juice Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Urabiał:eek: negocjacje:eek: to jeśli chodzi o narty jest niedopuszczalne, można informować, oznajmiać, komunikować, powiadamiać, ale nie urabiać:eek: SB - ciagle Macho tez sie moze znudzic. Czasem New Romantic dla odmiany sie przydaje Chłop potęgą jest i basta! I co tam jeszcze bylo.... baba z wozu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Urabiał:eek: negocjacje:eek: to jeśli chodzi o narty jest niedopuszczalne, można informować, oznajmiać, komunikować, powiadamiać, ale nie urabiać:eek: Chłop potęgą jest i basta! Już tak nie świrujcie. troszkę inaczej byście śpiewali jakby żonki forum czytały chłop to jest mocny w gęęęę...buzi i to tylko jak żony w pobliżu nie ma :D:D hihih a w temacie to trzymam mocno kciuki za skionline'ową społeczność. Dołóżcie tam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 A może Soczek po prostu szanuje zdanie swojej żony, hmmm? Przyznajcie się Chłopcy, że nie wpadliście na to:rolleyes: Tak, tak... czasami się zdarzają faceci którzy szanują zdanie swoich kobiet i nie szpanują publicznie udając Panów i Władców na swoich włościach:D:D:D którzy w rzeczywistości w domu trzęsą tyłkami ze strachu:) Też będę kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Czasem New Romantic dla odmiany sie przydaje Romantic:confused: to nie wiem co to jest może chodzi o reumatik ale z tą przypadłością to narty nie... oj nie... A wiem poszukałem po necie i znalazłem co to jest romantic, romantic to jest to, albo to, i jeszcze to, i to też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 co to jest romantic, romantic to jest.................. Mylisz pojecia, to sa zboczenia, choc wszystkie ktore sa nasze to zawsze przyjemne ;) Ale te dyskusje to ewentualnie juz chyba w innym watku bo tu niezlego offffffffa "walimy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Mpa A kto jeszcze bedzie na finale MPA na Kasprowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Mpa potwierdzam obecność... to już za tydzień. Trza formę szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 to co kto w końcu jedzie na te zawody konkurencji:D:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Z tego co wiem to m.in. Marcin, Racecarver, moi z synem i Ty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 no to fajnie ja planuje tam byc przed 8 wiec do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 no mnie , jako prawie że tubylcowi nie wypada nie być ,widzimy się więc w sobotę Ps warunki śniegowe - miodzio , a śnieg dalej sypie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 To ja postaram sie przed 9 Masz jakies "znaki charakterystyczne" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 cały na czarno i na kasku naklejki skionline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Ooooo, to juz drugi z takim fajnymi naklejkami. Ja zolty kask i zolte gogle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 I Soczka i Wojtka nie da się nie zauważyć. Nawet mnie się udało A mam w sumie z wadą jakieś-3 na jednym oku Zajrzycie na RusinSki w niedzielkę? Bo ja się przymierzam na karnet 13-18 i pewnie będą pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 To ja postaram sie przed 9 Masz jakies "znaki charakterystyczne" ?? czerwony softschell , popielate spodnie (patrz - moja galeria;) ) , sponiewierany srebrny kask Scott , narty chyba Salomon Crosmax V12 (pomarańczowe:) ) stacja jest kameralna , więc powinniśmy się znaleźć w tłumie naklejek niestety nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Zajrzycie na RusinSki w niedzielkę? Kwatere mam w Krakowie u Śwagra, a zona ma plany ma niedziele "krakowskie". Poza tym do 15.00 to juz bede lapal azymut na chate. Takze raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Cześć No to fajnie, że jedziecie na zawody forumowe. Konkurencja nie konkurencja czy to ma jakieś znaczenie? Od 8.30 do 9,30 na tarasie restauracji przy stoku będzie mini biuro zawodów. Start o 10.00. Zaczynają dorośli w kolejności numerów, potem juniorzy i młodzicy. później przerwa na przestawienie, równanie i drugi przejazd. Zaczynają mlodzicy później juniorzy i dorośli w kolejności odwrotnej do numerów. Wyniki gdzies między 16,00 a 17,00 jak się wyrobimy na tarasie. Pozdrowienia i miłej zabawy. Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 zawody na Pracicy jak tam ??? wszyscy dojechali już do domów szczęśliwie ??? ma już ktoś może "oficjalne":) wyniki ? pozdrowienia dla wszystkich uczestników:) fajnie było się spotkać face to face z kilkoma kolegami forumowiczami no i oczywiście pościgać się też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 wyników nie znam na tym innym forum tez niepodaja a do domku dojazd spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 wyników nie znam na tym innym forum tez niepodaja a do domku dojazd spokojny Moje działania operacyjne pozwoliły ustalić tyle: Albo aż tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 do domu dojechali jeszcze mały Juice był drugi w kategorii dzieci , poziom czołówki był bardzo wyrównany a wyniki będą jak je Mitek ogłosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 (edytowane) No nie i aż tylu forumowiczów ze skionline było na tych zawodach ?? Zawody super myślę że za rok się spotkamy znowu tylko wtedy już zabiorę gume ;-) i nie będę (mam nadzieję) koziołkował przez linię mety Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wspólna zabawę! Szymek PS. Macie może jakieś fotki z tej imprezy?? Edytowane 22 Marzec 2009 przez eqiupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 (edytowane) No nie i aż tylu forumowiczów ze skionline było na tych zawodach ?? Zawody super myślę że za rok się spotkamy znowu tylko wtedy już zabiorę gume ;-) i nie będę (mam nadzieję) koziołkował przez linię mety Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wspólna zabawę! Szymek PS. Macie może jakieś fotki z tej imprezy?? ale za rok nie dostaniesz tej drugiej narty ps. gratulacje za I miejsce Edytowane 22 Marzec 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 1. SM 74 SZYMON ŻYWIOŁ 31,03 30,53 61,56 (equipe) 2. SM 9 HUSARATOMIC ADAM SZYDŁO 30,78 30,94 61,72 3. SM 70 BIAŁY89 KONRAD BIAŁOŃCZYK 31,47 30,78 62,25 4. SM 57 MANIAQ MARCIN PANEK 31,37 30,93 62,30 5. SM 12 MARCINO MARCIN KOWALCZYK 32,06 30,81 62,87(1973marcin) 6. SM 53 ORCIO MICHAŁ STAWIARSKI 31,84 31,60 63,44 kolega Maniaq podał właśnie wyniki tak więc było dosyć ciasno 1,88 w pierwszej szóstce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi