ja_gaja Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Witam, chcę sobie kupić nowe buty narciarskie i zastanawiam się nad electra e12 rossignola. Jestem instruktorką i zależy mi na butach twardych, ale i [ oczywiście ] wygodnych - mam dość szeroką stopę i łydkę i bardzo trudno dobrać mi coś odpowiedniego. Czy ktoś może mi coś o tych butach powiedzieć albo polecić inne? Pozdrawiam i Wesołych Świąt j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Witam, chcę sobie kupić nowe buty narciarskie i zastanawiam się nad electra e12 rossignola. Jestem instruktorką i zależy mi na butach twardych, ale i [ oczywiście ] wygodnych - mam dość szeroką stopę i łydkę i bardzo trudno dobrać mi coś odpowiedniego. Czy ktoś może mi coś o tych butach powiedzieć albo polecić inne? Pozdrawiam i Wesołych Świąt j. No wiec spróbuj Tecnice Diablo bo wsumie ten but pasuje do opisu i jak dla mnie to najlepszy but w jakim dotychczas jezdziłem - swietnie trzyma stope, poszukaj pomierz nie wiem jak z trzymaniem "szerokiej" łydki jak dla mnie jest okej ale nie wiem ile obwodu to szeroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja_gaja Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 dzięki, jutro wyruszam na poszukiwania. pozdr j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 Być może cos dopasujesz z kolekcji Salomona ( robi na szeroką stopę). Jesli chodzi o flex to może około 100-110. Pzdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi