mysiauek Napisano 21 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2007 Co o tym sądzicie : http://cgi.ebay.de/Carving-Platte-Guicar-Flex-Eagle-28mm_W0QQitemZ300134561994QQihZ020QQcategoryZ104629QQcmdZViewItem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2007 No naprawdę wygląda ciekawie ale czy jesteś wstanie opisać jak się na tym jeździ i na czym polega bajer bo pierwszy raz widzę coś takiego . Cena też bardzo interesująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 No właśnie ja nic o tym wynalazku nie więc stąd pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 22 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 Przejrzałem co tam jest napisane w tej aukcji i wyczytałem, że są do robienia super skrętów na bardzo stromych stokach, zapewniają możliwie najlepsze przenoszenie siły i że podkładka jest na 28mm. Na innej aukcji widziałem 40mm Tak na prawdę to nic więc tam nie ma poza masą informacji o przesyłce i cenach. Kto się podejmie przetestowania tego sprzętu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 jeśli ktoś chce przetestować - decydujcie się kolejną sporą paczkę składam- przesyłka wyjdzie parę ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 kurde moze bym sie decydował tylko nie wiem czy do fischa wc sc podejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 jeżeli aktualne i ktoś też będzie brał to ja sie też pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 Ale czy ktoś z was jeździł na czymś takim ? Ja też byłbym zainteresowany ale z chęcią najpierw bym się na czymś takim przejechał. Ciekawy jestem czy zanim się wskoczy na taką płytę trzeba umieć robić pełne body czy początkujący "fun carver" też się na czymś takim pobawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 pobawi pobawi to jest w celu ułąwienia kiedys jezdzilem na takich łącznie od sniegu bylo 11cm body samo wychodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 W takim razie dajcie znać jak będziecie robić zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 płytka fajna ale kurde do fischerka wc sc ?? (ponawiam pyt) ale to typowo fun bo do jazdy z kijaszkami to będzie chyba kiepawka lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 kiedyś Bobic pisał jak przykręcić płytę do flowflexa tylko poszukaj\na starym forum było albo poproś Bobica jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 Wszystko mozna przykrecic, ale tak, by sruby nie wystawaly pod plyta Flowflex, bo system przestanie dzialac. Sruby beda wystawaly i plyta przestanie plywac. To tak w skrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 czyli poprostu płyta musi byc zamontowana jak wiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 Naprosciej mozna tak powiedziec, ale nie wiem, czy grubosc plyty, tzn. czy grubosc podstawy jest taka sama jak w wiazaniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 A ja znalazłem na alebazarze nartkę Nordicy z czymś podobnym ale chyba sztywniejszym. Wygląda ciekawie ale jakoś ten patent z ebay-a wygląda bardziej przekonywająco. Co myślicie ? http://allegro.pl/item308902270_fun_carving_czarna_nordica_z_xt_148_cm_unikat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 ja mam taką nartkę 150 gpz fun płyta tyrolii plus wiazanie tyrolii rentalowe czyli w sumie daje to 5cm nad narte a promień skretu to tam koło 9 metrów wychodzi a nie 13 (taliowanie takie same) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Mnie tylko zastanawia jakie siły wchodzą na kolana przy takim podniesieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Miałem płytę vista 35minimetrów podbicie było ok 10 11 cm od sniegu jeżdziło sie super łatwo wchodziły w skręt nartki pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 ale jak schodziłeś z nart to kolan nie czułes? a po 2 tak wysokie podbici wlasnie bardzo źle działa na stawy bo jeszcze większe przeciązenia i cos tam coś tam także za mało źle i za dużo też trzeba znaleśc kompromis:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Zadnych takich problemów nie miałem takie jest moje odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Dobra to już wiemy jak się jeździ tym na przygotowanych trasach. A co jak trzeba będzie klasycznie? Bo np. warunki bedą miejscami takie jak w sobotę na Harendzie w późniejszych godzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Z klasyczny też nie było problemów w sumie to było bardzo dobre w klasyku to tylko stałeś wyżej niz inni i nic więcej pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Bo wiecie, niektorzy widzieli - ja to se tak na luzaka jeżdżę bez wiekszego wysiłku, coby się nie spocić czasem. Ale tak sobie myslę, że moze bym sobie sprowadził, krótkiego crossmaxa albo tego fischera XTR, do tego taką plyta, no i to mogłoby być niezłe urządzenie. Z drugiej strony boję się o moje kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Jakbyś dobrze docisną krawędź to zamiast skrętów robiłbyś piruety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi