aklim Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 Moje działania operacyjne pozwoliły ustalić tyle: Albo aż tyle:) no brawo,brawo gratulacje mnogość startujących była wielka , a i gumiarzy nie brakowało:D najważniejsze że była dobra zabawa , chociarz jak zawody , to wynik też się liczy bardzo, bardzo dzięki dla Mitka za organizację i wytrwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 no brawo,brawo gratulacje mnogość startujących była wielka , a i gumiarzy nie brakowało:D najważniejsze że była dobra zabawa , chociarz jak zawody , to wynik też się liczy bardzo, bardzo dzięki dla Mitka za organizację i wytrwałość i można było sobie popróbować różnych nart choć warunki i szerokość górki raczej nie dawały szans na pełne wykorzystanie potencjału lasera gs world cup i salomona equipe2v lab ale i tak można było spróbować, jakby soczek nie miał takiej małej nóżki to jeszcze i supershapa można by było spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 (edytowane) są już wyniki MPA http://www.wnp.pzn.pl/index.php?idp=11&idm=r2009/wynfin09.htmjuż poprawiam bo nie tego wstawiłem co trzeba:eek: Edytowane 22 Marzec 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 są już wyniki MPA http://www.skionline.pl/forum/search.php?searchid=518222 link nie działa WYNIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Bartek w akcji Juice i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Mialem przyjemnosc byc na finalach AMP. Poziom bardzo wysoki, a wygral chlopak, ktorego sponsorujemy z Dynastarem i Langiem. Wykrecil najlepszy czas calych zawodow. Wczoraj w Kluszkowcach wygral jeszcze Puchar Senatora organizowany przez SCT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Mialem przyjemnosc byc na finalach AMP. Poziom bardzo wysoki, a wygral chlopak, ktorego sponsorujemy z Dynastarem i Langiem. Wykrecil najlepszy czas calych zawodow. Wczoraj w Kluszkowcach wygral jeszcze Puchar Senatora organizowany przez SCT. Zawsze MPA są na najwyższym poziomie tam nie ma przypadkowych zawodników nieznanych i z nikąd a my se amatorzy totalni smigamy po swojich wiejskich zawodach:D raz sie uda przejechac a raz nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Mialem przyjemnosc byc na finalach AMP. Poziom bardzo wysoki, a wygral chlopak, ktorego sponsorujemy z Dynastarem i Langiem. Wykrecil najlepszy czas calych zawodow. Wczoraj w Kluszkowcach wygral jeszcze Puchar Senatora organizowany przez SCT. Bobic nie masz jakichś gigantek żeby nas zasponsorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Bobic nie masz jakichś gigantek żeby nas zasponsorować Będziemy piesni o Tobie śpiewać o godnie reprezentować:D "łubu dubu niech nam żyje prezes klubu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Panowie, ja w Was wierze, ale niestety, mamy kryzys i musimy raczej obcinac, niz zwiekszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Panowie, ja w Was wierze, ale niestety, mamy kryzys i musimy raczej obcinac, niz zwiekszac to może byś tak obciął ze dwie pary z nart testowych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 (edytowane) no to moze Bobic jak cza obcinac to obetnij te gigantki chlopakom na slalomki;) Wielkie gratulacje dla Bartka i młodego za zajęcie trzeciego miejsca w gigancie oraz dla Marcina ktory krecil lepsze czasy na slalomkach niz polowa tych zawodnikow w gumach i wogole gratulacje wszystkim ktorzy tam byli Edytowane 23 Marzec 2009 przez wojtus81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 hej @Bobic- mogę pomóc w podniesieniu sprzedaży:) (muszę kupić nowe narty na przyszły sezon ) ale tyle tego że bez testów ani rusz pozdrawiam Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Polecam nasze Centra Testowe - Zakopane Rondo Kuznickie lub Hotel Belvedere oraz Swieradow - dolna stacja gondoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 hmm... myślałem raczej o jakimś mobile test ski pozdrawiam Torres P.S- najlepiej z przystankiem w okolicach Wisły (Katowice też mogą być :D:D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Bartek w akcji Juice i ja Dzieki za spotkanie i poznanie (Aklim, Wojtus) i fajnie pogadanie i pojezdzenie (Barti, Marcin). Fajna gorka, szkoda ze taki kiepski wyciag (w 3h zjechalem raptem 4-5 razy () Syn szczesliwy (II miejsce) i mowi abym mu nastepnym razem siary nie robil W kazdym razie smarowanie wazne - jak zapialem Marcina Omeglassy to mialem wrazenie ze moje heady piluja slizgami snieg. Mi by to nie pomoglo za duzo (ok 7 sek. straty do czolowki:o) ale moze chlopak moglby ustrzelic "zloto" A Marcin gdyby pierwszy przejazd tez zrobil na gigantkach to pudlo bylo w jego zasiegu. W kazdym razie chrzest bojowy na tyczkach dokonany Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 (edytowane) Cześć Wielkie dzieki, że wpadliście mam nadziję, że bawiliście sie dobrze i pościganie sparwiło przyjemnośc. Gratulacje dla wszystkich a zwłaszcza dla Szymka i dzieki za pomoc na poczatku w regulacji ruchem. Niestety pełwne wynniki i podsumowanie bedęmógł zrobic najwcześniej w środę (siła wyższa poważna sprawa). Jeszcze raz dzieki i do zobaczenia wkrótce. Mitek Rossignolowi, SkiForum i Praciakom serdeczne dzięki za wspomożenie nagrodami. PS Juice Twój młodzian wygrał z Moim o 0.03 sek. Może ich razem do szkolenia oddamy bo chyba w podobny wieku chłopaki - gratulacje dla Szymka od Kacperka. Pozdrawiam Edytowane 23 Marzec 2009 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Zawsze MPA są na najwyższym poziomie tam nie ma przypadkowych zawodników nieznanych i z nikąd a my se amatorzy totalni smigamy po swojich wiejskich zawodach:D raz sie uda przejechac a raz nie:D tylko dlaczego to się nazywa Mistrzostwa Polski AMATORÓW:confused: nie mam zielonego pojęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 tylko dlaczego to się nazywa Mistrzostwa Polski AMATORÓW:confused: nie mam zielonego pojęcia;) bo tam są lepsze nagrody niż na zawodach organizowanych przez pzn :D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 mistrzostwa polski drogowców w narciarstwie wybiera się ktoś z was może w najbliższą sobotę na mistrzostwa polski drogowców w narciarstwie - zakopane, harenda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 wybiera się ktoś z was może w najbliższą sobotę na mistrzostwa polski drogowców w narciarstwie - zakopane, harenda? odśnieżać będą , ja nie bo to troche inna branża chyba że mżna tak z drogi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 e drogowcy i tak pewnie będą... zaskoczeni tym że są te zawody :D:D A dla Was chłopaki gratulacje!!! może kiedyś uda mi się w jakiś zawodach wystartować, co prawda nigdy nie próbowałam na tyczkach, ale rywalizację uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 odśnieżać będą , ja nie bo to troche inna branża chyba że mżna tak z drogi;) albo izba albo rodzina. z drogi nie bardzo. swoja drogą to chyba oznaka końca sezonu skoro drogowcy na trasy wyjeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Powinni im zrobić taką trasę jak zakopianka - czyli jeden jedzie za drugim gęsiego, zwężenia, lodowisko (jak w ostatni piątek), część w puchu ... A na koniec typowt przejazd polską drogą (np Bialka-Jurgów) - czyli skicross z dziurami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Powinni im zrobić taką trasę jak zakopianka - czyli jeden jedzie za drugim gęsiego, zwężenia, lodowisko (jak w ostatni piątek), część w puchu ... A na koniec typowt przejazd polską drogą (np Bialka-Jurgów) - czyli skicross z dziurami. Pomysł przedni Dodałbym jeszcze jedną rzecz::pposypywanie trasy szlaką,piaskiem,keramzytem;) Tym wszystkim czego drogowcy używają a raczej powinni używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi