Bończa Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Dzisiaj tj. w piątek o 12.15 transmisja z Super Giganta w Val Gardena. Na treningach szybcy byli Guay i Walchofer - zobaczymy... Piękne zawody - kilka trudnych skoków, po których były podkręcone bramki - najpierw Bode łyknął prawie pewnego Buchel'a o 0.02 s, i od razu skontrował Cuche o 0.02 Bode'go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 No i znowu Austriacy polegli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 :) po trzykroć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abuk93 Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Cuche w konkurencjach szybkościowych jest jak dla mnie naprawdę dobry. A warto też odnotować, ze Hermann Maier znalazł sie na 8 miejscu. Mozę nie ten sam co jeszcze kilka lat temu, ale może zwyżka formy?? A na treningu kobiet Aufdenblatten wyprzedziła 0,71 s Szwajcarrkę Martinę Schild oraz o 1,00 s Austriaczkę Renate Goetschl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Wyjąłeś mi informacje o Hermannie z ust. Nie pisałem o jego bardzo dobrym wyniku, bo wielu już go skreśliło, ja zaś dopinguje go zdecydowanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abuk93 Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Ja również jestem wielkim fanem Hermanna. Na dobre i na złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Hmny? chłopaki ale dla mnie to to miejsce Hermana wcale nie jest dobre bo jak już pisałem Herman jak może w czym kolwiek powalczyc to tylko w szybkościówie no i liczyłem na regularną pierwszą dziesiątke wiec 8 miejsce jest na jego poziomie i oby tak dalej bo mimo wszystko Herman jest żywą legendohistorią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 ale wiesz, jak leciał po trasie i tracił zaledwie 0,1 na międzyczasie, to serce rosło; w pewnym momencie był 4 z 0.25 straty tylko, później pojechali Buchel, Bode i Cucha i bylo, jak jest.Ale jutro zjazd bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 No i byl Piekne zawody, Piekna pogoda. Zawrono u panow (St. Moris) jak i pan (Val Gardena). Czyzby austria plci obojka zanotowywala "odwrot" w konkurencjach szybkosciowych ?? Na pudle pusto. Za to mielismy przebudzenie Andzi. Za to wsrod panow moze Boode wroci do gry. Zawsze to byloby ciekawiej. Dzis pieknie jechal. Jakby nie to "potkniecie" bylby mial 1-2 miejsce prawdopodobnie, tak wychodzilo z miedzyczasow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 jednak Walchhofer wygrał wśród panów, szkoda trochę Bodego, ale powinien być szczęśliw, że nic mu się nie stało, bo było groźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 jednak Walchhofer wygrał wśród panów, szkoda trochę Bodego, ale powinien być szczęśliw, że nic mu się nie stało, bo było groźnie. Przysiadl na tylach jak to Boddy - rewelka. Za to Walchhofer pokazal klase. No i znowu Cuche.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abuk93 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Przysiadl na tylach jak to Boddy - rewelka. Taki styl ma Boddy i za to wszyscy go szanują na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi