Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rohace - Spalena

fanatyk

Rekomendowane odpowiedzi

PS coś mi się dziwnego porobiło i tylko pół posta się wyświetla? Próbowałem edytować i dopisać ale się nie da, więc spróbuję dołożyć jeszcze raz...

Narciarsko dzień bardzo udany :)

Ceny:

Całodzienny karnet dla 2 os 1140 Sk

Kiełbaska na stoku 40Sk

Herbatka 20 Sk

Obiad w restauracji ok 350-400Sk (w zależności od zamówienia, ja zapłaciłem 360 z napiwkiem, za obiad z dwóch dań + sałatki+ piffko *za dwie osoby!!)

• 3 weeks later...

Trochę spóźniona wrzutka, ale zawsze to coś szczególnie dla tych co jeszcze tam nie byli. To tak w celu uzupełnienia mojej wcześniejszej relacji. Podkreślam że filmik nakręcony został 17 lutego 2008, więc nie należy się sugerować warunkami narciarskimi w odniesieniu do dnia dzisiejszego. Jakoś tak się nie mogłem za to wcześniej zabrać.

[YOUTUBE]8P1rx3ojXgQ[/YOUTUBE]

• Like 1

Trochę spóźniona wrzutka, ale zawsze to coś szczególnie dla tych co jeszcze tam nie byli. To tak w celu uzupełnienia mojej wcześniejszej relacji. Podkreślam że filmik nakręcony został 17 lutego 2008, więc nie należy się sugerować warunkami narciarskimi w odniesieniu do dnia dzisiejszego. Jakoś tak się nie mogłem za to wcześniej zabrać.

[gvideo]krooowa/Rohace/photo?authkey=IEX67aFbkuU#5174620291113772098[/gvideo]

Wrzuć to na Youtuba albo popraw link bo nie działa.

Gość pax53
już powinno być ok, coś to zagnieżdżanie w googlach u mnie nie chce działać? Ale zapodałem do youtuba i jest już ok

...jak Wam się podoba?

...bardzo fajne warunki...no i technika niczego sobie:)

Byłam w Spalenej latem,widoki były piękne, ale zimą to wszystko wygląda wprost cudownie :D

Ceny:

Całodzienny karnet dla 2 os 1140 Sk

Kiełbaska na stoku 40Sk

Herbatka 20 Sk

Obiad w restauracji ok 350-400Sk (w zależności od zamówienia, ja zapłaciłem 360 z napiwkiem, za obiad z dwóch dań + sałatki+ piffko *za dwie osoby!!)

i tak tanio!! na pewno się tam wybiorę, widzę, że warto :))

Byłam w Spalenej latem,widoki były piękne, ale zimą to wszystko wygląda wprost cudownie :D

i tak tanio!! na pewno się tam wybiorę, widzę, że warto :))

Tak. tanio! Ale jak ktoś już napisał górka jedna, więc się nudzi. A browar niebezpiecznie tani:cool: . Jak pojechałem z kolegą na weekend to nikt nie chciał prowadzić auta do domu;)

Filmik bardzo fajny. Podklad muza pycha. I calkiem fajne nartowanie

wiecej takich prosze

filmik super, muzyczka dobrana idealnie - Ty się na filmowca nadajesz

Suuuper ino czemu tak wolno

Brawo! Filmik super!

Dzięki za miłe słowa :) Cieszę się że Wam się podoba.

Do filmowca to mi duuużo brakuje, podobnie z resztą jak do super jazdy na nartach. Ale amatorsko i dla przyjemności lubię i pośmigać i trochę podłubać żeby coś fajnego zmontować na pamiątkę. Lepiej sie to potem ogląda...

W miarę możliwości postaram się Wam podrzucać kolejne produkcje :P

Pozdrowionka

Slawku, to nie jest kwestia marzen (te mam:) ) ale checi spedzenia czasu w milym towarzystwie, a za takie uwazam Michala.:D

Hot, podejrzewam ze SB chodzilo o to , ze skoro lubisz Michala (tutaj nie komentujemy ;) ) to wzialbys go do troche lepszego osrodka narciarskiego (ja bym tak zrobil jakbym go lubil :D ) - to wlasnie te marzenia.....