wojtus81 Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 mysiu wyluzuj troche wyniki nikomu chyba nie sa potrzebne, najwazniejsze ze wygrali te zawody nasi koledzy z forum oraz kolezanka(mloda ale za to jak jezdzi) a co jakbys sie dowiedzial ze jestes 4 mnie by szlag trafil (chodz mi to niegrozi) najgorsze z mozliwych miejsc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 a co jakbys sie dowiedzial ze jestes 4 mnie by szlag trafil (chodz mi to niegrozi) Mi też nie Ale jakoś imho byłoby fajnie poznać czy rzeczywiście byłem ostatni. Byłem na Harendzie, byłem w Witowie + do 3 razy sztuka-w przyszłym roku zawody skiforum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 mysiu zapewniam cie ze napewno nie byles ostatni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 info.Bukowina 9 stycznia na stoku Rusiń-ski w Bukowinie Tatrzańskiej odbędą się II Otwarte Mistrzostwa Narciarskie Wygoda Travel Group. Przewidziano sporo atrakcji, również pozanarciarskich. Mistrzostwom towarzyszyć będzie całodzienny piknik z "wyścigami pingwinów", zjazdami na dętkach, pokazem sztucznych ogni i innymi konkursami i zabawami. Atrakcją wieczoru będzie występ Małgorzaty Ostrowskiej z zespołem. Start o 10.00. za onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Re 9 stycznia na stoku Rusiń-ski w Bukowinie Tatrzańskiej odbędą się II Otwarte Mistrzostwa Narciarskie Wygoda Travel Group. Przewidziano sporo atrakcji, również pozanarciarskich. Mistrzostwom towarzyszyć będzie całodzienny piknik z "wyścigami pingwinów", zjazdami na dętkach, pokazem sztucznych ogni i innymi konkursami i zabawami. Atrakcją wieczoru będzie występ Małgorzaty Ostrowskiej z zespołem. Start o 10.00. za onet.pl Szkoda tylko,że dokładnie wtedy jest eliminacja MPA w Kluszkowcach...A propos,ktoś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delo Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Szkoda tylko,że dokładnie wtedy jest eliminacja MPA w Kluszkowcach...A propos,ktoś się wybiera? Miałem jechać do MPA, ale wybrałem Impreze Intersportu na Harendzie. Ale wybieram się do Szczawnicy 17.01 więc może się spotkamy, jak ostanio w Laskowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Powiem tak frekwencja na zawodach skiforum była WIELKA!!!!! przeszło 120startujących i było naprawde fajnie czego jesteśmy przykładem paru forumowiczów z skionline i powiem to na głos MITEK dziekował forum skionline że ktos przyjechał i to na głos przy rozdaniu nagród!!!!!!!! i za te zawody wielki szacunek dla Mitka Barti Dokładnie na tych zawodach to jedna wielka rodzina była , a ja się przy okazji dowiedziałem o skiforum i za to dzięki no i szacunek dla Mitka Myślę, że w Polsce jest miejsce na fajną ligę narciarską i chętnych by nie zabrakło popatrzcie jak rozwinęły się maratony rowerowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 brenna w niedziele w brennej są zawody http://www.brenna.org.pl/puchar_beskidzkich_groni-4448.html regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 zawody u konkurencji 20.02 konkurencja robi zawody pewnie Mitek napisze jeszcze dokładnie co i jak a zainteresowani mogą znaleźć na skiforum już teraz (zapisy tylko do 15 lutego, w zeszłym roku było fajnie w tym roku mi się mogą terminy nałożyć ale 7lutego będę wiedział na 100% więc zdążę się zapisać jakby co ps. dzieci też zabieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 brenna i po zawodach trochę ludzi było, kilku znajomych - senior race i juniorzy race z pawłowic zawody fajne tylko za wolne wyciągi, za dwa tyg. w sobote zawody gminne z pawłowic a w niedziele drugie zawody w brennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 No a teraz się jeszcze przyznaj że wygrałeś swoja grupę, mistrzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 tak jakoś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 tak jakoś wyszło Te "tak jakoś" wchodzi Ci w "krew" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 jedzie ktoś tego 31? bo moze bym sie wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 jedzie ktoś tego 31? bo moze bym sie wybrał ja jade ale w twojej grupie to same gumowce startowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 yy.......acha:D ja tez zaloże gume.......na instrument i też będe gumowcem:D ale tak serio to niee bo jak ine wygram to będe zły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 No to gratulacje mistrzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2010 i po zawodach trochę ludzi było, kilku znajomych - senior race i juniorzy race z pawłowic zawody fajne tylko za wolne wyciągi, za dwa tyg. w sobote zawody gminne z pawłowic a w niedziele drugie zawody w brennej mała zmiana planów 30.01 wyjazd do skansenu w scyrku :eek: na allezima, potem 31 brenna i 5.02-07.02 bukowina rusinski jeśli ktoś się zapisał a nie wie czy się dostał to można tu sprawdzić http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=277&i=48789&t=48789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Witam, ja byłem na łodzkim family cup.... i cóż idea super itp ale organizacja zerowa... piątek wieczór - poroniony termin.... trwało wszytsko to do "po północy" i niektóre dzieciaki spały już... mimo to zadowoleni bo każdy z 4 członków rodziny stanął na "pudle", o reszcie niedociągnieć z litości nie bede pisał bo obiecali inny termin (sobota) i poprawe organizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 (edytowane) Turniej IV Stoków - Kielce. http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100117/NARTYSWIETOKRZYSKIE/433037819 Amatorzy białego szaleństwa już w poniedziałek, 18 stycznia mogą sprawdzić swoje narciarskie umiejętności. Pierwsze zawody odbędą się na Stadionie w Kielcach. To piąta już edycja turnieju "Czterech Stoków o Puchar Prezesa Radia Kielce". Zawody są organizowane przede wszystkim dla dzieci, ale może w nich wsiąść udział każdy, kto lubi się ścigać na deskach, bez względu na wiek. Zawodnicy wystartują w czterech kategoriach wiekowych, osobno kobiety i mężczyźni. Każdy będzie musiał pokonać trasę slalomu dwa razy, ale do klasyfikacji zostanie wzięty lepszy czas. Zgłoszenia narciarzy przyjmowane są w dniu zawodów od 9.15 do 9.45. Start pierwszego zawodnika zaplanowano na godzinę 10. Osoby niepełnoletnie powinny posiadać pisemną zgodę rodziców lub opiekunów na udział w konkursie. Następne zawody będą rozgrywane w Tumlinie 20 stycznia (środa), Krajnie 25 stycznia ( poniedziałek) i na Telegrafie 27 stycznia. -------------------------------------------------------------------- Pierwszy zjazd się odbył wczoraj...ale jeśli ktoś ma ochotę wzjąć udział w powyższej bardzo fajnej incjatywie to - zostały zawody w 3 miejscach. -------------------------------------------------------------------- Fotki z pierwszej odsłony: http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=ED&Date=20100118&Category=NARTYSWIETOKRZYSKIE02&Artno=467406501&Ref=PH -------------------------------------------------------------------- Więcej info na stronie organizatora Radia Zet: www.radio.kielce.pl/page,,Pierwszy-konkurs-Turnieju-4-Stokow-za-nami,9bb434fdc8c78f5b85e657bda772450a.html Edytowane 19 Styczeń 2010 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Ja też mam to szczęście że zawsze na zawodach Family Cup siedzę do nocy chyba taka specyfika i klimat tych zawodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 mosty w sobote i niedziele na mostach u jablunkova sa zawody http://www.skimosty.cz/zima/aktuality.php http://www.skimosty.cz/aktuality/poharski2010.pdf http://www.skimosty.cz/aktuality/sokzav2010.pdf może ktoś się wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 28.02 w niedziele na stoku shilene gruniki są zawody o puchar właściciela ośrodka, wpisowe 5ojro albo 20zł, nagrody 1. narty 2. tyg pobyt ... 3. rękawice narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 No i teraz zjadą się gumowcy by wygrać narty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 No i teraz zjadą się gumowcy by wygrać narty... Narty jak narty, ale ten tygodniowy pobyt w kurorcie Sihelne - jak w reklamie Trentino: dobra muzyka, spa i relaks, dobre jedzenie no i oczywiście narty;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi