tomek89m Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Miałem wywrotkę i krawędzia zerwałem wierzchnią część narty tak na około 1 cm dł. i zaszła cała warstwa wierzchnia czy da się to naprawić i czy ma to wpływ na nartę proszę o szybka odpowiedz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 jak tylko zerwałeś lakier i naklejki to looz mike:) chyba ze coś z warstewek poszło , najlepiej oddaj ją do dobrego serwisu oni ocenią bo tak na forum bez fotki to raczej nie bardzo da rade:) chyba że wkleisz fotke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek89m Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 wydaje mi się ze widać coś w rodzaju drewna, zerwała się naklejka i coś jak by kawałek tworzywa a w serwisie to zrobią??(jak wstawić zdjęcie??) bo to obok to kipsko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 wesadz na jakis serv i zapodaj linka tak będzie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 jeżeli sciąłeś kawałek wierzchniej czesci narty - np trochu nad krawędzią to nic sie nie stało - kiedys miałem takie slalomki blizzarda temu co gleba odcinałem kawałek narty ;/ albo te narty takie miekkie poszycie miały albo krawędzie takie ostre w każdym badz razie jesli zrobiłes to tak jak ja to nic poza wyglądem narty nie straciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 ale mowi że niby coś a'la rdzeń widzi no to kiepawo chyba nie?? weź na jakiś serv to wrzuć duże foto bo gawędzić to możemy i rok a jak nie bd fotki to co to gadanie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 haha jak by miał rdzen widziec to by musiał poł narty rozciąc a w to watpie bo chyba odrazu wiedział by że na tym już nie pojezdzi drewno może widziec bo pod tym laminatem na którym jest szata graficzna czasem jest warstwa drewienka ale zddjęcie mogłby wkleic dla pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 rapidshare.com i linka np zapodaj tutaj na forum albo wklej miniaturke co się powiększa;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi