eqiupe Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Witam! Mam prośbę czy na skionline jest możliwe utworzenie zakładki w której były by informacje o zawodach dla amatorów w Polsce. Chodzi mi o więcej informacji o zawodach tak abyśmy mogli się wszyscy razem bawić i w nich startować a nie szukać ciągle po internecie Pozdrawiam Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Jest coś takiego już od dłuższego czasu, a nazywa się Family Cup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Witam! Mam prośbę czy na skionline jest możliwe utworzenie zakładki w której były by informacje o zawodach dla amatorów w Polsce. Chodzi mi o więcej informacji o zawodach tak abyśmy mogli się wszyscy razem bawić i w nich startować a nie szukać ciągle po internecie Pozdrawiam Szymek Na forum jest coś takiego jak kalendarz i sami możemy dodawać imprezy! Jak zadziała to będzie fajna baza imprez/zawodów pozdr MackoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Cos mi sie pieprzy przy wstawianiu eventa. Dalem event styczniowy, a wyskoczyl mi komunikat, ze zle podalem czas i cos wlasnie o tym czasie. Co to moze byc ? Help ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Jak będziesz dodawał jako "pojedyncze wydarzenie" to nie będzie problemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Witam! Mam prośbę czy na skionline jest możliwe utworzenie zakładki w której były by informacje o zawodach dla amatorów w Polsce. Chodzi mi o więcej informacji o zawodach tak abyśmy mogli się wszyscy razem bawić i w nich startować a nie szukać ciągle po internecie Pozdrawiam Szymek Maciek, Jestem jak najbardziej za! Tylko problemem jest uzyskanie informacji o takich imprezach! Ale spróbujmy może wypali! Zaraz założę subforum Zawody w Polsce! Jak wypali to zrobimy dział w sporcie! Tylko żeby ludziska dostarczali infomacje o zawodach i relacji z takowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2007 A pozdrawiam Macieja S. i zaczyna mi się podobać pomysł z tą bazą może się coś ruszy Pozdrawiam Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 A pozdrawiam Macieja S. i zaczyna mi się podobać pomysł z tą bazą może się coś ruszy Pozdrawiam Szymek A dziękuję, dziękuję i również pozdrawiam MackoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi