wiolajarek Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Witam! Jade w styczniu po raz pierwszy do Austrii do Maria Alm. Za informacje o tej miejscowosci bede wdzieczny. Jade z dziecmi 7-latkami i wiem ze nie dam rady w jeden dzien. Gdzie przenocowac po drodze z Gdyni przez Niemcy? Myslalem o Nurnberg. Moze ktos zna jakies fajne miejsce na jedna noc? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawe Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 W Norymberdze spałem w schronisku http://www.jugendherberge.de/jh/bayern/nuernberg/index.shtml.de było to coprawda jakiś czas temu, ale obiekt był porządny, a śniadanie b. dobre Jedyne co to miałem problem z trafieniem tam w nocy bo dojazd był małą uliczką. Widać to z całego miasta bo jest na wzniesieniu, ale trafić w tą uliczkę było cięzko. No ale teraz w dobie nawigacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi