty, 20% szerokie skręty. Utajniony. Prom. skrętu. Taliow. 116/ 65/100. Sprawność wiązania Płytka Smartrak, Fix Salomon Z12 pozwala na mocne i regularne odbicie. Solidność Konstrukcja zapewnia trwałość użytkowania. Zalety praktyczne Ślizg racing szlifowany kamieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 Czy aby tych nart nie produkuje Salomon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buszu3001 Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 Nie Nie :) napewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buszu3001 Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 cześć ) I po testach powiem tak od serca ze w polskich warunkach nie można po kusić się o nic wiecej niż o mocna 4 dla tej nary nio chyba ze mówimy o polskich warunkach ale poza trasa ( las , itp ) narty ogólnie szybkie zwrotne i dynamiczne szybko sie rozpędzaja i super można w nich sobie śmigac....ALE niestety sa też minusy jeśli chodzi o umiejętności wymagaja dużych moje oczywiście nie sa Super Ekstra ale panowałem nad narta oczywiście były tez wywrotki ale to nie unikniona cześć testów hehe na trasie super trzymaja na lodzie czasem ale czasem gdzieś wpadna w poślizg za to poza trasa są średnie tona w puchu nie ścinaja muld czyli jednym słowem Narty typowo zawodnicze na trasy przygotowane wymagające dużych umiejętności narciarskich ich odpowiednikiem jest Atomic SL 9 tegoroczny model a cena 2.000 zł czyli dużo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 nie no nawet do sl9 tego się nie da porównać to zupełnie coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buszu3001 Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 Nio powiem tak ze masz racje w 100 % ale ja tylko to powiedziałem bo tak mi powiedział szkoleniowiec techniczne hehe w co naprawde nie uwierzyłem i dobrze Ps. wcześniej było pytanie czy to nie salomon teraz wiem juz ze te narty produkowane sa przez salomona ale nie wiem jak to sie stalo ze heh Wedze je sprzedaje takzę poprawiam swoje wcześniejszą wypowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 to jest marka dla decatlona takiego marketu sportowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buszu3001 Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 hehe wiem wiem bo w nim pracuje także wiesz jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi