Raceman Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Jarku z tymi zawodami naszymi jest tak wszyscy na forum jadą ale tylko na forum a jak cosik przyjdzie do czegoś to DUPA było nas kilku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekTR Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 IV Rekreacyjny Bieg Narciarski Sasinów Witam ponownie. Pod poniższym adresem http://www.dylewska.pl/?p=okno został gościnnie zamieszczony plakat informujący o biegu. Nie jest przewidzana żadna opłata startowa. Na miejscu tzn. 1500 m od startu znajduje się wypożyczalnia nart biegowych. Do dyspozycji są 23 komplety nowych nart, kijków i butów w najbardziej popularnych rozmiarach. Jeszcze raz gorąco zachęcam do startu. Pozdrawiam MaciekT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 Narciarska Liga Firm Dzisiaj podczas wizyty w Limanowej trafilem na zawody. Zasiegnalem informacji co to za zawody i okazalo sie, ze to ma byc cykincza impreza w Limanowej pod nazwa Narciarska Liga Firm Move it. Konkurencja: gigantale trasa dla kazdego. Jak sama nazwa wskazuje startuja reprezentanci firm w 3-osobowych teamach. Terminy zawodów: soboty 10.01.2009 , 24.01.2009 , 07.02.2009 , 21.02.2009. Wiecej szczegolow na:http://moveit.pl/content/liga-firm-narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 Allegro zawody dostałem dzisiaj maila od alegro z zaproszeniem na zawody, w tym roku jest więcej zawodów i w różnych miejscach, w zeszłym roku było z karnetem to może na soszów będzie można za darmo pojechać :D (znaczy się za 40zł wpisowego) http://www.allezima.pl/web/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 ktoś się wybiera na soszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Ja mysle o Szczawnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Mróz Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 ktoś się wybiera na soszów Jak śnieg dotrwa to przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 W Szczawnicy to chyba za bardzo nie bedzie po czym jezdzić Nie wiem jak w górach ale w Kielcach pada od południa.Śniegu na stokach niby sporo ale jego konsystencja nie specjalnie zacheca do jazdy,chociaz z rana kika osób walczyło na Telegrafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 ktoś się wybiera na soszów Wyglada na to,że ja sie wybieram:D:eek: Dostałem maila z potwierdzeniem udziału to przyjade a co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 Wyglada na to,że ja sie wybieram:D:eek: Dostałem maila z potwierdzeniem udziału to przyjade a co . może będzie nas więcej bo bracia race też maja przybyć ja wracam w piatek wieczorem z białki i w sobotę rano na soszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 No to będzie ciekawie:).Byle tylko pogoda nie pokrzyżowała planów.Niestety nie wyglada to dobrze:confused:. Ja pewnie pojawie sie w piatek wieczorem w okolicy.Chyba bede potrzebował seansu z psychologiem przed zawodami, SB ma sie tym zając to chyba bedzie dobrze:D:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 No to narty przygotowane na dodatnie temperatury;).Została tylko obawa czy będzie tam po czym jeżdzić.Czy ktos sprawdzał może organoleptycznie sytuacje na Soszowie dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekTR Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 IV Rekreacyjny Bieg Narciarski Sasinów Mamy nadzieję, że śnieg do biegu nie stopnieje. Trasa wielokrotnie przetestowana. Jedną pętlę bez jakiegoś śrubowania tempa pokonać można w mniej niż 30 minut. Jeszcze raz gorąco zapraszam. MaciekT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Zawody - slalom Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji zaprasza na Ogólnodostępne Zawody Narciarskie (slalom gigant) o Puchar Dyrektora MOSiR. MIEJSCE: STOK NARCIARSKI W PARCHATCE (woj.lubelskie) TERMIN: 22 LUTY 2009 R. /NIEDZIELA/GODZ. 11 00 ZAWODY SĄ BEZPŁATNE!!! ZAPRASZAMY CAŁE RODZINY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) sorrry - jaies bzdury do starego postu napisalem ...... Edytowane 19 Luty 2009 przez juice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 stożek na stożku w sobotę i niedzielę są jakieś zawody może ktoś chce spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Marcin a może zlac naszą (świetną jak by nie było ) konkurencję? 21.03 mają swoje zawody , co o tym myslicie ? ps. Ja nie mogę być ale Racecarverrek mysli o tym:D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Marcin a może zlac naszą (świetną jak by nie było ) konkurencję? 21.03 mają swoje zawody , co o tym myslicie ? ps. Ja nie mogę być ale Racecarverrek mysli o tym:D . JC też w tym czasie jest w polsce , jak będzie śnieg to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 ... a gdzie będą te zawody? Można by sie przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 ... a gdzie będą te zawody? Można by sie przejechać to już musisz doczytać u konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Obawiam sie Panowie że jak byście wyskoczyli z tymi naklejkami na kaskach tam to byscie mieli te kaski powkładane do d...p:D:D narty połamane i spakowani do domu:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Obawiam sie Panowie że jak byście wyskoczyli z tymi naklejkami na kaskach tam to byscie mieli te kaski powkładane do d...p:D:D narty połamane i spakowani do domu:D:D Nie byłeś tym razem i nie widziałeś .... ...jakie wszyscy solidne kijki mamy :p:p Nie sprzedalibyśmy skóry łatwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
27latek Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Puchar Stożka Puchar Stożka 7.03.09 Sobota szczegóły na http://www.stozek.wisla.pl/ Wybiera ktoś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Puchar Stożka 7.03.09 Sobota szczegóły na http://www.stozek.wisla.pl/ Wybiera ktoś się? Ja bym się wybrał . Jeśli Stożek przeniosą w takie miejsce jak np.Witów-Ski. (50mb z bezpłatnego parkingu do najbliższego krzesła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Puchar Stożka 7.03.09 Sobota szczegóły na http://www.stozek.wisla.pl/ Wybiera ktoś się? wpisowe 30zł a co w tym jest?? tylko możliwość zjazdu po tyczkach czy coś więcej , może bezpłatny parking i karnet na wyciąg:confused: zjazd ma być z samej góry (jak warunki pozwolą) to trasa była by fajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi