JC Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Czy są przewidziane treningowe przejazdy? Czy wszyscy zostana wrzuceni do jednego worka (zawodnicy-amatorzy; młodzież-emeryci;)) Wyjaśniam, że aby wygrać główną nagrodę trzeba: zgłosić się na zawody wystartować dojechać do mety - ukończyć gigant uczestniczyć w ceremonii rozdania nagród Główna nagroda (nagrody) będą LOSOWANE wśród wszystkich, którzy spełnia powyższe punkty Więc w zawodach może brać udział każdy nawet Michał Kałwa, Marcin Szafrański czy "Zima", których serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 zapisujemy się na miejscu? zawody są na którą godzinę i kiedy kończy się cała impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 zgłosić się na zawody wystartować dojechać do mety - ukończyć gigant uczestniczyć w ceremonii rozdania nagród Strasznie dawkujesz te informacje jak to będzie wyglądać? Dla większości z Was to przysłowiowy rzut beretem, a dla mnie to już wyprawa (Wrocław) i chętnie bym się czegoś więcej dowiedział, co mnie tam może czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 noooo tylko Miśka K. nam brakuje !! jesli chodzi o info to podobnie jak Witek robie expedycje tylko lokum jeszcze nie mam wiec wolał bym wiedzieć więcej. Zgodnie z wytycznymi JC zakładam nowy temat "Zawody Skionline" w dziale tematy narciarskie i mysle że reszte dyskusji skonczymy tam bo tu mamy pisac o zawodach dla amatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Strasznie dawkujesz te informacje jak to będzie wyglądać? Dla większości z Was to przysłowiowy rzut beretem, a dla mnie to już wyprawa (Wrocław) i chętnie bym się czegoś więcej dowiedział, co mnie tam może czekać. Przepraszam ale też bym chciał ogłosić wszystko na raz! Ale ciągniecie mnie za język to staram się odpowiedzieć. Co do zawodów 5 stycznia to nie mam jeszcze potwierdzenia stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Co do zawodów 5 stycznia to nie mam jeszcze potwierdzenia stoku No to może byc kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taj5 Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2008 FUJIFILM SNOWMANIA 9-10 lutego Jelenia Góra Naruszenie zasad forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taj5 Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Zieleniec- ten weekend- 23-24 lutego - Snowmania Jedziemy do Zieleńca na Fujifilm Snowmanię w ten weekend- 23-24 lutego! Stok WINTERPOL ZIELENIEC Wreszcie będzie śnieg! Kolejna i ostatnia w tym roku edycja 8-9 marca w Witowie na stoku Witów-Ski. Go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andre372 Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Zawody Na Kotelnicy 8 marca przewidywane są zawody sponsorowane przez allegro,w białce tatrzanskiej wpisowe 50zł w slalomie gigancie,zawody są przewidziane dla wszystkich warunkiem jest jedynie być zalogowany na allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 ale czy te zawody sie odbeda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 ale czy te zawody sie odbeda ? a z jakiego powodu powątpiewasz w to czy się odbędą? śniegu tam maja dość narobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 a z tego Figo ze admin napisal w jednym z postow ze wszystko sie okaze 01.03. i mial dac znac na forum co i jak a zadnej ibformacji nie znalazlem przez to pytam a ja i tak tam bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taj5 Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 8-9 marca Witów koło Zakopanego Na Stacji Narciarskiej Witów-Ski odbędzie się IV Finałowa Edycja Fujifilm Snowmania. Zawody Fujifilm Carving Cup 2008 zaczynają się w sobotę o 11, a w niedzielę, o tej samej godzinie -Fujifilm Snowboard Cup 2008 Obejrzyj relację z poprzednich imprez Snowmania: http://pl.youtube.com/watch?v=t_oA4qWq5LM Szczegółowy program imprezy: http://www.fujifilm.pl/_images/content/Fujifilm_Snowmania_2008-Program_Imprez.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 A można wygrać samochód ? Jak nie, to nie jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 No i znów wszystkie gwiazdki sceny carvingowej w Polsce pojadą na zawody niższej rangi, by przypadkiem nie stracić poważania w towarzystwie ; ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Niee, mysle, ze Ci co maja jechac na Carving to pojada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Na Stacji Narciarskiej Witów-Ski odbędzie się IV Finałowa Edycja Fujifilm Snowmania. Zawody Fujifilm Carving Cup 2008 zaczynają się w sobotę o 11, a w niedzielę, o tej samej godzinie -Fujifilm Snowboard Cup 2008 Obejrzyj relację z poprzednich imprez Snowmania: http://pl.youtube.com/watch?v=t_oA4qWq5LM Szczegółowy program imprezy: http://www.fujifilm.pl/_images/content/Fujifilm_Snowmania_2008-Program_Imprez.pdf Dzięki za info - będę mógł z córką wystartować w sobotę - do zobaczenia. Fajny filmik - tak się powinno zachęcać do udziału w evencie. Zapowiada się fajna jazda - zima powróciła na Podhale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Boncza czy to znaczy ze nie bedzie cie w Bialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Jeśli na nasze spotkanie zadeklarują się chętni, to będę. Jednak Finał FIS Carving Cup jest w niedzielę, więc ten dzień byłby lepszy na spotkanie w Białce. W Finałach jadą już najlepsi, po sobotnich eliminacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 Zawody narciarskie dla amatorów na Długiej Polanie I MISTRZOSTWA "ACTIV-SPORT" sobota 15 marca 2008 Długa Polana Nowy Targ. Mają być dwa przejazdy giganta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2008 Bardzo fajnie przeprowadzone zawody dla amatorów (Mistrzostwa Activ-Sport), w kameralnym gronie i miłej atmosferze. Poziom czołówki imponujący. Trasa przygotowana, twarda z rana, dwa przejazdy. Ja niestety (przez kwalifikacje Kubicy) przyjechałem za późno i nie startowałem, ale uczestnicy byli bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekTR Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 IV Rekreacyjny Bieg Narciarski Sasinów Witam, Stowarzyszenie Miłośników Wzgórz Dylewskich bardzo serdecznie zaprasza na IV Rekreacyjny Bieg Narciarski Sasinów. Przewidziane są dwa dystanse 5 i 10 km do pokonania stylem dowolnym. Impreza odbędzie się w dniu 28.02.2009 o godzinie 11:00. Zapisy i informacje e-mail: ewa@dylewska.pl lub maciek@bielizna.home.pl ewentualnie pod numerem telefonu: +896 47 15 23. Będzie się można zapisać w dniu biegu w godzinach 9:30-10:45. Start i meta znajdować się będą w miejscowości Wysoka Wieś tuż pod wierzchołkiem Dylewskiej Góry 312 n.p.m. najwyższego wzniesienia Warmii i Mazur. Przewidziane są nagrody dla 3 najlepszych kobiet i mężczyzn na poszczególnych dystansach. Nagrody dla najlepszych kobiet ufundowała Dr Irena Eris. Bufet i ognisko dla uczestników i kibiców zapewnia Hotel SPA Dr Ireny Eris. Zapraszam i polecam MaciekT P.S. Wcześniej nie zauważyłem tego wątku i info o biegu zamieściłem chyba w niewłaściwym miejscu. Teraz się mam nadzieję poprawiłem. Pozdrawiam MaciekT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 .... beda w tym sezonie zawody skionline.pl??? moze sami zorganizujemy sobie jakies "kryterium pierwszego sniegu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Dobrze prawisz Jarek! Jak ten śnieg się pojawi, to ja jestem chętny:), bo na razie nie ma w co tyczek wbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 snowmania w tym roku znowu jest snowmania http://www.snowmania.pl/nowa/index.php?page=imprezy ale zaplanowali chyba tylko bezpieczne górki , ajk im w zeszłym roku śniegu brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi