Raceman Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Sławek pisz wiecej postów bo Cię Homarek dogoni i stracisz podium (tzw młode wilczki atakują) . Homek wszystko robi by być w czołówce ale SB jest moim cichym faworytem hhahha. pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Przepraszam, ze pytam ale czy jest jakas nagroda za pierwsza trojke. Jak tak, to sie biore do roboty i do konca tygodnia bede mial z 700 postow. Nie ilosc lecz jakosc sie liczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Marcin mieliśmy się okazję osobiście poznać i wiesz o tym że jo se to mom w dupie czy mam 3 czy 30 miejsce, a Homar jak ma o czym pisać to niech pisze Do Hotroka: nagrody chyba nie ma przynajmniej ja nic nie dostałem:(, a jak Cię na stoku poznają to wp....l moższ dostać:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 No to zaczynam sie bac... Sławku obiecuje że jak bede miał już ten jeden post do ciebie to przestane pisac - co nigdy nie nastąpi . A swoją drogą nie uważąm zeby ten wątek ani ranking ilości postów był potrzebny, już cos pisałem w tym temacie miedzy innymi do bugajsona - pisac może każdy byle to nie było coś w stylu 4 czy 5 słów x 1000 i jestes w top 2... GORĄCO POZDRAWIAM :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi