ps Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2007 Na swoich nartach Atomic GS 11 05/06 z komórki zawodniczej zauważyłem na dziobie ślizgu, że już widać krawędź (widoczny pasek wzdłuż krawędzi). Z tego co wiem może to znaczyć, że zostało mało ślizgu i narty na maszyne już sie nie nadają. Czy Atomic poprostu robi takie przezroczyste ślizgi czy rzeczywiście jest mało ślizgu? Dodam, że narty ani razu nie byly na maszynie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2007 Witam, Przypuszczam że Atomic tak jak większość firm, narty komórkowe robi nie na 29 serwisów maszynowych tylko na serwis ręczny ( co za tym idzie cienkie slizgi , kanty ). Jesli nie ma extremy ja bym sie tam tym nie przejmował. pzdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2007 Z tego co mi wiadomo to wiekszosc nart komórkowych tak ma, cienkie slizgi i inne krawędzie a co do tego co opisałes to mowi sie dosc czesto że atom ma cienkie slizgi i to może to potwierdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi