Folharth Napisano 2 Lipiec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2003 yes yes yes .... Olimpiada Zimowa 2010 znowu w Kanadzie . Quebec nie zdobyl ostatnim razem , ale za to udalo sie Vancouver. Mam nadzieje ze wielu z was wybierze sie na olimpiade do nas i bedziemy mogli przy okazji zorganizowac jakies spotkanie forumowiczow. Moze piwko nasze nie tak dobre jak polskie ale whisky niczego sobie ( a dla tych co beda chcieli polskie piwko - to tez mamy w sklepach) . A przy okazji zrobimy maly wyskok na narty z helikoptera. To teraz zostalo mi tylko zarezwowac moj pokoj w Hiltonie i czekac do 2010. pozdro Folharth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Lipiec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2003 Olimpiada Zimowa 2010 - CANADA VANCOUVER No tak... gratulacje choć ja liczyłem po cichu, że wygra Salzburg. A teraz to na koniec świata trzeba będzie jechać . Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 3 Lipiec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2003 Olimpiada Zimowa 2010 - CANADA VANCOUVER Zapraszam, zapraszam ;-) J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Lipiec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2003 Olimpiada Zimowa 2010 - CANADA VANCOUVER Trzymam Cię za słowo i liczę na tradycyjną polską gościnność Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marekchelmno Napisano 4 Lipiec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2003 Olimpiada Zimowa 2010 - CANADA VANCOUVER Mi się podobała prezentacja Vancouwer. Mojue oczekiwania się spełniły. I życzę tobie miłego botu za 6,5 roku hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folharth Napisano 4 Lipiec 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2003 Olimpiada Zimowa 2010 - CANADA VANCOUVER polska wodeczka - juz wsadzam do zamrazalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Lipiec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2003 Olimpiada Zimowa 2010 - CANADA VANCOUVER O! Jak widać to będzie polska gościnność Jacej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi