MB Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 na moje "delikatne" ciałko coś ODLO nie pasuje. leży OK. ale mam ciągłe uczucie chłodu a tego nie lubię ja wiem,że trzeba się ruszać ale nie zawsze można chwila postoju i mam na plecach uczucie podmuchu jak z reklamy Winter Fresh jednak komuna wywarła na na mnie piętno i tylko bawełna przemysłowa;) Odwołuję. Dopiero podczas prawdziwego nartowania w Alpach doznałem uczucia luxusu posiadania porządnej bielizny. W różnych warunkach pogodowych z przewagą złych, przez ekstremalne po piekny słoneczny (jeden tylko:mad: )dzień. Wystarczała mi tylko podkoszulka Odlo i na to półgolfik tyż tej firmy no i kurteczka. Jak w pierwszy dzień założyłem na siebie jeszcze softshel to myślałem,że się roztopię. Oczywiście rajtki 3/4 Odlo bo kalesonami to nazwać tego nie sposób,no i spodnie. No cóż w Białeczce nie można nawet się rozgrzać podczas zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 rozgrzać się można stojąc w kolejce do wyciągu:P ocierając sie o piękna pania ewentualnie cos z piersiuweczki pociągnąc hej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 tak się rozgrzewał Wituś choć w marcu ciepło było patrz na Jego avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi