1973marcin Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 za onet.pl http://wiadomosci.onet.pl/1663558,11,item.html najlepiej zamknimy zakopane, szczyrk pilsko i jeszcze kilka innych a my pojedziemy na słowacje gdzie nasze pieniądze nie śmierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 Zamknąć te ośrodki i sponsorowane prezz Państwo firmy typu GAT. W zamian obowdnicę Zakopanego, która z jednej storny dojeźdża do Jurgowa a z drugiej do Chyżnego. Porzadną drogę BB-> Zwardoń i BB->Korbielów. Mamy z głowy ekologów, przygotowanie tras, remont ośrodków narciarskich. I pozostanie tylko Kononowicz i nic już nie będzie w tej Polsce. Ja się tak zastanawiam, kto jeszcze jeździ do Szczyrku, Korbielowa i do Zakopanego ? Oprócz masochistów czystej krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 który artykuł KONST narusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 I my po czymś takim mamy wierzyć że kiedyś polska rozwinie się pod względem narciarstwa i ilości stoków. Śmieszne to jest ! Jak tak dalej to już bez wyrzutów będę jeździł tylko za granicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 Ha Ha Ha ja sie tym nie przejmuje nie bywam tam za czesto a u mnie w regionie ekologów wystrzelalismy a nie dobitków zamknelismy w lesie z ich kochanymi niedzwiedziami i rysiami ( ostatnio w Polandii na wyginięciu ) ale wracajac do tematu to... jak bym tylko spodkał jakiegos zielonego na nartach muaaaaaaa to by było cos... pogadał bym o ważnych sprawach dla przyrody, ja sie czasem tak zastanawiam skoro oni tak dbaja o to srodowisko to co śmieci - jedzą ?? autem/pociągiem nie jeżdza na te swoje "spodkania" nie jeżdża - chodzą?, a telefonow komórkowych to nie widzieli... bo przecież to niszczy środowisko :] ale to tylko POLSKA tutaj jest tego sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 Może to nowy sposob na zycie tych ,którzy przez zielona(zachodnia) przerzucali ludków. Schengen weszło u nas ,na wschodzie wszystko obstawione, wiec trzeba znależć jakąś nisze dla siebie. No i wymyslili przerzut narciarzy na kasprowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 nikt mi nie odp:D który artykuł konstytucji to narusza ?? bo ja przewertowałem ją 10 razy i niciewo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 nikt mi nie odp:D który artykuł konstytucji to narusza ?? bo ja przewertowałem ją 10 razy i niciewo:) To znaczy czytałes nie uwaznie.Sprubój raz jeszcze. Artykuł '' Cyrk po polsku":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 "Ekolodzy napisali, że "budowa kolei na Kasprowy godzi w Konstytucję RP". Ich zdaniem, w związku z tą inwestycją organy administracji państwowej złamały konstytucyjne zasady zrównoważonego rozwoju. Chodzi im o postanowienie burmistrza Zakopanego, który stwierdził, że przebudowa kolejki linowej na Kasprowy Wierch, prowadzona na obszarze objętym siecią Natura 2000 nie wymaga raportu o oddziaływaniu na środowisko." chyba chodzi o to że trzeba było zamówić u zielonych jakąś ekspertyzę czyt. zapłacić haracz i wtedy było by ok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 gówno prawda, co te debile nie wymyślą żeby nam uprzykszyć życie, nie wiem no niedowartościowane małe kut***ki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 26 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 to jest taka sama paranoja jak to ze nauczyciele łamia konstytucje zadając prace domowe:D prawo mamy do dupy ale tych ktorzy wykorzystuja bzdury i luki w prawie powinno sie wysłac do rezerwatu aby sobie policzyli ile nas kosztuja te ich pomysły; sprawy nie odkręca ale my wszyscy wydamy z naszych podatków na wymair sprawiedliwosci, dziesiatki odwołań apelacji itp i tylko po to by jais pacan mógł sie popsiac ze swojej aktywnosci:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 akurat apelacje odwołania muszą być:] ale nie zagłębiajmy sie w to bo mnie tego 2 rok już uczą:] a co do tych ekoćpunów to na madagaskar z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 Ja pierwszy raz w tym roku byłem w innym świecie narciarskim. Włoskie Dolomity gdzie też żyje świstak i są ekolodzy. Ale jakby prawo było lepsze bo z pieniędzy zarobionych w sezonie narciarskim cześć inwestuje się właśnie w ekologie. Dzięki tym pieniądzom powstaje to, co daje możliwość neutralizacji bytności człowieka w tym regionie - czyli oczyszczalnie ścieków, przepławki dla ryb na uregulowanych fragmentach rzek itd.. Ja osobiście lubię bardzo przyrodę ale niestety nie da się zahamować rozwoju cywilizacji trzeba sobie z nią w mądry sposób poradzić. I zgodzę się z komentarzami że niektórzy ekolodzy ze swojego ekologicznego ekstremizmu uczynili sposób na dostanie życie - wykorzystując lodówkę freonową, chodząc w kurtkach z tworzyw sztucznych i wywalając zużyte baterie na śmietnik. Dziwne jest tylko to że, jak dostana pieniądze to problem świstaka, nieskazitelnej górskiej przyrody przestaje istnieć?? Zachodzę w głowę dlaczego?? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 przykładem polączenia ekologi i turystyki jest Val di Sole a dokłądnie rezerwat, park narodowy parco dello stelvio:), jeżdząć w pejo jeździsz w tym parku, patrzysz za siatkę na trasie albo na drzewko nieopodal a tam świstak sie wygrzewa wiewiórka skacze a sarna czy ta co tam jest biega sobie i co ?? i nic im nie jest wiec niech w PL nie mowia ze misiu nie zaśnie albo że świstaki nie bd miały gdzie mieszkać bo sie ci IDIOCI OŚMIESZAJĄ!! NA CZELE Z WŁADZAMI ZAKOPCA I ICH EKO ĆPUNAMI, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 bliżej też się da patrz - chopok na słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 no racja zapomniałem:] ale to ze zdenerwowania tymi idiotami grrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi