edi76 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Witam wszystkich jestem tutaj nowa.czytam forum od kilku dni i w dalszym ciągu mam wiem jakie narty wybrać.na nartach jeżdzę od kilku lat oceniam swoje umiejętności na 5+ do tej pory jeździłam na nartach carwingowych Dynastar niestety nie wiem modelu wiem że niebyły całkiem miękkie. bardzo proszę o radę jakie narty wybrać mam172cmi 70kg 31lat Atomic SX 9 puls Atomic Balanze 9.6 Diva ELAN BLUE MAGIC TMD ROSSIGNOL ZENITH Z1 ROSSIGNOL ACTYS LIMITED CHYBA żE MOżECIE MI POLECIć INNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 chyba dive 152, albo dynastara exclusiv carve 152 lub 158 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi76 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Dzięki za zainteresowanie.mam niewiele czasu do podięcia decyzji ponieważ po świętach wybieram się z całą rodziną na tydzień do Białki Tatrzańskiej i chciałabym poszusować na nowym sprzęcie.do Białki jeżdzimy już parę lat bardzo lubimy tą górkę.najmniej podoba nam sie oczekiwanie na wjazd do górę ale co poradzić skoro BIAłKę lubią też i inni. od wtorku ma być wyprzedaż nart w selgrosie może tam podjadę. cz długośc 152 nie będą za krótkie bo obecnie jeździłam na 160cm.może mi ktoś wytłumaczyc jaka będzie różnica w jeździe na krótszych nartach. z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 jak masz możliwość teraz pojechać to spróbuj cos pożyczyć i sprawdzić czy krótsza czy dłuższa, ja mam 177 jeżdżę na 157 tyle że slalomce, ta diwa też powinna się nadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi76 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 niestety nie dam rady wybrać się w tym tygodniu ale chyba zaryzykuje i wezme te divy 152cm chyba że w tym selgrosie będzie coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi