wojtek_ Napisano 17 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2007 już je mam ale chciałem kupić inne :salomon equpe sc... ale ponoć k2 apache crossfire mają być lepsze,może ktoś śmigał ? proszę o opinie! hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_ Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Naprawdę Nikt? ponawiam pow. pytanie ktoś chyba jeździł...testował... ten model k2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 Ja nie jeździłem ale słyszałem że to fajna narta dla dobrze jeżdżących, sprawdza się bardziej n trasach niż poza nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 ja wogole coś do nart K2 nie jestem przekonany:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi