SKIer Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 PS coś mi się dziwnego porobiło i tylko pół posta się wyświetla? Próbowałem edytować i dopisać ale się nie da, więc spróbuję dołożyć jeszcze raz... Narciarsko dzień bardzo udany Ceny: Całodzienny karnet dla 2 os 1140 Sk Kiełbaska na stoku 40Sk Herbatka 20 Sk Obiad w restauracji ok 350-400Sk (w zależności od zamówienia, ja zapłaciłem 360 z napiwkiem, za obiad z dwóch dań + sałatki+ piffko *za dwie osoby!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Trochę spóźniona wrzutka, ale zawsze to coś szczególnie dla tych co jeszcze tam nie byli. To tak w celu uzupełnienia mojej wcześniejszej relacji. Podkreślam że filmik nakręcony został 17 lutego 2008, więc nie należy się sugerować warunkami narciarskimi w odniesieniu do dnia dzisiejszego. Jakoś tak się nie mogłem za to wcześniej zabrać. [YOUTUBE]8P1rx3ojXgQ[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Trochę spóźniona wrzutka, ale zawsze to coś szczególnie dla tych co jeszcze tam nie byli. To tak w celu uzupełnienia mojej wcześniejszej relacji. Podkreślam że filmik nakręcony został 17 lutego 2008, więc nie należy się sugerować warunkami narciarskimi w odniesieniu do dnia dzisiejszego. Jakoś tak się nie mogłem za to wcześniej zabrać. [gvideo]krooowa/Rohace/photo?authkey=IEX67aFbkuU#5174620291113772098[/gvideo] Wrzuć to na Youtuba albo popraw link bo nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Wrzuć to na Youtuba albo popraw link bo nie działa. już powinno być ok, coś to zagnieżdżanie w googlach u mnie nie chce działać? Ale zapodałem do youtuba i jest już ok ...jak Wam się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 już powinno być ok, coś to zagnieżdżanie w googlach u mnie nie chce działać? Ale zapodałem do youtuba i jest już ok ...jak Wam się podoba? ...bardzo fajne warunki...no i technika niczego sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Byłam w Spalenej latem,widoki były piękne, ale zimą to wszystko wygląda wprost cudownie Ceny: Całodzienny karnet dla 2 os 1140 Sk Kiełbaska na stoku 40Sk Herbatka 20 Sk Obiad w restauracji ok 350-400Sk (w zależności od zamówienia, ja zapłaciłem 360 z napiwkiem, za obiad z dwóch dań + sałatki+ piffko *za dwie osoby!!) i tak tanio!! na pewno się tam wybiorę, widzę, że warto ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 ...jak Wam się podoba? Filmik bardzo fajny. Podklad muza pycha. I calkiem fajne nartowanie wiecej takich prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 6 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Byłam w Spalenej latem,widoki były piękne, ale zimą to wszystko wygląda wprost cudownie i tak tanio!! na pewno się tam wybiorę, widzę, że warto ) Tak. tanio! Ale jak ktoś już napisał górka jedna, więc się nudzi. A browar niebezpiecznie tani:cool: . Jak pojechałem z kolegą na weekend to nikt nie chciał prowadzić auta do domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Super:D ,wybieram się tam w weekend,mam nadzieję że będzie pogoda jak na filmiku.A swoją drogą aż się prosi by słowaki zamontowali jakąś taśmę rozruchową żeby przyspieszyć to rachityczne krzesło:eek: ,w grudniu strasznie na nim wymarzłem:confused: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 już powinno być ok, coś to zagnieżdżanie w googlach u mnie nie chce działać? Ale zapodałem do youtuba i jest już ok ...jak Wam się podoba? Suuuper ino czemu tak wolno:D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 ...jak Wam się podoba? filmik super, muzyczka dobrana idealnie - Ty się na filmowca nadajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 ...jak Wam się podoba? Brawo! Filmik super! PS. Nie zapominaj o rękach jak jeździsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Filmik bardzo fajny. Podklad muza pycha. I calkiem fajne nartowanie wiecej takich prosze filmik super, muzyczka dobrana idealnie - Ty się na filmowca nadajesz Suuuper ino czemu tak wolno Brawo! Filmik super! Dzięki za miłe słowa Cieszę się że Wam się podoba. Do filmowca to mi duuużo brakuje, podobnie z resztą jak do super jazdy na nartach. Ale amatorsko i dla przyjemności lubię i pośmigać i trochę podłubać żeby coś fajnego zmontować na pamiątkę. Lepiej sie to potem ogląda... W miarę możliwości postaram się Wam podrzucać kolejne produkcje Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 No, no. Widzialem Cie jezdzacego na nartach i szlo Ci dobrze ale filmik tez Ci wyszedl fajny. Musimy sie w przyszlym sezonie umowic i jeszcze cos pojezdzic, moze wlasnie na Slowacji - Rohace?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 ........Musimy sie w przyszlym sezonie umowic i jeszcze cos pojezdzic, moze wlasnie na Slowacji - Rohace?? Paweł czy Ty naprawdę nie masz marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Slawku, to nie jest kwestia marzen (te mam:) ) ale checi spedzenia czasu w milym towarzystwie, a za takie uwazam Michala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Hotrok na pewno się jeszcze gdzieś wybierzemy, ale w przyszłym sezonie ?? :eek: Byłbym za tym żeby w tym jeszcze gdzieś skoczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Slawku, to nie jest kwestia marzen (te mam:) ) ale checi spedzenia czasu w milym towarzystwie, a za takie uwazam Michala. Hot, podejrzewam ze SB chodzilo o to , ze skoro lubisz Michala (tutaj nie komentujemy ) to wzialbys go do troche lepszego osrodka narciarskiego (ja bym tak zrobil jakbym go lubil ) - to wlasnie te marzenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Koniec!! bo robi się z tego jakiś "ciepły" wątek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Koniec!! bo robi się z tego jakiś "ciepły" wątek Pozdrawiam A co - mamy tu kolegę, który chyba lubi takie tematy: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6475&page=16 Przedostatni i ostatni post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi