Macko Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 tylko dlaczego to się nazywa Mistrzostwa Polski AMATORÓW:confused: nie mam zielonego pojęcia;) Bo to są zawody amatorów Najlepszych ale wciąż amatorów. pozdówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Bo to są zawody amatorów Najlepszych ale wciąż amatorów. pozdówki hmm niektórzy z nich to tacy "amatorzy" jak ze mnie "zawodnik":) i pewnie mogliby z powodzeniem ścigać się z naszymi "profi";) tylko , nie wiem czy oni są tacy dobrzy , czy też nasi "zawodowcy" sa po prostu do du.... tzn. słabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Aklim taka dyskusja nie ma sensu... skonczyli kariere albo sporo trenują wiec są AMAOTORAMI! nikt nikomu nie może zabronić startować, od tego są włąsnie takie zawody a nazwa ? dopóki są to MP to wszystko sie kręci i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 to nie tak. Zawodnik notowany w FIS po zakonczeniu kariery ma chyba 2 lub 3 lata karencji i nie moze startowac w zawodach amatorsckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 2 lata i to w nie wszystkich... bodajże w Mastersach na słowacji możesz startować po zakonczeniu odrazu ale na czym polega to "owe" zakonczenie to nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 2 lata i to w nie wszystkich... bodajże w Mastersach na słowacji możesz startować po zakonczeniu odrazu ale na czym polega to "owe" zakonczenie to nie mam pojęcia Ej, Homar, to już tą grupę repezentujesz? ; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Aklim taka dyskusja nie ma sensu... skonczyli kariere albo sporo trenują wiec są AMAOTORAMI! nikt nikomu nie może zabronić startować, od tego są włąsnie takie zawody a nazwa ? dopóki są to MP to wszystko sie kręci i niech tak zostanie Oki , spoko:) tak tylko zastanawiałem się głosno nad słowem "amatorskie" to że dziewczyny i chłopaki (w różnym wieku ) chcą sie ścigać to fajnie i że potrafią to robić to też fajnie , tylko że czasem to słowo "amatorskie" trochę może niektórych zmylić ale np takie "mistrzostwa polski drogowców w narciarstwie" to są chyba w formule "open":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Ej, Homar, to już tą grupę repezentujesz? ; D zależy o którą Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 hmm niektórzy z nich to tacy "amatorzy" jak ze mnie "zawodnik":) Andrzeju nie było aż tak źle wyniki nr77:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Andrzeju nie było aż tak źle wyniki nr77:) dzięki Marcin:) dla Ciebie szacun , a ja mam jeszcze nad czym pracować Ps wiedziałem , że drugi przejazd lepiej mi poszedł, bo w pierwszym byłem jakiś taki spięty:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 A ja 27 byłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Andrzeju nie było aż tak źle wyniki nr77:) No mamy wyniki ze skiforum a z własnego zjazdu w Witowie .................................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 No mamy wyniki ze skiforum a z własnego zjazdu w Witowie .................................................................................... te zostały utajnione na życzenie uczestniczących gwiazd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 No mamy wyniki ze skiforum a z własnego zjazdu w.... Ty cały czas pukasz o wyniki z Witowa, tylko w niewłaściwe drzwi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 hiehiehie dobrze się ta reklama drzwi wkleila ,teraz już wiem gdzie pukać. A z całkiem innej beczki, osobiście mnie to zawiodło, że z własnego zjazdu, gdzie w końcu pokazalo się więcej ludzi, nie ma najnormalniejszych w świecie wyników. Niestety skiforum zaczyna Nas przeganiac we wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Cześć SkiForum nikogo nie przegania. Zawody nazywały sie SkiForum ale były dla wszystkich i mysle, że są po prostu Nasze czyli wszyskich fajnych ludzi, pasjonatów narciarstwa. Myslę, że wszystkim by na dobre wyszło gdybysmy pokombinowali jak połaczyc siły i zrobic np. ligę forumową a nie zastanawiać sie nad tym kto kogo przegania bo nikt sie tu chyba nie ściga;) Pomysł jest. Pozdrowienia serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 hiehiehie dobrze się ta reklama drzwi wkleila ,teraz już wiem gdzie pukać. A z całkiem innej beczki, osobiście mnie to zawiodło, że z własnego zjazdu, gdzie w końcu pokazalo się więcej ludzi, nie ma najnormalniejszych w świecie wyników. Niestety skiforum zaczyna Nas przeganiac we wszystkim. Mój drogi! Zawody nie były organizowane przez Nas tylko była to impreza komercyjna, której patronem był skionline.pl. Jako, że organizator, mimo moich próśb, nie dostarczył wyników zawodów nie możesz twierdzić, że Nasze forum jest kiepskie. Po drugie z Waszych i Twoich wypowiedzi można jednoznacznie stwierdzić, że spotkanie byłą miłe, a zabawa przednia. Więc jeżeli do pełni szczęścia potrzebne Ci są wyniki, to przepraszam, ale ich nie będzie! Czy do burzy Twój obraz spotkania i wspólnego nartowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Mój drogi! Zawody nie były organizowane przez Nas tylko była to impreza komercyjna, której patronem był skionline.pl. Jako, że organizator, mimo moich próśb, nie dostarczył wyników zawodów nie możesz twierdzić, że Nasze forum jest kiepskie. Po drugie z Waszych i Twoich wypowiedzi można jednoznacznie stwierdzić, że spotkanie byłą miłe, a zabawa przednia. Więc jeżeli do pełni szczęścia potrzebne Ci są wyniki, to przepraszam, ale ich nie będzie! Czy do burzy Twój obraz spotkania i wspólnego nartowania? Mój Drogi! Nie ma to jak narażać się się adminowi Nie burzy obrazu spotkania. Było fajnie, poznał się ludzi. Ale burzy mój obraz tego forum oraz jego szefa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Nie ma to jak narażać się się adminowi Ale burzy mój obraz tego forum oraz jego szefa. No to jestem zburzony i forum też! Zastanów się co napisałeś, przemyśl, a potem może odpisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 (edytowane) Cześć SkiForum nikogo nie przegania. Zawody nazywały sie SkiForum ale były dla wszystkich i mysle, że są po prostu Nasze czyli wszyskich fajnych ludzi, pasjonatów narciarstwa. Myslę, że wszystkim by na dobre wyszło gdybysmy pokombinowali jak połaczyc siły i zrobic np. ligę forumową a nie zastanawiać sie nad tym kto kogo przegania bo nikt sie tu chyba nie ściga;) Pomysł jest. Pozdrowienia serdeczne Popieram MITKA!!!!! Bo nasze towarzystwo robi sie zabufane w sobie:( Edytowane 27 Marzec 2009 przez RACECARVERR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 No to jestem zburzony i forum też! Zastanów się co napisałeś, przemyśl, a potem może odpisz! Jacku, może mi powiesz co powinienem przemyśleć. Sorry, ale jakiś niedomyślny jestem. Szef ma zawsze rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Mój drogi! Zawody nie były organizowane przez Nas tylko była to impreza komercyjna, której patronem był skionline.pl. Mitek - no zawiodłeś mnie straaaasznie - w ramach "podziękowań" chyba kupię Ci widły, żebyś tą kasę w piwnicy mógł "przewracać", coby Ci nie zgniła . pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Cześć Mitek - no zawiodłeś mnie straaaasznie - w ramach "podziękowań" chyba kupię Ci widły, żebyś tą kasę w piwnicy mógł "przewracać", coby Ci nie zgniła . pozdro jahu Wojtek JC pisze o jakichś zawodach w Witowie:) Piozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Cześć Wojtek JC pisze o jakichś zawodach w Witowie:) Piozdrawiam aa - uff ! - ok - - ... to zapomnij o widłach.. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Powiem tak frekwencja na zawodach skiforum była WIELKA!!!!! przeszło 120startujących i było naprawde fajnie czego jesteśmy przykładem paru forumowiczów z skionline i powiem to na głos MITEK dziekował forum skionline że ktos przyjechał i to na głos przy rozdaniu nagród!!!!!!!! i za te zawody wielki szacunek dla Mitka Barti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi