Raceman Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 (edytowane) Ale powiedżcie sami, miło by było czytać cytat z Skiforum " Tak niestety dostaliśmy sromotne lanie od naszych przyjaciół z Skionline, pierwszym z naszych był xxxxxxx który zajoł 7 miejsce z czasem o 13 sek gorszym od najlepszego przejazdu....buuuu":D:D??? PS. może jednak da się ekipę zmontować? Edytowane 4 Marzec 2009 przez Raceman ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Ale powiedżcie sami, miło by było czytać cytat z Skiforum " Tak niestety dostaliśmy sromotne lanie od naszych przyjaciół z Skionline, pierwszym z naszych był xxxxxxx który zajoł 7 miejsce z czasem o 13 sek gorszym od najlepszego przejazdu....buuuu":D:D??? To by było wydarzenie!! tylko nie wiem czy po czymś takim nazywali by nas "przyjaciółmi" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 to moze Figo bialka w weekend lub rusin ja bede w okolicy wiec sie dostosuje a milo by bylo znow rzem pponartowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Ale powiedżcie sami, miło by było czytać cytat z Skiforum " Tak niestety dostaliśmy sromotne lanie od naszych przyjaciół z Skionline, pierwszym z naszych był xxxxxxx który zajoł 7 miejsce z czasem o 13 sek gorszym od najlepszego przejazdu....buuuu":D:D??? PS. może jednak da się ekipę zmontować? Dorzuce sie do nagrody dla tego z nas, który spowoduje taki wpis u prawie przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 Witam Widzę, że zauwazyliście nasze zawody i jakieś tam zainteresowanie jest więc serdecznie zapraszamy. Poniżej wszystkie szczegóły. Rejestracja oraz wszystkie pytania przez priv. Dopisujcie tylko, że skionline przy niku. Nie wiem co z tego wyjdzie ale jak sie uda to będzie fajna zabawa a kto a jakiego forum to chyba nie ma aż takiego znaczenia: ŻEBY NIE BYŁO NIEDOMÓWIEŃ: PRZEDSIĘWZIECIE JEST ABSOLUTNIE NIEKOMERCYJNE, WSZYSTKIE SRODKI KTÓRE UDA SIĘ POZYSKAC ZOSTANA SPOŻYTKOWANE W CELU UATRAKCYJNIENIA IMPREZY. Witam Oto oficjalna informacja na temat zawodów. Dostalismy sporo i jeszcze sporo możemy uzyskać więc zapraszamy do uczestnictwa licznego wszystkich Skiforumowców i ich przyjaciól i rodziny: I Ogólnopolskie Zawody Skiforum Dnia 21 03 2009 zostana rozegrane Pierwsze Ogólnopolsie Zawody Skiforum. Cel zawodów: Dobra zabawa. Zawody sa organizowane we własnym zakresie przy udziale członków SkiForum przy pomocy stacji narciarskiej Ski Centrum Pracica. Miejsce: Stacja narciarska Ski Centrum Pracica koło Andrychowa ( www.czarnygron.pl ) Termin: 21 03 2009 start godz 10.00. Opłata startowa: 30PLN - osoby dorosłe rocznik 1990 i starsi, 10 PLN – młodzież rocznik 1991-1997, 0PLN – dzieci rocznik 1998 i młodsi. wnoszona na konto: 37 1240 6205 1111 0000 4581 9009 do dnia 15.03.2009. Mirosław Jędrusik ul. Biskupia 6/21 04-216 Warszawa. W opisie KONIECZNIE proszę podac za kogo – imię i nazwisko oraz nick SkiForumowy jest wpłata/wpłaty. Przewidujemy mozliwośc dodatkowych zgłoszeń w późniejszym terminie a nawet przed zawodami ale prosimy o trzymanie się wyznaczonego terminu co ułatwi organizację. Każdy uczestnik dostanie potwierdzenie wniesienia opłaty startowej. Będzie ona spozytkowana na pokrycie kosztów imprezy, nagród itd. Całośc podlegnie szczegółowemu rozliczeniu. Sposób przeprowadzenia zawodów: slalom gigant złozony z jednego lub dwóch przejazdów (w zalezności od ilości uczestników) rozgrywany na trasie i wg przepisów NRS. Trasa będzie dostosowana do mozliwości uczestników. Opcjonalnie dodatkowe zawody dla dzieci na skróconej łatwiejszej trasie. Wyniki: Kolejnośc ustalana wg rzeczywistego czasu przejazdu lub sumy czasów. Warunki uczestnictwa: W zawodach może wziąć udział każdy uzytkownik SkiForum lub osoba zaprzyjaźniona, która dokona rejestracji i wniesie opłatę startową. Przewidziane kategorie: Mężczyźni: rocznik 1990 i starsi Kobiety: rocznik 1990 i starsi Młodzież: roczniki 1991-1997 Dzieci: roczniki 1998 i młodsi. Kategoria: OPEN Kategoria rodzinna: Suma czasów rodzica i dziecka. Pierwsza trójka z każdej kategorii otrzyma dyplomy, zestaw gadżetów SkiForum, może puchary i nagrody. Jest szansa aby na naszej imprezie – jeżeli będzie dostatecznie duża a to zależy tylko od Was pojawił się Rossignol ze swoim jeżdżącym centrum testowym. Karnety: Każdy będzie musiał sobie wykupic karnety (cennik na stronie www.czarnygron.pl) Jako grupa dostaniemy karnety całodzienne w cenie specjalnej 60PLN dla dzieci 40 PLN. • Zakwaterowanie: domki 6 osobowe, hotel przy stoku. 9 domków sześcioosobowych, a w każdym nich: o hall z dwiema wersalkami o telefon i internet o aneks kuchenny o płyta elektryczna o komplet garnków, talerzy i szklanek o lodówka o telewizor możliwośc wypożyczenia DVD - 20 zł / dobę o łazienka z natryskiem, WC, umywalka o dwie sypialnie - jedną z łóżkiem dwuosobowym, drugą z dwoma łóżkami jednoosobowymi o drewniany taras o cena 200 PLN / doba • Dom wypoczynkowy "Na Pętli" o parter - kuchnia, I piętro - 4 pokoje 2 osobowe, II pietro - 1 pokój 2 osobowy, 1 pokój 4 osobowy. o Łącznie 14 miejsc noclegowych, o cena za nocleg 50 zł/os/ doba o Ogród, a w ogrodzie miejsce na ognisko i samochody. Hotelik na Stoku 220PLN za pokój dwuosobowy ze śniadaniem. Ceny noclegów są do negocjacji. Proszę informować kto zamierza korzystać z noclegu w celu rezerwacji. Można też dokonać rezerwacji na www.czarnygron.pl lub pod numerem (033) 8701630, 507 089761. Wszystkich serdecznie zapraszamy do czynnego udziału w zawodach )))) Kochani deklaracja postowa nic jeszcze nie daje (choc jest bardzo miła) proszę o szczegółowe i krótkie info na priv do Mitka zawierające: - ilość osób z imieniem nazwiskiem i nikiem oraz wiekiem (bo musze zrobić listy) - info czy wpłata poszła czy nie, żebym wiedział czego mam szukac Przewodniczący Jury Zawodów w Dwóch Osobach Mitek I ManiaQ czyli M&M Pozdrawiam serdecznie a Mysiaunka pozdrawiam bo Ja w Sosnowcu rodzony. Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 A witamy na naszy forum, i rozpatrzymy start w zawodach, może będzie oficjalna drużyna Skionline pozdr Mitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
27latek Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 21 Marzec finał MPA 21 marca jest finał Mistrzostw Polski Amatorów, więc chyba "czołówki" nie będzie, bo będzie na Kasprowej Górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 21 marca jest finał Mistrzostw Polski Amatorów, więc chyba "czołówki" nie będzie, bo będzie na Kasprowej Górze? żeby być w finale to trzeba w eliminacjach pojechać , a Raceman to w tym czasie będzie zwiedzał te lepsze górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 Dzieki za odzew. Nie wygłupiajcie się. Cobrzy narciarze to są w telewizji chodzi o zabawę. Może kiedyś uda się zrobic lige forów... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2009 Mitek ale myślę że Marcina to już macie pewnego że się zjawi, pracuję nad Racecarverrkiem (tyż jest szansa) Może Figo i SB ? Zobaczymy jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2009 Powitanie dla Mitka To nie dotyczy tego wątku, ale witam kolegę Mitka serdecznie i z przyjemnością oczekuję na aktywność twoją na tym forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2009 TO I JA SIE tam POJAWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2009 Cześć To nie dotyczy tego wątku, ale witam kolegę Mitka serdecznie i z przyjemnością oczekuję na aktywność twoją na tym forum. Pozdrawiam. Miło:) Tez witam wszystkich. Aktywnośc chyba mierna będzie bo pracowac trzeba. Chciałem jedynie na imprezę zaprosic - mam nadzieje fajną. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2009 jak będzie śnieg to ja też będę z córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2009 to moze Figo bialka w weekend lub rusin ja bede w okolicy wiec sie dostosuje a milo by bylo znow rzem pponartowac Rusina chciałem obadać. Liczyłem na niedzielę ,bez względu na temperatury. Nic nie pisałem bo jak większość wie to u mnie wszystko na gorąco się dzieje. No i się stało:mad: w sobotę będzie gorzałka w robocie ... ...co wyklucza nartowanie w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2009 Figo nic straconego sniegu ma jeszcze troche spasc wiec moze na nastepny weekend sie wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 więc jedzie ktoś na zawody skiforum? ja jade z córką to mamy jeszcze tochę miejsca w aucie jakby ktoś chciał się przybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Carverrka strach chyba obleciał :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 ja jak nie bede mial szkoly i bedzie po czym jezdzic to pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 to kto w końcu będzie Racecarver, Wojtuś, Aklim, jeszcze ktoś się dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 Juro bede urabial polowice, moze wezme rodzinke, kimniemy u szwagra w Krakowie i rano by sie podskoczylo na stok Poniewaz skasowalem Alpy to sa duze szanse powodzenia. Dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 Dzięki !!! Prawdziwych narciarzy poznaje się osobiście. Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 No to milej zabawy życze;). Mnie na razie musi wystarczyć "morza szum,ptaków śpiew":D Raceman,wojtuś, a brygada remontowa z Cichej też się wybiera na zawody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Juro bede urabial polowice, moze wezme rodzinke, kimniemy u szwagra w Krakowie i rano by sie podskoczylo na stok Urabiał:eek: negocjacje:eek: to jeśli chodzi o narty jest niedopuszczalne, można informować, oznajmiać, komunikować, powiadamiać, ale nie urabiać:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Urabiał:eek: negocjacje:eek: to jeśli chodzi o narty jest niedopuszczalne, można informować, oznajmiać, komunikować, powiadamiać, ale nie urabiać:eek: Chłop potęgą jest i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi